IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2023, 18:09   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Huawei Nova 12 serisi fiyatı ve görüntüleri ortaya çıktı

Huawei'nin yeni akıllı telefon serisi Nova 12'nin fiyat bilgisi ve gerçek hayattaki görüntüleri internete sızdı, kullanıcılar bu yeni cihazların piyasaya çıkışını sabırsızlıkla bekliyor.

Huawei Nova 12 serisi fiyatı ve görüntüleri ortaya çıktı

Huawei'nin yeni Nova 12 serisi, bu Salı günü, 26 Aralık'ta Çin'de piyasaya sürülecek. Seride toplam dört cihaz bekleniyor: Nova 12 Lite, Nova 12, Nova 12 Pro ve Nova 12 Ultra. Lansmandan sadece birkaç gün önce, bir çevrimiçi listeleme, Nova 12 Lite hariç tüm modellerin fiyatlarını ortaya çıkardı.

$Bu sızıntıya göre, standart Nova 12'nin başlangıç fiyatı 3299 Yuan (465$) olarak belirlenirken, Nova 12 Pro'nun başlangıç fiyatı 4499 Yuan (635$) olacak. En üst seviye model olan Nova 12 Ultra ise 5499 Yuan (775$) fiyat etiketine sahip. Bu fiyatların, daha yüksek yapılandırmaların daha fazla maliyet gerektirebileceğini göz önünde bulundurarak, temel depolama seçenekleri için geçerli olduğu düşünülüyor.

Ayrıca, Nova 12 Ultra ve Pro modellerine ait gerçek hayat fotoğrafları da Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da dolaşıma girdi. Fotoğraflar, Nova 12 Ultra'nın lüks bir deri veya cam arka tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

Huawei Nova 12 serisi fiyatı ve görüntüleri ortaya çıktı

Huawei, telefon için üç renk doğruladı: İmza Mavisi, Siyah ve Beyaz. Görünüşe göre beyaz renk seçeneği hem deri hem de cam bitiş seçeneklerine sahip olacak. Nova 12 Ultra'nın deri versiyonu, arka kısmında kabartmalı “nova” markasının bulunduğu benzersiz bir tasarımla dikkat çekiyor. Dikkatli bakıldığında, deri tasarımın tüm kamera modülünü kapladığı da görülebilir.

Bu arada, Nova 12 Pro'nun mor renkli versiyonu da Ultra modeline benzer bir kamera tasarımıyla görülebilir. Şu ana kadar yapılan söylentilere göre, hem Nova 12 Pro hem de 12 Ultra'nın 5G destekli Kirin 9000s yonga setine sahip olması bekleniyor. Bu yonga seti, Mate 60 serisinde de bulunan aynı SoC. Ayrıca, Ultra modelinin iki yönlü uydu iletişimini destekleyebileceği spekülasyonları da var.

Her iki cihazın da 1.5K çözünürlüğe sahip kavisli OLED bir ekrana sahip olması bekleniyor. Kamera açısından, Nova 12 Pro ve Ultra'nın, OIS özellikli 50 megapiksel ana kamera, ultra geniş açılı lens ve 2x optik zoom desteğine sahip telefoto kamera içeren üçlü bir kamera kurulumuna sahip olması muhtemel. Ön kamera içinse 60MP sensör bekleniyor.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:34.