IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


İnstagram İnstagram

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2024, 13:23   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Instagram CEO’su Adam Mosseri bazı konular hakkında özür diledi

Instagram CEO’su Adam Mosseri bazı konular hakkında özür diledi

Threads’i aktif olarak kullanıyor olsanız da olmasanız da, Instagram akışına entegrasyonu sayesinde platformun son birkaç haftadır önerdiği gönderi türlerinde rahatsız edici bir değişiklik oldu.

En iyi ihtimalle, hiçbir şekilde ilginizi çekmeyen tonlarca içerik veya kopya Reels tarzı etkileşim görüyor olabilirsiniz. En kötü ihtimalle ise bir sürü nefret söylemi karşınıza çıkmış olabilir.

Cuma günü paylaşılan ve Bana Her Şeyi Sor sorusuna yanıt veren kısa bir videoda Instagram başkanı Adam Mosseri, Threads’te çoğalan “düşük kaliteli öneriler” için özür diledi ve ekibin bir düzeltme üzerinde çalıştığını söyledi.

Mosseri, “İnsanların Threads’te olumlu bir deneyim yaşamasını istiyoruz ve aslında son birkaç haftadır düşük kaliteli önerilerle ilgili bazı sorunlar yaşadık” dedi, “Topluluk Kurallarımızı tam olarak ihlal etmeyen şeyler oldukları için de müdahele etmek biraz uzun sürdü.” Bunu geliştirmek için çalışıyoruz.

Bu noktada birçoğunun düzeltilmesi gerekiyor.” “Yapılacak daha çok iş varken” kullanıcıların “önümüzdeki birkaç hafta içinde çok daha iyi olmasını bekleyebileceklerini” umuyorum. Tekrar özür diliyorum.” ifadelerini de ekledi. Platform son dönemlerde içerikleri ile ilgili sorun yaşamış olsa da kısa sürede bu sorunların çözülmesi hedefleniyor denebilir. Neticede hala ciddi anlamda bir kullanıcı kitlesi mevcut.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48.