IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


İnternet Dünyasından Son Haberler Güncel İnternet Dünyasından Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2022, 21:04   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Acer, Öğrencilere Özel 4 Yeni Chromebook Modelini Tanıttı

Acer yaptığı açıklamayla en son teknolojilere, dayanıklı tasarımlara ve tüm bunları eğitim ortamı için optimize eden bir dizi özelliğe sahip dört yeni Chromebook modelini duyurdu.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar, BT Ürünleri İş Birimi Genel Müdürü James Lin, “Chromebook’ların popülaritesi, Chrome Education Yükseltmesi ile gelen güçlü özelliklerin yanında, dayanıklı tasarımları ve yenilikçi teknolojileri sayesinde her geçen gün artmaya devam ediyor. Yeni Acer Chromebook’lar, öğrencilerin derslerinde başarılı olmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin sınıf hazırlıkları ve BT yönetimi konusunda işlerini kolaylaştıracak özelliklerle geliyor” dedi.

Chrome Education Yükseltmesi ile gelen el değmeden kayıt özelliği öğrenme deneyimini geliştiriyor
Chrome Education Yükseltmesiyle öğretmenler ve okul yöneticileri, öğrencilerin sağlam ve güvenli bir cihazla öğrenmeye odaklanabilmelerine yardımcı olmak için Chromebook ve Chrome OS’nin tüm özelliklerinden yararlanabiliyorlar. Ayrıca el değmeden kayıt özelliği sayesinde BT birimleri tarafında kolayca yönetilebilen Chromebook’lar, son kullanıcı internete bağlanır bağlanmaz otomatik olarak kurumsal yönetime kaydolabiliyor.

Dayanıklı tasarım özellikleri
Askeri standartlara göre test edilmiş MIL-STD 810H sertifikalı yeni Chromebook’lar darbelere dayanıklı gövdeleri ile okul ortamında karşılaşılabilecek her türlü günlük aşınma ve yıpranmanın üstesinden gelebiliyor. Darbe emici tamponları ve güçlendirilmiş tasarımları, cihazları 122 cm’ye kadar yükseklikten düşmelere ve 60 kg’a kadar doğrudan uygulanan kuvvete karşı koruyor. Chromebook’ların eşsiz drenaj tasarımlı klavyeleri, cihazları kazara sıvı dökülmelerine karşı korurken,180 derece açılabilen ekranları ise (Spin modelleri için 360 derece) okul projeleri veya ortak projelerde birlikte çalışan öğrencilerin cihazları rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesini sağlıyor.

Acer Chromebook Spin 311, Acer Chromebook 512 ve Acer Chromebook 511 modellerinde mekanik olarak bağlı tuşlar kullanılıyor. Sökmesi zor ama değiştirmesi kolay olan bu tuşlar, cihazı sınıf ortamında kullanım için ideal hale getiriyor. Genişletilmiş braketler ve güçlendirilmiş giriş çıkış portları, Chromebook’ları aşırı kullanım kaynaklı aşınma ve yıpranmalara karşı koruyor.

OceanGlass Touchpad ve diğer çevre dostu özellikler
Acer’ın sürdürülebilirliğe olan bağlılığının bir kanıtı olan yeni Chromebook’ların dördü de tamamen okyanusa atılmış plastik atıklardan yapılmış benzersiz bir çevre dostu OceanGlass™ dokunmatik yüzeye sahiptir. Ayrıca üç yeni Chromebook modelinin (Acer Chromebook Spin 311, Acer Chromebook 512 ve Acer Chromebook 511) kasalarında geri dönüştürülmüş plastik malzemelerin kullanılmış olması, Acer’ın sürdürülebilirlik taahhüdünü de destekliyor.

Acer Chromebook 512 — Daha uzun ekran ile üretkenlik artıyor
Yeni Acer Chromebook 512 (C852), üretkenliği artıran 3:2 en boy oranına sahip 12 inç ekranıyla aynı ölçüdeki 16:9 ekranlara göre yüzde 18 daha fazla dikey alan sunuyor. Bu sayede öğrenciler tek bir ekranda daha fazla metin, harita, fotoğraf ve ödev görüntüleyebiliyor. Ayrıca cihaz isteğe bağlı olarak çoklu dokunmatik özellikli bir panel seçeneği de sunuyor.

Acer, Öğrencilere Özel 4 Yeni Chromebook Modelini Tanıttı

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 
Alt 25 Ocak 2022, 21:07   #2
R`
Razor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Chrome OS yerine ColorOs sunulmalıydı.
Malzeme çalan müteahhitten ne farkları kaldı ki?
GB,Ram ve İşlemci bilgilerini bulamadım.Umarım ki algoritmatik bir yapısı vardır.
Türk Bilişimine güveniyorum.

________________

Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:28.