IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Hayvanlar Alemi Hayvanlar alemi ile ilgili tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2022, 14:04   #1
Standart Yabancı Uyruklu Şahıs, Mahallenin Maskotu Haline Gelen Köpeği Bıçakladı

Yabancı Uyruklu Şahıs, Mahallenin Maskotu Haline Gelen Köpeği Bıçakladı


İstanbul'un Fatih ilçesinde mahallenin maskotu haline gelen 'Polat' isimli bir köpek, yabancı uyruklu bir şahıs tarafından bıçaklandı.

Fatih'te 8 aylık "Polat" isimli köpek, yabancı uyruklu bir kişinin tarafından bıçaklandı. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yabancı Uyruklu Şahıs, Mahallenin Maskotu Haline Gelen Köpeği Bıçakladı

Fatih Cibali Mahallesi'nde yaşayan Fahrettin Demir'in 8 aylık köpeği Polat, kısa sürede mahallelinin maskotu oldu. Dün saat 17.00 sıralarında şüpheli bir kişi, iddiaya göre Polat'ı sevme bahanesiyle evine götürdü. Şüpheli burada Polat'ı kulağından ve boynundan bıçakla yaraladı. Köpeği eve soktuğunu gören mahalle sakinleri durumu Fahrettin Demir'e bildirdi. Demir ve ailesi şüphelinin evine girdiğine Polat'ı kanlar içerisinde gördü. Polat'a bir eczanede köpeğe pansuman yapıldı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yabancı uyruklu olduğu belirtilen şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

"Banyoda köpeğimi gördüm lavabonun arasına girmiş. Korkudan benden bile kaçtı. Köpeği o halde görünce dayanamadım."

Yabancı Uyruklu Şahıs, Mahallenin Maskotu Haline Gelen Köpeği Bıçakladı

Polat'ın sahibi Fahrettin Demir şunları anlattı: 'Köpeğimin tasmasını bağlamıştım. Köpeğim biraz serbest gezsin dedim. Tasmasını çözdüm bahçede geziyordu. Kardeşlerim kapıyı açınca dışarı çıktı. Dışarı çıkınca da çocuklar bana, o adamın köpeğimi sevip içeri aldığını söyledi. Sonra da içeride köpeğimi kesmiş. Kulağını ve boynunu kesmiş. Hatta onun evinde de hep kan vardı. Banyoda köpeğimi gördüm lavabonun arasına girmiş. Korkudan benden bile kaçtı. Köpeği o halde görünce dayanamadım. O halde görünce canımdan can gitti. Sonuçta o da benim kardeşim gibi. 8 aydır benimle beraber. Havluya sarıp veterinere götürdüm. Veteriner kapalı olunca eczaneye götürüp pansuman yaptık. Köpeğimin ismi de Polat. Çünkü Polat Alemdar'ı çok seviyorum. Ben o adamın ceza yemesini istiyorum.'

"Adamın her yeri kandı. Köpeğin sahibi geldi. Birbirlerine saldırdılar. Ondan sonra polisi aradık. Polisler geldi. Adamı kelepçeleyip götürdüler"

Yabancı Uyruklu Şahıs, Mahallenin Maskotu Haline Gelen Köpeği Bıçakladı

Mahalle sakinlerinden Hatice Temel ise şunları anlattı: 'Köpeğe mahalleli alışmıştı. Süs köpeğiydi. Evde bakılıyordu. Benim çocuğum da köpekle oynuyordu. Sonra adam gelmiş, köpeği almış. Önce sevmiş, sonra köpeği içeri koyunca ev sahibini aramışlar. Gidip baskın yaptılar. Adamın her yeri kandı. Köpeğin sahibi geldi. Birbirlerine saldırdılar. Ondan sonra polisi aradık. Polisler geldi. Adamı kelepçeleyip götürdüler. Biz artık çocuklarımız için de korkuyoruz. Olaydan sonra kötü olduk. 'Köpek bana saldırdı' dedi. Köpeğin herhangi bir saldırganlığı yok. Benim 2 yaşındaki oğlum köpekle oynuyordu.'

Aıntı
________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


Yabancı Uyruklu Şahıs, Mahallenin Maskotu Haline Gelen Köpeği Bıçakladı
 
Alt 22 Aralık 2022, 14:10   #2
Standart

Nasıl bi insafsızlık bu ya. Bi insanın bi hayvanla ne zoru derdi olabilir ya aklım almıyor.

 
Alt 23 Aralık 2022, 17:14   #3
Standart

hayvanlarimiza zulum edenler yansin Cehennemde!

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:43.