IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 2 Post By Eda
  • 1 Post By L_
  • 1 Post By Eda


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2020, 13:29   #1
Eda
IRC Süper Moderatör
Eda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Huawei P40 lite Türkiye fiyatı belli oldu

Mart ayının ilk günlerinde tanıtılan Huawei P40 lite modelinin ülkemizdeki fiyatı belli oldu. P40 ailesinin en uygun fiyatlı modelinin Avrupa fiyatı 299 euro idi. Huawei P40 lite Türkiye fiyatı ise pazarda birçok rakip ile mücadele edeceğini gösteriyor. Huwei P40 lite fiyat konusunda merak edilenleri yanıtlamış oldu.Huawei P40 lite Türkiye fiyatı ile ilgili resmi duyuru sonunda geldi. Telefon ülkemizde 3.199 TL’den alıcı bulacak. Bu da benzer fiyat bandında önemli rakiplerle mücadele edeceği anlamına geliyor.6.4 inçlik Punch FullView ekran ve yüzde 90.6’lık ekran/kasa oranı ile gelen telefonun ekranı kullanıcısına Full HD+ çözünürlük sunuyor.
Arka kamera kurulumu ile 1080p 30 FPS video kaydı gerçekleştirmek mümkün.

Öndeki delikte ise 16 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.0 diyafram değerine sahip bir kamera kullanılıyor. Geniş açılı kamera 1080p 30 FPS video kaydı yapabiliyor.
Huawei P40 lite özellikleri
Söylediğimiz gibi telefon 6.4 inçlik bir ekran ile geliyor. Ekranda delikli bir tasarım bizi karşılıyor. Donanım tarafında ise 8 nm üretim teknolojisi ile üretilen Kirin 810 karşımıza çıkıyor. 8 çekirdekli işlemcinin bünyesinde Mali-G52 MP6 GPU grafik birimi yer alıyor.RAM ve depolama alanına baktığımızda telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olduğunu görüyoruz.

Huawei P ailesi modellerinin en merak edilen özelliklerinden biri de kamera tarafı. P40 lite da bizi arkada dörtlü bir kurulumla karşılıyor. Ana kamera 48 Megapiksel çözünürlüğünde, bu
ana kamerayı 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens, 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde makro kamera tamamlıyor. Ultra geniş açılı lens 120 derecelik görüş açısına sahip. Makro lens ise 4 cm mesafeye kadar yakın nesnelere odaklanabiliyor. Dörtlü kamera kurulumu yapay zeka ile çalışan bir Bokeh Lensi de içeriyor. Ayrıca Süper Gece Modu da kamera kurulumunun bir diğer özelliği. Telefonun ana kamerası f/1.8 diyafram değerine sahipken, diğer kameraların diyafram değeri f/2.4.Arka kamera kurulumu ile 1080p 30 FPS video kaydı gerçekleştirmek mümkün.

Öndeki delikte ise 16 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.0 diyafram değerine sahip bir kamera kullanılıyor. Geniş açılı kamera 1080p 30 FPS video kaydı yapabiliyor.

Son olarak ülkemizde 3.199 TL’ye satın alınabilecek telefonun Gece Siyahı, Sakura Pembesi ve Yeşil renk seçeneklerine sahip olduğunu belirtelim.Alıntı.
 
Alt 13 Nisan 2020, 15:16   #2
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

cok pahalı ya su vergileri az indirseler . adamlar 2. telefon olarak kullanıyor boyle seyleri . Eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 13 Nisan 2020, 17:49   #3
Eda
IRC Süper Moderatör
Eda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vergiden sebep yüksek oluyor satış fiyatları iyileştirme olmalı o konuda ;dusun

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:07.