IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2020, 15:21   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Huawei, Samsung’a Bir Darbe Daha Vurdu!

Huawei, Samsung’a Bir Darbe Daha Vurdu!



Huawei, Samsung’a Bir Darbe Daha Vurdu!

Akıllı telefon pazarında, büyük ve rekabetçi markalar yarışmaya devam ediyor. Pazarı, uzun süredir Samsung domine ediyordu. Ancak Nisan ayında bu durum değişmiş ve en büyük pazar payına sahip marka Huawei olmuştu. Firma, Mayıs ayında da en çok satan akıllı telefon markası oldu ve Samsung yine ikinci sırada kaldı.

Huawei, akıllı telefon pazarının lideri olmaya devam ediyor!
Kıyasıya bir rekabet olan akıllı telefon pazarında geçtiğimiz iki ayda da şaşırtıcı bir gelişme oldu. Samsung’un, bu alandaki uzun süreli liderliğinin son bulması ve bu liderliği Huawei’nin kapması pek de beklentiler doğrultusunda değildi diyebiliriz. Huawei’nin Nisan ayının ardından Mayıs ayında da lider olması durumu daha ilginç kıldı. Özellikle Huawei’ye ABD tarafından uygulanan ambargo nedeniyle böyle bir tahmin yapılmıyordu.

Pazar araştırma firması CounterPoint, markaların Mayıs ayı pazar paylarını açıkladı. En çok satan akıllı telefon markası, yüzde 19,7 pazar payı ile Huawei oldu. İkinci sıradaki Samsung’un pazar payı ise yüzde 19,6 oldu. Aradaki farkın az olması da bu tablonun önümüzdeki aylarda değişebileceğine işaret ediyor. Tabloyu aşağıda görebilirsiniz.

Huawei, Samsung’a Bir Darbe Daha Vurdu!

Apple’ın ise bu tablodaki yeri yüzde 13 pay ile üçüncü sıra oldu. İlk üç dışındaki markalar; Oppo, Xiaomi ve Vivo ise yüzde 8 pazar payına sahip oldu. Pazar payının yüzde 23’ü ise diğer markalardan oluşuyor.

alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:18.