IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2020, 20:22   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Huawei, Verimliliği Artıracak Yeni Otomasyon Çözümü AntRobot RPA 2.0'ı Tanıttı

Huawei, operasyonlarındaki verimliliği artıracak AntRobot RPA 2.0 robotik süreç otomasyonunu tanıttı. Huawei, bu çözümü ile birlikte operasyonlarındaki içgücünü azaltıp otomasyona geçiş yapmış oluyor.
Çinli teknoloji devi Huawei, üretimde verimliliği artırmak için dijital dönüşüm sürecini hızlandırdı. Otomasyon sayesinde müşteri hizmetleri ve iş operasyonları noktasında daha verimli ve hızlı bir süreç elde etmek isteyen Huawei, bu kapsamda AntRobot RPA 2.0 robotik süreç otomasyonunu tanıttı.
Huawei; yapay zeka ve makine öğrenimi gibi alanlara büyük yatırımlar gerçekleştiriyor olmasına rağmen şirket içinde belli görevler hala manuel olarak işgücüne dayalı şekilde sürdürülüyor. AntRobot RPA 2.0 ise manuel işgücüne dayalı bu görevleri 7 gün 24 saat otomatik olarak mükemmel verimlilik ve doğruluk ile gerçekleştirebiliyor.
Huawei, operasyonları daha verimli ve hızlı ilerletmek için otomasyona güveniyor

Huawei, Verimliliği Artıracak Yeni Otomasyon Çözümü AntRobot RPA 2.0'ı Tanıttı


Huawei yetkililerinin aktardıklarına göre AntRobot RPA 2.0, Huawei'nin Küresel Teknik Hizmetler Departmanı (GTS) tarafından ortaya çıkarıldı ve geliştirilmesindeki asıl amaç teknik uzmanların teslimat sürecindeki ve BT araçlarındaki sorunlara yardımcı olmaktı. Böylece uzmanlar, yalnızca nasıl daha iyi hizmet verebileceklerine odaklanabileceklerdi.
Aktarılan bilgilere göre AntRobot RPA ürünleri, operasyonlar dışında Huawei'nin üretim, tedarik zinciri, finans, perakende, BT, İK ve diğer departmanlarında da kullanılıyor. Yetkiliye göre AntRobot RPA, Huawei’nin dijital dönüşümünde doğal bir sonucu ve şirketin işleri daha stabil ve verimli kılması için otomasyonu ön plana çıkarıyor.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:40.