IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


İnstagram İnstagram

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Stolichnaya


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2021, 14:17   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Instagram'a Yeni Bir Özellik Daha Geldi!

Instagram yeni özelliğiyle birçok sosyal medya kullanıcısını mutlu edeceğe benziyor. Yeni özellik, beğeni sistemini değiştiriyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram, reklam gelirlerine ek olacak bir şekilde yeni bir gelir yöntemini hayata geçirmeye geçtiğimiz ay başlamıştı. Yeni gelen özellik sonrasında artık hikayeler de beğenilebilecek. En son gelen haberlere göre yüzünü tanıtmayan kullanıcılar hesaplarına giriş yapamayacak.

INSTAGRAM'A YENİ ÖZELLİK GELİYOR
2017'den beri Instagram gönderilerinde 10 tane fotoğraf ve video koyulabiliyordu. Yeni gelen özellikle birlikte bu 10 fotoğraftan birisi istenildiği zaman silinebiliyor. Bu sayede tek fotoğraftan fazla olan gönderiler bu şekilde güncellenebilecek. Instagram'ın bu özelliği şu an sadece IOS'ta yapılabiliyor. İşte Instagram'ın son bir haftada yaptığı diğer yenilikler...

INSTAGRAM'A YÜZ TANIMA ÖZELLİĞİ GELİYOR
Instagram'da anonim hesap sayısı gittikçe artıyor. Kullanıcının gerçek kişi olup olmadığını anlamak için Instagram, kullanıcıdan selfie videosu çekmesini isteyecek. Videoda kullanıcılar yüzünün tüm açılarında kendilerini göstermeleri gerekecek. Instagram bu özelliği bot hesaplara karşı mücadele olarak yarattığını açıkladı. Meta, daha önce Facebook'taki yüz tanıma özelliğini kaldırmıştı. Kapatılmasının sebebi, gizlilik tartışmaları dolayısıylaydı. Trump 2016 seçimlerini Facebook yüz tanıma özelliği sayesinde kazanmıştı. Instagram'ın bu videoları saklayıp saklayamayacağı merak konusu. Bu yeni özelliğin ne zaman kullanıcılara açılacağı merak konusu. İlk başta belli kullanıcılar için açılacak.

INSTAGRAM HİKAYELERE BEĞENİ ÖZELLİĞİ
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler getiriyor. Abonelik sistemi, hikayelerde kaydırma özelliğinden sonra hikayeleri beğenme özelliği de geliyor. Bu yeni özelliğe göre paylaşılan hikayeler başkaları tarafından beğenilebilecek ve kimlerin beğendiği hikayenin içinde gözükecek. Instagram şu an bunu deniyor. Kesin olarak gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

INSTAGRAM'DA CANLI YAYIN İÇİN YENİ ÖZELLİK
Instagram canlı yayınlar için de yeni özellik getiriyor. Artık canlı yayınlar için moderatör özelliği olacak. Moderatörler yorumları, canlı yayın isteklerini, sorulan soruları, yazılan yazıları ve daha birçok şeyi yönetebilecek. Canlı yayında kaç kişinin moderatör olabileceği bilinmiyor. Bu canlı yayın moderatörlüğü sayesinde yayınların münazaraya dönme ihtimali de bulunuyor.
Şu anlık canlı yayınlara moderatör eklenemiyor. Instagram'ın denediği birkaç yeni özellikten biri olarak dikkat çeken moderatörlük, test aşamasından sonra telefonlarımızda yer alabilir. Instagram Clubhouse ve Twitter'ın canlı yayın özellikleri sonrası canlı yayın furyasında geri düşmüştü. Bunu tersine çevirmek isteyen uygulama, yeni özellikle çıkışa geçmek istiyor.

INSTAGRAM'A DURUM ÖZELLİĞİ GELİYOR
Bu özellik sayesinde Instagram kullanıcıları anlık durumlarını ayarlayabilecek. "çalışıyor, müsait değil, mutlu, meşgul" gibi durumlar artık Instagram'da profillere eklenebilecek.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 20 Kasım 2021, 01:40   #2
PnR
Umut ßir Gökyüzü Ama BENİM Kanatlarım Kırık...
PnR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Evet çok güzel gerçekten

________________


Allah'ın dediği olur...
 
Alt 20 Kasım 2021, 15:28   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kullananlar sevinsin.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:24.