IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


70Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2022, 18:44   #51
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarıma sevgi ile teşekkür ederim.

 
Alt 17 Mart 2022, 19:20   #52
NCL
Mahrez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tebrik ediyorum seni :)

. Hayatını anlatan bir şarkı olsa bu hangi şarkı olurdu?
. Bugüne kadar bulunduğun en rahatlatıcı ortam neresidir?
. Hangi film senin hayatını daha iyi anlatır?

________________

"Fark etmek acıydı ama gerekliydi."
 
Alt 18 Mart 2022, 12:42   #53
Standart

Alıntı:
Mahrez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik ediyorum seni :)

. Hayatını anlatan bir şarkı olsa bu hangi şarkı olurdu?
. Bugüne kadar bulunduğun en rahatlatıcı ortam neresidir?
. Hangi film senin hayatını daha iyi anlatır?
Çok teşekkür ederim :)

~ Bir seçim yapmak zor aslında zira hangisini seçsem bir diğerinin boynu bükük kalır çünkü her şarkıda hayatımın bir dönemi yer alıyor ama totale vurmam gerekirse tercihimi, "Ezginin Günlüğü - Leyla" dan yana kullanıyorum. Tam bir kış şarkısı ama içinizi sıcacık tutan bir kış şarkısı. Gerek ezgisiyle gerek sözleriyle, insana hüzünle karışık mutuluk hissi verebilen, anlamlandıramadığı duygular yaşatan ve insana kendisini huzurlu hissettiren bir şarkı. Özellikle kar yağarken dinlenmesi ayrı bir keyif veriyor ve kış aşığı biri olaraktan, şu anda dışarıda yağan kara eşlik ediyor olması da ayrı bir tevafuk. Birden fazla duyguyu içinde barındıran bu şarkı ponçik ruhuma hitap ediyor. Ee ben de bir çöl masalına uyanmış yanlış bir Leyla olabilirim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bey.

~ Kesinlikle anne karnı deyip soruyu kilitleyebilirdim ama senin için yapmayacağım. Kendimi huzurlu hissedeceğim havada, karada ve suda bir çok ortamda bulundum ancak günün sonunda evime gelip odamın kapısını kapattığım zaman kendimi çok güvende ve huzurlu hissediyorum sanki tüm dış dünya o kapının ardında kalmış gibi.. Kardeşim, bu yönüm için şunu söyler; "çekildi yine inci tanesi, istiridye kabuğuna."

~ Üzgünüm öyle bir film yok hele ki benim hayatımı anlatacak düzeyde bir film daha neler ne demiştim her hakkım kendimde saklı.

 
Alt 19 Mart 2022, 10:58   #54
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırlı olsun..

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 19 Mart 2022, 11:32   #55
Ayva.Org
Danger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tebrikler

________________

Kaçıranlar ve tekrar yaşamak isteyenler için gelmedik biz bu dünyaya zamanında kıymet bilmeyenlere ne tekrarımız olur nede özetimiz herkes bir yaşam seçer biriyle yada bir şekilde ve seçtiği yaşamın BEDELİNİ kendisi öder...
 
Alt 19 Mart 2022, 13:29   #56
Standart

Alıntı:
AutoMatiC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırlı olsun..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim.

Alıntı:
Danger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler
Teşekkür ederim.

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:03.