IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2023, 11:47   #1
Moderatör
WeeRCoLT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Resimde en beğendiğiniz tüy karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Bir tüy seçin ve kişiliğinizi öğrenin!

Resimde en beğendiğiniz tüy karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! Bir tüy seçin ve kişiliğinizi öğrenin!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kişilik testi: Bu resimde en çok beğendiğiniz kuş tüyü kalem kişiliğinizin gizli gücünü ortaya çıkarıyor. Peki siz 5 tüyden en çok hangisini beğendiniz?

Kendinizi tanımak için eğlenceli oyunlar oynamayı seviyorsanız bu kişilik testi tam size göre! Dünyada 8 milyardan fazla insan var ve her birimizin benzersiz bir kişiliği var. Çoğu zaman diğer insanlarla benzerliklerimiz olduğunu hissetsek de, bu gezegende hala aynı olan iki insan yok. Kim olduğunuz ve güçlü yönleriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için farklı türlerde kişilik testleri yapabilirsiniz. Bu kişilik testinde 5 tüy arasından seçeceğiniz tüye göre hangi kişiliğe sahip olduğunuzu ve güçlü yönlerinin neler olduğunu anlayabileceksiniz.



EN ÇOK BEĞENDİĞİNİZ TÜY KİŞİLİĞİNİZİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Bu kişilik testinde yapmanız gereken yukarıdaki resimde gördüğünüz tüylerden birini seçmek ve size nasıl bir kişiliğiniz olduğunu söyleyeceğiz. Yani, en iyi özelliklerinizi bilmek istediyseniz, o zaman bu kişilik testi tam size göre.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TÜY 1 KİŞİLİK TİPİ - SAKİN VE YARDIMSEVER

Resimdeki en çok 1 numaralı tüyü seçtiyseniz, bu, kendi içinizdeki ve çevrenizdeki uyumu takdir eden sakin bir insan olduğunuz anlamına gelir. Bu ayrıca, sizden bunu isteyen herkese yardım etmeye her zaman hazır olduğunuz anlamına gelir. Bu senin güçlü yönlerinden biri, ancak bazı insanlar bunu senin zayıflığın olarak görüyor. Destekleyici olma kaliteniz, size bir insan olarak değer veren ve sizinle geçirilen zamanı takdir eden birçok gerçek arkadaşa sahip olmanıza yardımcı olur.


TÜY 2 KİŞİLİK TİPİ - MÜKEMMELİYETÇİ

Resimdeki en çok 2 numaralı tüyü beğendiyseniz, bu sizin tamamen mükemmeliyetçi olduğunuz anlamına gelir. Bu aynı zamanda zihninizin, işlerinizin ve sorumluluklarınızın düzenli olmasını sevdiğiniz ve aynı şeyi başkalarından da beklediğiniz anlamına gelir. Bu özelliğinden dolayı, kendi kusurlarını ve hatta yakın arkadaşlarınızın kusurlarını görmek bazen zihninizde uyumsuzluklara ve rahatsızlıklara neden olabilir. Bu nedenle, zaman zaman yalnız kalmanız tavsiye edilir. Karakterinizin diğer öne çıkan özelliklerinden bazıları sebat, çabuk öğrenme ve beceridir.


TÜY 3 KİŞİLİK TİPİ - İRADELİ VE BAĞIMSIZ

3 numaralı tüyü seçtiyseniz, bu sizin iradeli ve bağımsız bir kişi olduğunuzu gösterir. Başkalarına bakmadan hayallerinizin peşinden koşmayı ve onlara oldukça hızlı ulaşmayı seviyorsunuz. Başarısızlıklarınızı da kolay kolay kabullenmiyorsunuz. Bu aynı zamanda, hayatınızda bir başarısızlık yaşasanız bile hızla toparlanacağınız ve başarıyı kovalamaya devam edeceğiniz anlamına gelir. Bu özelliğiniz bazı insanlar için sizi soğuk ve yalnız bir insan yapabilir. Ama gerçek şu ki, sadece sana yakın olanlara açılıyorsun ve sadece bu insanlar senin içinin nasıl biri olduğunu biliyor.


TÜY 4 KİŞİLİK TİPİ - BÜYÜK LİDER

4 numaralı tüy, olağanüstü bir akıl yürütme yeteneğiniz olduğunu gösterir. Bu kalite sizi dikkatli, akıllı ve kolay kolay kandırılamayan biri yapar. Bu aynı zamanda büyük bir lider olma kişiliğine sahip olduğunuz anlamına gelir. Ancak bu özelliklerinizden dolayı çevrenizden çok şey talep etme eğilimindesiniz. İçinizde herhangi bir çatışmadan kaçınmak için, tüm insanların benzersiz kişilikleri ve bu dünyaya bakış açılarıyla farklı olduğunu her zaman aklınızda tutmayı kendinize hatırlatın. Kimsenin mükemmel olmadığını anlamak, hayatınızın tadını sonuna kadar çıkarmanıza yardımcı olabilir.


5 NUMARALI TÜY KİŞİLİK TİPİ - YARATICI VE SANATSAL

Resimdeki en çok 5 numaralı tüyü beğendiyseniz, bu, tamamen yaratıcılık ve sanatla ilgili olduğunuz anlamına gelir. Bu aynı zamanda çok hassas bir ruha ve çok zengin bir hayal gücüne sahip olduğunuz anlamına gelir. Ancak bazı durumlarda, fikirlerinizi başkalarına göstermekten ve başarıya ulaşmaktan sizi alıkoyabilecek şüphelerle de dolusunuz. Bu başarısızlık korkusunu yenmek için inanılmaz sanatsal yeteneğinizi bu dünyayla paylaşmanız gerekiyor.


kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 10 Mayıs 2023, 11:54   #2
Soyle.net&Sohbetburada.com
Kardelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bir

________________

🌙
Avicii
 
Alt 10 Mayıs 2023, 15:40   #3
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sakin ve yardımsever

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 11 Mayıs 2023, 09:37   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bu sizin iradeli ve bağımsız bir kişi olduğunuzu gösterir. Başkalarına bakmadan hayallerinizin peşinden koşmayı ve onlara oldukça hızlı ulaşmayı seviyorsunuz. Başarısızlıklarınızı da kolay kolay kabullenmiyorsunuz. Bu aynı zamanda, hayatınızda bir başarısızlık yaşasanız bile hızla toparlanacağınız ve başarıyı kovalamaya devam edeceğiniz anlamına gelir. Bu özelliğiniz bazı insanlar için sizi soğuk ve yalnız bir insan yapabilir. Ama gerçek şu ki, sadece sana yakın olanlara açılıyorsun ve sadece bu insanlar senin içinin nasıl biri olduğunu biliyor.


+1

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:19.