IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Hayat ve Eğlence (https://www.ircrehberi.net/hayat-ve-eglence/)
-   -   Günlük Tarot Falınız ;P (https://www.ircrehberi.net/hayat-ve-eglence/92715-gunluk-tarot-faliniz-p.html)

smile 12 Kasım 2021 11:06

Günlük Tarot Falınız ;P
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



(Bugün, hiç görüşmek istemediğin ve senden uzak durmasını istediğin birinden bir haber alabilirsin. Son zamanlarda kendini çok yalnız hissettiğin için bu konuda hata yapmaya meyilli olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte, arkadaş çevrende yaşanacak ufak bir huzursuzluk günün ilk saatlerinde senin canını sıkabilir. Ancak, sonrasında bu sorunu çözecek ve hayatına kaldığın yerden devam edeceksin. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak!)

Eraycem 12 Kasım 2021 11:13

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] banada baksana :)

smile 12 Kasım 2021 11:14

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] linke tıkla oradan kart seç bakayım ne çıkacak :)) :memnun:

Reyhan 12 Kasım 2021 11:17

Belli başlı birkaç sorun nedeniyle kafanda bir şeyleri kuruyorsun ve bu sorunlar da git gide artıyor. Bununla ilgili bir aksiyon alman gerektiğinin farkındasın ama kiminle ne paylaşacağını da tam olarak kestiremiyorsun. Bununla birlikte, motivasyon açısından oldukça verimli geçecek bir gün seni bekliyor. Yapmak isteyip ertelediğin çoğu şey için bugün tekrar planlar yapacak ve adımlar atacaksın. Sonunda, bir şeyleri erteleme huyundan vazgeçiyor gibisin. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak! ❤️

Cidden doğru adım attim bugün, umarim bitiverir de kurtulurum ;dxj

Eraycem 12 Kasım 2021 11:18

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana birsey cıkmadi sansiniz tekrar deneyin diyor

smile 12 Kasım 2021 11:24

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi bakalım banada doğru çıktı :)))

smile 12 Kasım 2021 11:24

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yiaaa hadi hadii başka secc:))

Sim 12 Kasım 2021 15:43

Yakın arkadaşlarından biri sana bilmediğin bir nedenden dolayı tavır almış durumda. Bunu onunla konuşarak çözmekten başka bir yolunuz yok. Bu nedenle artık kendinizi biraz toparlayıp karşılıklı iki medeni insan gibi konuşmanız gerekiyor. Bununla birlikte, sen sevdiğin zaman birinin kusurlarını görmekte çok zorlanıyorsun. Bu nedenle de bir süre kendini kandırıyorsun. Bunu tekrar yapmamak için yakın bir arkadaşından akıl almayı deneyebilir ve objektif bir bakış açısına başvurabilirsin. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak!

hiiii

Lale 12 Kasım 2021 15:46

En sevdigim Tarot :tersgulucuk:

Bir süredir her şeyin ters gittiğini hissediyorsun ve sanki elinden bir şey gelmiyormuş gibi düşünüyorsun. Bugünle beraber artık üzerindeki o negatif enerji gidiyor ve kendini daha enerjik hissediyorsun. Bununla birlikte, çevrendeki bir erkek ile bir konuda fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Bu aranızdaki bağı her ne kadar etkilemese de günün belli bir kısmında tat kaçırıcı bir olaya dönüşecek. Konuşma esnasında sinirine ve öfkene dikkat etmen gerekiyor. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak

WildCat 12 Kasım 2021 16:14

Bugün, hiç görüşmek istemediğin ve senden uzak durmasını istediğin birinden bir haber alabilirsin. Son zamanlarda kendini çok yalnız hissettiğin için bu konuda hata yapmaya meyilli olduğunu söyleyebilirim. Bununla birlikte, arkadaş çevrende yaşanacak ufak bir huzursuzluk günün ilk saatlerinde senin canını sıkabilir. Ancak, sonrasında bu sorunu çözecek ve hayatına kaldığın yerden devam edeceksin. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak! ❤
banada aynisi cikti @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim bak su ise ya

Umay 12 Kasım 2021 16:20

Önümüzdeki günlerde kafanda oluşturduğun ve sana uygun olduğunu düşündüğün türde biri ile tanışacaksın. Bu insan ile zaten tanıştığını düşünüyorsan da aranızdaki bağın oldukça kuvvetleneceği bir gün yaşanacak. Bununla birlikte, bugün ciddi kararlar almaman gereken bir gündesin. Alacağın kararlar seni etkileyeceği için bu konuda çok daha hassas davranman gerekiyor. Bir de, bugün gereksiz harcamalara oldukça meyillisin. Bu yüzden paranı dikkatli kullanmalısın. Bütçe planı oluşturmak sana fayda sağlayacaktır. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak! ❤

:elleagzinikapatan:

smile 12 Kasım 2021 20:08

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :gulmektencatlayan:

smile 12 Kasım 2021 20:09

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aynı sayıyı seviyor olmamız Allah'm yoksa biz :deli:

ErginN 15 Kasım 2021 19:39

Değişik bir fal : ))))))))

Tonyukuk 15 Kasım 2021 19:43

Alıntı:

Reyhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 672375)
Belli başlı birkaç sorun nedeniyle kafanda bir şeyleri kuruyorsun ve bu sorunlar da git gide artıyor. Bununla ilgili bir aksiyon alman gerektiğinin farkındasın ama kiminle ne paylaşacağını da tam olarak kestiremiyorsun. Bununla birlikte, motivasyon açısından oldukça verimli geçecek bir gün seni bekliyor. Yapmak isteyip ertelediğin çoğu şey için bugün tekrar planlar yapacak ve adımlar atacaksın. Sonunda, bir şeyleri erteleme huyundan vazgeçiyor gibisin. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak! ❤️

Cidden doğru adım attim bugün, umarim bitiverir de kurtulurum ;dxj

Konuyu geç gördüm de kartın birine elim çarptı, bu çıktı. :D

Lyra 15 Kasım 2021 19:43

Bugünden itibaren kalbinden geçenleri direkt olarak söylemektense biraz daha dikkatli davranman gerektiğinin sen de farkındasın. Aksi takdirde hem birilerini kırabilir hem de bazı şeyler kesinleşmeden olayların büyüsünü kaçırabilirsin. Bununla birlikte, yakın çevrende bazı insanlardan beklenmedik hareketler görebilirsin. Bu da biraz canını sıkabilir ancak günün sonlarına doğru alacağın bir haber senin enerjini tekrar yerine getirecek gibi duruyor. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak! ❤️

Beeen bişi anlamadım.

MühüR 03 Eylül 2023 01:45

Bu kart enerjiniz ile çevrenizi beslediğinizi göstermektedir. Ruhunuz her an telaş içinde ve yüksek yaşam enerjiniz bulunduğunuz çevrede çok dikkat çekiyor. Çok seviliyorsunuz ve insanların size gösterdiği ilgiden bazen bunalmaktasınız.
Herkes size benzemeye çalışsa da siz ayrıcalıklı olduğunuzun farkındasınız.
Yaşamsal coşkunuz, sabırsız tavırlarınız ile daima göz önünde olmayı simgeleyen bu kart, ağır yükleri ve cesurluğu da simgelemektedir.

BerduŞ 03 Eylül 2023 01:52

Kupa Şovalye Kartı

Bu kart egolarımızdan uzak durmayı ve özverili olmayı ifade eder.Aynı zamanda Tarot’un en büyük şans ve parlak talih mesajını veren karttır. İçinde bulunduğunuz an ve şartlarınız ne olursa olsun, bahtınız ve geleceğiniz çok parlak!
Kendinizi ifade edemiyorsanız bu duruma çare bulacaksınız. İçsel gücünüze ulaşacak, güncel hayatınızın kalitesini yükselteceksiniz. Erkekseniz kont gibi kadınsanız kraliçe gibi bir hayat süreceksiniz.
Şansınız her konuda artacak, imkânlarınız yükselişle değişecek.


YiLDiZ 04 Eylül 2023 21:47

Günlük fal konusun da geliştirmiş olduğumuz bu sistem sayesinde ücretsiz günlük tarot falı bakma imkanına sahipsiniz. Yapmanız gereken bir süre kartlar üzerinde düşünmek ve ardından kartlarınızı seçmektir.

Tamamen odaklanmanız gerektiğini unutmamanız gerekiyor. Bu sayede daha doğru ve net bir şekilde okuma yapabilirsiniz. Seçeceğiniz 3 kart ile almış olduğunuz sonuçları bizlere gönderdiğinizde dilerseniz sizin için özel yorumlama yapılır.

Ay ne uzun;d okumaya erindm:sas

aZze 04 Eylül 2023 22:01

Girdiğiniz her ortamda nazik, asil, içten görünüyorsunuz. Göründüğünüz gibi yaşamak sizin gerçeğiniz.
Asla değişmeyin ve sizi değiştirmeye çalışacak insanlara kulak asmayın. Kendinize ait olan tarzınızı koruyun.
Beklentilerinize her konuda sahipsiniz.
kart direnişi ve güzellikler içinde yükselişi temsil etmektedir.
Genel yaşamınızda her şey istediğiniz gibi gelişip gerçekleşeceği için arzuladığınız makam ve saltanata kavuşacaksınız.
Zor bir insan olmamanıza rağmen zormuş gibi tanınmanız sizin önünüze ördüğünüz duvarlardan kaynaklanıyor.
Kimse için değişmeyin kendinizi tam olduğunuz haliniz ile kabul ediniz.

YiLDiZ 05 Eylül 2023 14:20

Belli başlı birkaç sorun nedeniyle kafanda bir şeyleri kuruyorsun ve bu sorunlar da git gide artıyor. Bununla ilgili bir aksiyon alman gerektiğinin farkındasın ama kiminle ne paylaşacağını da tam olarak kestiremiyorsun. Bununla birlikte, motivasyon açısından oldukça verimli geçecek bir gün seni bekliyor. Yapmak isteyip ertelediğin çoğu şey için bugün tekrar planlar yapacak ve adımlar atacaksın. Sonunda, bir şeyleri erteleme huyundan vazgeçiyor gibisin. Yarın görüşmek üzere, kendine iyi bak!

Reyhan 07 Eylül 2023 07:10

Bu kart, aşkı ve ilişkileri ifade eder.Siz, ilişkilerinizde iyi niyetli ve dürüst bir insansınız

Bu kart sizin kendi endişelerinizi temsil etmektedir.

Bu kart kadınsı duyguların yoğunluğunu ve ihtirasları ifade eder

Reyhan 08 Eylül 2023 07:13

Bu kart karamsarlığı temsil eder.

Bu kart içinde bulunduğunuz zaman diliminin sorunlu, pürüzlü bir dönem olduğunu anlatırken, herkesin, her şeyin geçimsizlik içinde olmasını da simgeliyor.

Bu kart iç sesinize önem vermeniz gerektiğini temsil ediyor.

Malefiz 13 Eylül 2023 03:40

Bulunduğunuz işte ve ortamlarda oldukça dikkat çektiğiniz, herkesin sizi konuştuğu bir dönemdeseniz. Dileğiniz çalıştığınız işte değer görmek ve maddi açıdan beklentilerinizi elde etmekse artık hak ettiğinize inandığınız hemen her şeyi elde edeceksiniz.
Yeni işler ve planlarınız da istediğiniz gibi gelişip sonuçlanacak. Hiç endişe etmeyin.
Ailenizden birilerinin de işinin ve düzeninin değişmesine olumlu yönde vesile olacaksınız.

Bu kart geçmiş yılları sorgulamayı ve vicdan azabını geride bıraktığınızı simgeler. Aynı zamanda kaderin dönüm noktasında olduğunuda simgeler.
Her açıdan sağlık konusunda dikkatli olmalı ve biraz olsun sağlığınıza önem vermelisiniz.
Sizi ürküten her düşünceyi ruhunuzdan arındırmalısınız ki korkularınız kaderiniz olmasın ve yaşamınızın düzeni bozulmasın.

Çok hassas, sezgisi güçlü, karşısındaki fazlasıyla önemseyen bir profil çizen özellikler bu kartın odak noktasıdır.
Dolayısıyla duyguların çevrelediği bu özellikler duygusal çalkantılara zemin hazırlamaktadır

GiZeM 15 Eylül 2023 22:16

Kılıç Kraliçe Kartı

Bu kart yaşanan üzüntüleri ve onlarda elde edilen tecrübeyi temsil eder. Çevrenizdeki olumsuz olaylardan çok etkilenmemenizi güçlü olmanızı ifade eder.
Aynı zamanda baskıyı sevmeyen, tutarlı duyguların önemini savunan,cesur ve iz bırakan bir insan olmayı da simgeler.Esareti sevmeyen bir insan olmayı da ifade eder.

BuSeM 15 Eylül 2023 22:27

Bu kart iç sesinize önem vermeniz gerektiğini temsil ediyor.
Ruhsal dünyanızda içselliğinize önem vermeyerek benliğinizin büyük bir bölümünü bastırıyorsunuz. Kendi bireysel kimliğinizi kısıtlıyor hatta gerçek duygularınızı çevrenizdeki insanlara bile yansıtmakta çekimser kalıyorsunuz.
Yasaklardan, baskılardan uzaklaştığınız takdirde kalıcı mutluluklar yaşayabilirsiniz. Artık bunu fark edin!

Kyo 31 Aralık 2023 08:53

Kraliçe Kartı

Bu kart yeniden doğuşu,dişiliği,anneliği ve kadını temsil eder.
Sizin için gerçek duygular çok önemli.Siz düşündüğünüzü uygulayan, özüne ve sözüne önem vererek yaşayan bir kimliğe sahipsiniz. Anaç duygulara sahip olan insanları seviyor, hükmetmeyi ve hükmedeni asla sevmiyorsunuz.
Zengin bir bilince, kararlı duygulara sahip olmanız sayesinde öğretici yönlerinizin de etkisiyle her çevrede ve ortamda daima önemlisiniz.
Çok enerjik ve sonuç odaklı yaşamanız sayesinde hayatınızda bilinmezlik ve belirsizliklerin olmasına izin vermiyorsunuz.

Asa Kraliçe Kartı

Bu kart enerjiniz ile çevrenizi beslediğinizi göstermektedir. Ruhunuz her an telaş içinde ve yüksek yaşam enerjiniz bulunduğunuz çevrede çok dikkat çekiyor. Çok seviliyorsunuz ve insanların size gösterdiği ilgiden bazen bunalmaktasınız.
Herkes size benzemeye çalışsa da siz ayrıcalıklı olduğunuzun farkındasınız.
Yaşamsal coşkunuz, sabırsız tavırlarınız ile daima göz önünde olmayı simgeleyen bu kart, ağır yükleri ve cesurluğu da simgelemektedir.

Mahkeme Kartı

Bu kart bilinçsel uyanışı,geçmişteki gayretlerin neticesini görmeyi ve özgürleşmeyi ifade eder.
Sizin gerçeklerle bütünleşmenizin hayatınızdaki önemi her zaman önemli olduğu gibi bundan sonra da önemli olacak. Adil ve kararlı bir yapıda olmanız bulunduğunuz ortam ve çevrelerde daima şaşkınlık yaratmanıza neden oluyor.
İradenize hâkim ve tutarlı olmanız size güven duyanların da gün geçtikçe sayısını artırıyor. Bu durum sizin ruhunuzu besliyor.
Çevrenize sürekli iyiliği dokunan birisi olduğunuzu biliyorsunuz o zaman neden bazen kendinizi diğer insanlarla kıyaslıyorsunuz? Bu tutumunuz sizi üzüyor.
Değişmelisiniz!Sizi kısıtlayan duygu ve düşüncelerden kendinizi serbest bırakın.

Reyhan 30 Mart 2024 13:19

Çok seviliyorsunuz ve insanların size gösterdiği ilgiden bazen bunalmaktasınız.
Herkes size benzemeye çalışsa da siz ayrıcalıklı olduğunuzun farkındasınız.


Bunaliyorum Sabriiii xjxfif

BuSeM 30 Mart 2024 13:23

Bu kart zenginliği,neşe dolu bir hayatı simgelemektedir.Kaderinizin sizin ayaklarınızın dibine getirdiği şansın farkında olmadığınızı gösterir.Maddi ve manevi mutluluğun, büyük işlerin, sürprizlerin ve önünüze gelecek para ve imkânların habercisidir. Büyük keşifleri ve başarıları da simgeler.
Siz bireysel ve günlük yaşamınızda yoğun duygulara sahip, yaşamayı seven, eli ve gönlü her konuda açık bir insansınız.

Sağol cınım :D

Brittle 30 Mart 2024 13:26

Kılıç Beşlisi Kartı

Bu kart içinde bulunduğunuz zaman diliminin sorunlu, pürüzlü bir dönem olduğunu anlatırken, herkesin, her şeyin geçimsizlik içinde olmasını da simgeliyor.
Her an kazanmaya odaklı bir birey olmak, ihtiraslı yaşamak sadece kazanmaya takılmak bazı anlarda yıkıcı durumları sizi yaşatabilir. Ayrıca fazla geçmişe bağlı kalmak geçmişi tekrar önünüze getirmeye neden olacaktır.
Kendi iyiliğiniz için geçmişi sevgi ile özgür bırakın. Şimdi içinde bulunduğunuz ana sahip çıkın.


Kılıç Üçlüsü Kartı

Bu kart sizin duygularınızı size anlatıyor. Kırılmış bir kalbi, tükenmiş duyguları, sarsılmış iç huzurunu ve tutarsız ilişkileri temsil ediyor.
Yaşamda huzursuzluk ve belirsizliğe asla tahammülünüz yok ama denenmişi de deniyorsunuz. Dolayısı ile biraz da, geçmişte yaşanmış her şeyin tekrar etmesine de siz imkan veriyorsunuz.
Eğer bir insana veya düzene ait güven kaybınız varsa, önce kendinize ne kadar güvendiğinizi sorgulamalısınız.
Kalbinizin değerini bilin çünkü sizin kalbiniz kırılırsa toparlanmanız zor olabiliyor.

Kupa Dörtlüsü Kartı

Bu kart yersiz korkuları ve kaygıları temsil eder. Yaşadığınız hayata çevrenizde bulunan insanlara itimat etmeye mutlaka özen göstermelisiniz.
Sizin hayatınızın önemli olduğunu önce kendi içinize sindirin, ardından sizi tanıyanların gerçek sizi tanımasına izin verin.
Güncel hayatınızın enerjisini ve yaşamsal zevklerinizi bütünleyin.

Sumeyye 06 Mayıs 2024 18:08

Dünya Kartı

Dünya kartı içi dışı bir, temiz ve iyi niyetli bir insan olmayı temsil eder. Aynı zamanda başarı,uyum ,aşırı zekâyı,saadeti, yüce sevgiyi, yüksek sadakati ve bağlılığı da ifade eder.
Hiçbir konu ve olay karşısında kendinizi asla kaybetmeyecek güce sahipsiniz.
Çevrenize faydalı olarak sürdürdüğünüz bu hayat koşulsuz sevgi ile dolu olan insanların çevrenizi sarmasından kaynaklanıyor.
Çevrenize iyi insanların toparlanacağı bir dönemdesiniz, hayırlara yolunuz hep açık.

Kılıç Kraliçe Kartı

Bu kart yaşanan üzüntüleri ve onlarda elde edilen tecrübeyi temsil eder. Çevrenizdeki olumsuz olaylardan çok etkilenmemenizi güçlü olmanızı ifade eder.
Aynı zamanda baskıyı sevmeyen, tutarlı duyguların önemini savunan,cesur ve iz bırakan bir insan olmayı da simgeler.Esareti sevmeyen bir insan olmayı da ifade eder.

Asa Sekizlisi Kartı

Kendinize çizdiğiniz hedefe doğru oldukça yaklaşıyorsunuz. Hayalleriniz, umutlarınız ve duyduğunuz özlemler hızlı bir gerçekleşme dönemine girmiş durumda.
Bu amaç doğrultusunda çok derin bağlılıklar yaşayabilirsiniz. Bu bağlılık aşk hayatınızla ilgili de olabilir. Spor gibi fiziksel anlamda sizi formda tutacak aktivitelere yönelebilirsiniz.
Tüm bunların dışında uçakla gerçekleştireceğiniz bir yolculuk ile karşılaşabilirsiniz.

Sumeyye 07 Mayıs 2024 22:39

Tılsım Prensi Kartı

Bu kart her konuda daima yolunuzun açık olacağının habercisidir.
Genel ve güncel yaşamınızda yaptığınız her işte ve taşıdığınız sorumluluklarda yolunuzun her an açık, bolluk, bereket, başarı, büyük beklenmedik fırsatlar ve paranın sizin yanınızda olduğunu gösterir.
Ayrıca hayatınızın genelinde sağlıklı bir döneme girdiğinizide işaret eder

Tılsım İkilisi Kartı

Bu kart kalıcı olmayan mutluluğu hayatı iyi vakit geçirerek yaşamayı ifade eder.
Zaman zaman kararsız kalmanın bunaltan etkilerini, olgunlaşmamış gönül ve düşünceleri, içinizdeki büyümemiş çocuğu da temsil eder.
Hayata bakışınız olumlu. Her ne zorluk yaşarsanız yaşayın siz genel ve güncel yaşamınızdaki iniş ve çıkışlara asla takılmayansınız.
Çevrenizle olan ilişkilerinzi de ve ortamlarda nerede olursanız olun ve bulunun, her an aranan insansınız.
Siz insanları eğlendirmek ve mutlu etmek misyonuna sahipsiniz.

Tılsım Altılı Kartı

Bu kart karmaşık bir karttır.Paylaşma, cömertlik, hayırseverlik düşüncelerini ifade ettiği gibi sizin doğabilecek olası tehlikelere karşı korunacağınızın da habercisidir.
Ayrıca yaşamsal krizleri, güvensizlikleri yaşarken şu an ki bakış açınız değişmezse geçmişte yaşadığınız sorunların tekrar yaşanabileceğininde habercisi olabilir. Bunları yaşamamak için korkularınızdan arınıp sakin olmalısınız.
Sağlığınızı tehlikeye atacak evhamlardan uzak durmalısınız.

BLackLorD 07 Mayıs 2024 22:44

Tılsım İkilisi Kartı

Bu kart kalıcı olmayan mutluluğu hayatı iyi vakit geçirerek yaşamayı ifade eder.
Zaman zaman kararsız kalmanın bunaltan etkilerini, olgunlaşmamış gönül ve düşünceleri, içinizdeki büyümemiş çocuğu da temsil eder.
Hayata bakışınız olumlu. Her ne zorluk yaşarsanız yaşayın siz genel ve güncel yaşamınızdaki iniş ve çıkışlara asla takılmayansınız.
Çevrenizle olan ilişkilerinzi de ve ortamlarda nerede olursanız olun ve bulunun, her an aranan insansınız.
Siz insanları eğlendirmek ve mutlu etmek misyonuna sahipsiniz.

Kupa Üçlüsü Kartı

Bu kart sizin huzursuz kimliğinizi yansıtır.
Aşırı şüphelerin olası olduğu, insanların davranış ve düşüncelerinizle uyumlu olmamasını, hayatın tutarsızlığını, ilişkilerdeki içinize sinmeyen iletişimsizliği ve ortamları temsil eder.
Geçmişte ya da çocuklukta veya ergen dönemde yaşanmış ve bitmiş sağlık sorunlarının tekrarından gereksiz yere korkmayı simgeler.

Kılıç Kralı Kartı

Sağlıklı olmak, keyifli olmak her an sizin elinizde.
İç dünyanızı daima huzurlu tutun. Hayatın yükünü omuzlarınızdan atın. Nefes aldığınız her ana şükredin.

BLackLorD 08 Mayıs 2024 12:00

Tılsım İkilisi Kartı

Bu kart kalıcı olmayan mutluluğu hayatı iyi vakit geçirerek yaşamayı ifade eder.
Zaman zaman kararsız kalmanın bunaltan etkilerini, olgunlaşmamış gönül ve düşünceleri, içinizdeki büyümemiş çocuğu da temsil eder.
Hayata bakışınız olumlu. Her ne zorluk yaşarsanız yaşayın siz genel ve güncel yaşamınızdaki iniş ve çıkışlara asla takılmayansınız.
Çevrenizle olan ilişkilerinzi de ve ortamlarda nerede olursanız olun ve bulunun, her an aranan insansınız.
Siz insanları eğlendirmek ve mutlu etmek misyonuna sahipsiniz.

Kılıç Dokuzlu Kartı

Bu kart geçmiş yılları sorgulamayı ve vicdan azabını geride bıraktığınızı simgeler. Aynı zamanda kaderin dönüm noktasında olduğunuda simgeler.
Her açıdan sağlık konusunda dikkatli olmalı ve biraz olsun sağlığınıza önem vermelisiniz.
Sizi ürküten her düşünceyi ruhunuzdan arındırmalısınız ki korkularınız kaderiniz olmasın ve yaşamınızın düzeni bozulmasın.

Kupa Ası Kartı

Bu kart, aşkı ve ilişkileri ifade eder.Siz, ilişkilerinizde iyi niyetli ve dürüst bir insansınız.Ancak bazen çok iyi niyetli ve dürüst olsanız bile, çevrenizdekiler size uyum sağlayamadıkları için işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.
Bugün sorumluluğunu taşıdığınız işler ve kararlarınızda sizi korkutan etkenlerden arınmak için emek harcamalısınız. Yaşam tarzınızı değiştirdiğiniz takdirde mutluluk her konuda sizinle.
Ruhunuzu sıkan yanlış duyguları meditasyon ve dua ederek uzaklaştırabilirsiniz. Şansınızın da değiştiğini hemen görebilirsiniz.

Brittle 08 Mayıs 2024 12:14

Asa İkilisi Kartı

Bu kart günlük yaşamınızda belirsiz ruh hali içinde olmayı, marsın etkisinden dolayı belirsizlik yaşamayı ama aynı zamanda her acıda bir öğreti bulmayı ve sürekli şükretmeyi temsil ediyor.
Değişen duyguların, tutarsız ilişkilerin hayatınızı karıştırması olası.
Ruhsal durumunuzu dengeleyip, sonuçlara odaklanıp anı yaşamalısınız.

Yıkılan Kule Kartı

Bu kart eski koşulları yıkan bir karttır. Genel anlamda monotonluk sevmeyen, değişimden hoşlanan ve kendini her an tazeleyen bir yaşama sahip olması gereken birisiniz. Bunlar olmazsa hayat enerjiniz tamamen düşer. Bu durumu mutlaka dengelemelisiniz!
Güçlükle elde ettiğiniz ya da mücadele ile kazandıklarınızı kaybetme korkunuz olsa da bu korkular boşuna! Kule size korkularınızın yersiz olduğu mesajını veriyor.
Sizi istediğiniz bazı durumlardan alıkoyan şartlar ya da engeller önünüze çıkabilir ama merak etmeyin siz istemedikçe düzeniniz yıkılmaz.

Ölüm Kartı

Bu kart bazen geçmişi geçmişte bırakıp, eskiyi yıkıp, yeniyi inşa etmeyi temsil edebilir.
Bazen de bir yerden ya da birilerinden kurtulmayı temsil eder.
Ölüm kartı Tarot’ta en çok korkulan kartlardandır. Ama genelde ölüm, hayatın sona ermesini değil, bir bitişi, bir olayın sonlanmasını, bir ayrılığı ya da bir kişiyle bağlarınızın kopmasını temsil edebilir.
Şimdi içinde bulunduğumuz durum, geçmişten gelen kalıplaşmış alışkanlıklarınız, hayatınızın akışı ve bunun devamında gelişecek olan olaylar çok değişecek.

Sumeyye 10 Mayıs 2024 13:41

Kılıç Yedilisi Kartı

Bu kart hile, oyun, düzenbazlığın temsilcisi olmakla beraber karşı karşıya geldiğiniz insanlara karşı da her an dikkatli olmanızın habercisidir.
Günlük hayatınızda ve ev yaşamınızda, arkadaşlıklarınızda mümkün olduğunca seçici davranmanız gerektiğini haber verir.
Şimdiye dek elini kolunu sallayarak hayatınıza dâhil olan insanların size verdiği üzüntü ve zararları düşünecek olursanız, aynı hataları asla yapmazsınız.

Dünya Kartı

Dünya kartı içi dışı bir, temiz ve iyi niyetli bir insan olmayı temsil eder. Aynı zamanda başarı,uyum ,aşırı zekâyı,saadeti, yüce sevgiyi, yüksek sadakati ve bağlılığı da ifade eder.
Hiçbir konu ve olay karşısında kendinizi asla kaybetmeyecek güce sahipsiniz.
Çevrenize faydalı olarak sürdürdüğünüz bu hayat koşulsuz sevgi ile dolu olan insanların çevrenizi sarmasından kaynaklanıyor.
Çevrenize iyi insanların toparlanacağı bir dönemdesiniz, hayırlara yolunuz hep açık.

Tılsım Kraliçe Kartı

Bu kart kadınsı duyguların yoğunluğunu ve ihtirasları ifade eder.
Aşırı dikkat çekmeyi, iletişim ve ilişkilerde tahammülsüzlüğü, asla kontrolsüz yaşamamayı, ipleri ele almayı, herkesi her an yönetmeyi huy edinmişliği ve rekabeti temsil eder.
Ayrıca sizin bolluğu ve bereketi olan bir insan olduğunuzda göstermektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi