IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2020, 00:14   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Honor 30s özellikleri sızdırıldı! İşlemcisi 5G destekli

Honor 30s özellikleri sızdırıldı! İşlemcisi 5G destekli

Huawei’ye bağlı bir marka olan Honor’un yakın zamanda tanıtılacak telefonu için yeni bilgiler ortaya çıktı. Honor 30s özellikleri sızdırıldı ve telefonun işlemcisi dikkat çekti. Cihaz 5G destekli Kirin 820 çip setini kullanacak. Telefon, donanım özellikleriyle orta segmentteki rekabette öne çıkmayı hedefliyor.

Honor Play 9A özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!Honor Play 9A özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor yeni telefonlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Play 8A’nın yerini alacak: Honor Play 9A özellikleri ve tasarımı sızdırıldı! Honor 30s özellikleri ortaya çıktı
30 Mart’ta tanıtımı gerçekleştirilecek olan telefonun, sızdırılan donanım detayları heyecan yaratıyor. Honor 30s özellikleri oyun oynamayı seven kullanıcıları memnun edecek.

Cihazın gücünü aldığı işlemci olan ve 7 nm üretim sürecinden çıkan Kirin 820 5G, Qualcomm tarafında Snapdragon 765G işlemcisinin rakibi olarak konumlanıyor. Bu çip set, genellikle orta üst segment telefonlarda kullanılıyor. Kirin 820 5G’ye, grafik tarafında ise Galaxy S20 serisinde de kullanılan Mali-G77 eşlik ediyor. Bu donanım özellikleri Honor 30s’i orta segmentte güçlü bir konuma taşıyabilir.


Cihazın parmak izi sensörü ise ekran altında veya arka tarafında yer almıyor. Sony telefonlardan alışık olduğumuz gibi cihazın yan tarafında konumlanıyor. Öte yandan, 40W hızlı şarj desteğine sahip olacak telefonun, batarya kapasitesi ise sızdırılan bilgiler arasında yer almadı.

Android 10 ile tüketiciye sunulacak akıllı telefonun diğer özellikleri henüz netlik kazanmadı. Bu özellikler de 30 Mart’ta cihaz tanıtıldığında belli olacak.

Alinti
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:25.