IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Helper Röportaj Help dünyasından kişiler ile yapılan röportajlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

71Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2020, 16:09   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trsohbet.Com HelpManager Twain Röportajı

Trsohbet.Com HelpManager Twain Röportajı


Merhaba Saygıdeğer IRCRehberi.Net kullanıcıları ;

Sayın Twain ile sizler için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik..



She Merhaba Twain, Nasılsınız.?

Twain Merhaba She, iyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız.?

She Gayet iyiyim teşekkür ediyorum..

She Öncelikle ilk olarak röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için. IRCRehberi.Net yönetimi ve kullanıcıları, adına teşekkür ediyorum.

Twain iyili'giniz daim olsun. Ropörtaj icin ben tesekkur ederim.

She Dilerseniz ilk soru ile başlıyalım.

Twain Buyurun, lütfen..

She Twain kimdir, IRC/d sizi tanıyanlar mutlaka vardır ama bu röportaj ile yakından tanımak istiyenler için kendinizi tanıtırmı sınız bizlere.?

Twain İsmim Bayram 32 yaşındayım. Bursa inegol'de ikametgâh ediyorum. Gayrımenkul sektöründe iş hayatımı sürdürüyorum,yeterli olur sanırım 😊

She Gayet yeterli bence, hemşehri
çıktık 😊

She Olmazsa olmaz sorumuz, IRC/d ile tanışmanız ne zaman ve nasıl oldu ilk hangi sunucuda bulundunuz.?

Twain Counter strike oynamak için internet kafe ortamında bulunuyorduk arkadaşlarla. O siralar oyunun yeni çıkması irc tanışmama sebep oldu. Çoğunluk gibi kafe ortamımda tanıştım.
Mynet sunucularında IRC/d hayatım başladı, internet kafe ortamında 2000li yıllarda oyun oynarken kendimi irc sunucularında buldum 😊

She Genelde hep bu internet cafeler sayesinde başlanıldı artık iyimi desem kötü mü desem bilemedim 😊

Twain İyi oldugu kanaatindeyim cok guzel dostluklar edindim 😊

She Pekala help bir tutkudur diyorlar, sizin Help'e yönelmenizi sağlayan etmen/etmenler ne oldu? Neden helpi tercih ettiniz?

Twain Helpin temelinde karşılıksız yardım ve eğitim olması beni help departmanina iten en buyuk etken. Saırım karakter olarak yardımlaşmayı seviyorum.

She Bilgi paylaştıkça çoğalır lafının ta kendisi help diye düşünüyorum.

She Sayın Twain sizce bir helper da ne gibi özellikler olmalı.? Siz helper adaylarını neye göre ve hangi sınavları geçtikten sonra seçiyorsunuz.?

Twain Sevgili She, yardımlaşmayı karşılık beklemeden seven herkes, benim nazarım da helper vasfı alabilir. Bu sevginin üzerine disiplin ve hiyerarşik düzen, mantığını benimseyen kişilerin 4 - 4lük helper olacağı kanaatindeyim. Belirttiğim tema uzerine adaylarımıza eğitim veriyor ve seçim yapıyoruz.

She Kesinlikle katılıyorum sevgi, saygı ve hiyerarşik düzeni bildikten sonra herkes birer helper zaten önemli olan o duyguyu aşılamak.

She Şuan aktif olarak Trsohbet.Com Departmanın da bulunuyorsun. Bulunduğunuz, konum nedir ve konumuna göre üzerinize düşen görevler nelerdir.?

Twain Trsohbet.Com sunucumuz da aktif olarak helpmanager konumunda görev almaktayım. Arkadaşlarımızla beraber, bünyemizden ekip arkadaşları yetiştirip bünyemize katmak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanı sıra, soru cevap kültürünü aktif bir şekilde ayakta tutup yeni bilgiler ediyor eski bilgilerimizi taze tutmaya gayret ediyoruz.

She Başarılarınız daim olsun diyorum ve bu soru cevap kültürü eskisi kadar revaçta mı bilmiyorum ama bu tutarız güzel miş.

Twain Teşekkür ederim.

She Peki uzun yıllardır IRC/d içerisindesiniz. IRC/d hayatınıza ne gibi + lar yada - ler kattı.?

Twain IRC/d bana güzel dostluklar kazandırdı. Bunun yani sıra karar alabilme, yönlendirme, sorunları çözebilme gibi kabiliyet durumlarina artılari çokca oldu. Dezavantajı çevrem de ki insanların ne anlıyorsun bu sanaldan demeleri olmuştur 😊

She IRC/d evet ne kadar kötü varsa illaki iyi insanlar da vardır Tabiki bu konuda şanslısınız.

She Şuan bir "Help Departmanı" kursaydınız eski - yeni kimlerden oluşurdu bu departman Twain.?

Twain Twain Benim severek ve saygı duyarak çalıştığım çokça kişilerle tekrar çalışmak isterdim lakin istemek ile yetiniyoruz artık 😊

Twain @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @GNU @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @deLi, @Unique ,@Kate, @Sessiz, @Malthus, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aklima gelmeyen niceleri 😊
Aktif olup çalıştığım ortam çok kaliteli insanlardan oluşuyor. Unuttugum arkadaşlarım kızmasınlar 😊

She Hepsi help için emek veren kişiler gerçekten.

She Pekala şuan günümüzde mevcut olan, sunucuların help kadrolarının hangisini beğeniyorsunuz.?

Twain Halihazır da aktif olarak içinde yer aldığım trsohbet help departmanı. İçin de yer aldığım için değil, help kültürünü en iyi şekilde, benimsemiş ve benimseten sunucu olduğundan benim nazarımda en iyi konumda.
Departmanlar kendi bünyelerinden, arkadaşlar yetiştirip yönetime kazandiriyosa help departmani etkinlik gösteriyor demektir ..

Twain Şuan çoğu departman, maalesef bahsi geçen konudan uzaklaşmış durumda..

She Bende bu konuda sizinle aynıyım uzun zamandır, bu şekilde bozulmadan devam eden nadir kadrolardansınız.

She Size göre eski Helperler ile yeniler arasında ki fark nedir? Yeni helperler eskilerin yerini dolduruyor mu.?

Twain Önceleri mobil ortam olmadığı ve kişilerin girecekleri seçenekler az olduğu için helper olan arkadaşlar vakitlerini oldukça çok IRC/d dan yana kullaniyordu. Bu durum help de ki aktifliği oldukça etkiliyordu, kalite sayısı da artıyordu doğal olarak. Şuan platformların çeşitliliği insanların mobil girişi tercih etmeleri bu duruma olumsuz yansıdı. Var olan sunucuların maddiyat onceligi de departman da ki kaliteyi etkilemiş durumda.

Twain Bunun yani sira,
yeni helper arkadaslar IRC/d bilgilerine cok daha cabuk ve kolay ulaşabiliyorlar. Bu durum eğitmen arkadaşlara saygının önüne geçebiliyor. Help bir kültür ve departmanların bel kemiği ise. Egitmen arkadaşlar da helpin kültürü ve belkemiğidir. Saygı duymak lazım 😊

She Maddiyat dediniz ya o konuda şöyle bir şey diceğim help de emek veriliyor o kadar ama birde emeksiz bir yerlerde olanlar var. Aslında burda paralı kişilerin suçu yok bunu onlara sunan yönetim tarzında sorun var. Çünkü emek para ile ölçülemez diye düşünüyorum şahsen.

Twain Maddiyat arac olarak kullanılıp, amaca hizmete katki sağlanırsa, sorunların çoğu düzelecek durumda, hemfikiriz sevgili She.

She Peki Help'te hep eskiye özlem vardır ya, peki şuan eskiye dönersek, size göre en iyi eski helperler kimlerdi.?

Twain Sevgili She, severek çalıştığım ve en iyiler ; @Unique @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Malthus @GNU @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Kafkef @Olderman @witch @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kar @Rhomantic ve niceleri.

Twain @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unuttum kızar sonra 😊 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sercan.

She Üstünden zaman geçtiği için kızmazlar diye umuyorum varsa ekliyelim 🙂

Twain Aklima gelenler bunlar sevgili She 😊

She Pekala, kimilerine göre Helper'lik bayan işi değil bu işi başaramıyorlar. Kimilerine göre ise bir çok erkek helperden çok çok iyiler deniliyor..Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir.?

Twain Irkçılık yapmıyoruz sevgili She, biz neleri yapıyor ve başarıyorsak sizler de bizlerden daha iyi yapar ve başarabilirsiniz. Cinsiyet yapabileceklerimize engel değil. Engel olan yanlış fikirler ve art niyetli adımlar. Çokça tanıdığım çok iyi konumlara gelmiş kadın arkadaşlar var. Real yaşantıda bu durum farklı değil. Iyı ki varsınız 😊

She Böyle düşünmeniz çok güzel nitekim, artık kadınlarda IRC/d erkekler kadar her konuda çokça bilğili ve keşke kadınlar yönetse dünyayı 😊

Twain Yalniz aklima takilan bir durum var. Aydinlatirsaniz memnun olurum. Bayan arkadaş dediğimiz de tepki alıyoruz. Kadin arkadaş dediğimiz de kızıyorlar, hangisini kullanmamız uygun.

She "KADIN" Diyiniz lütfen o zaman tepki azalır 😊

Twain Kötü fikir sahibi olmayan herkes dünyanı yönetsin. Bunun için çocuklardan yana seçim :)
Kadin tercihim teşekkürler.

She Peki burdan, IRCRehberi.Net araclığı ile Help'e yeni gönül verenlere ve IRCHelp'e kendini adamış olan kişilere söylemek istediğin birşeyler var mıdır?

Twain Öncelikle hemşeri olduğumuzu söylediniz köfte ısmarlayabilirim.
Unuttum sanilmasin, başta size IRCRehberi.Net bünyesinde ki tüm arkadaşlara, teşekkür ederim. Helper olmak isteyen veya halihazır da helper olan arkadaşlara, Paylaşmak, yardımlaşmak çok güzel seyler. Insanın karakterine ayrıcalık katıyor. Denesinler ve devam etsinler. Her biri kıymetli insanlardır..

She Bu güzel düşüncelerinizi yeni help arkadaşlarımız umarım duyarlar.

She Son olarak İRCRehberi.Net hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim sayın Twain.

Twain Sevgili She, ircrehberi.net oldukça donanımlı ve saygi duyulasi ekibiyle biz irc severleri kaliteli ortamıyla buluşturan her geçen gün kalitesini arttıran bilgi paylaşımlarının oldukça geniş olduğu bir platform. Forum konusunda oldukça cahil olmama rağmen severek girip makalelere bakindigim paylaşım merkezi. Ayrıca teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.

She Biz teşekkür ederiz, sizin gibi IRC/d gönül vermiş degerli insanlar bizimle beraber olduğu için şanslıyız.

She Ayrıca bu güzel röportaj için ve ayırdığınız zaman dilimi içinde IRCRehberi.Net ve kendi adıma teşekkür ediyorum.

Twain O şans bize ait Sevgili She. Degerli vaktiniz için teşekkür ediyorum. Yolunuza taş çıkmasın,
Emeğinize sağlık.
Ayrıca sizlerde, Trsohbet.com sunucumuz da #help departmanında öğrenme amaçlı bekleyebilirsiniz herkese iyi forumlar dilerim..
________________

~ E & B ~
 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:11   #2
Xr
Özel Üye
Xr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seviliyorsun kankacım, yıllardan beri süregelen dostluğumuz her zaman bâki kalacak. Hayatında da başarılar dilerim ve bize bu güzel röportajı okumamıza vesile olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşıma da teşekkür ederim.

________________

Maybe in another life.
 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:13   #3
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş ;ççk
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatınız da başarılar dilerim :cici:

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:23   #4
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bana emeği büyüktür asla unutmam sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam başarılarınız devamını dilerim. Bir zamanlar sizinle çalışmış olmak, sizin ile aynı ekipte yer almış olmak benim için büyük şans.

Çok güzel bir röportaj olmuş emeğine sağlık sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcığım.

________________

.
 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:24   #5
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yine dolu dolu bir röportaj ;heart
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni daha cok aramizda gormek isteriz. Basarilarin daim olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline , emegine sağlık canim ;gul

 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:26   #6
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!DostYeri.Org
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel Çalışma Olmus Röportajınız Süper Olmus. Basarılarınızın Devamını Dilerim

 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:33   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasınız emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni bir kez daha tanıdık Tşk ler samimi cvplar için

;ççk

________________

 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:43   #8
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Harika bir röportaj olmuş dört gözle bekliyordum diyebilirim. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;heart

Çok farklı bir kişiliği var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın. Ekip ruhu olarak çok disiplinli, hiyerarşi yapısını göz ardı etmeyen biridir. İyisiyle, kötüsüyle her türlü olayı yaşadım. Ben TrSohbet Help Kadrosuna girerken aile temelini göz önüne aldım. Bir ailede tartışmalar olabilir, kızgınlıklar, küskünlükler. Ama dışarıdan bir zarar geleceğini hissettiğinde ne olursa olsun korur kollarsın. Evet sinirli tarafı çok korkutucudur fakat şevkati ve merhameti de bir o kadar geniş. Help sınırları içerisinde hocadır, sınır dışarısında o merhamete layıksan abindir.
- Başarılarının devamını dilerim.

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****

Konu Nevra tarafından (29 Ağustos 2020 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:56   #9
Helper
Twain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi ki varsın kardeşim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin emeğin de bende çok seviliyorsun teşekkür ederim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkürler .

________________

LOvej~
 
Alt 29 Ağustos 2020, 16:59   #10
Helper
Twain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman gönlümde kardeşimsin ne kadar kızıyorsam o kadar seviyorumdur:) iyi ki varsın.

________________

LOvej~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:53.