IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rea


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2023, 16:58   #1
Rea
Dikiş tutmayan Gülüşlerimiz VAR
Rea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Haftalık burç yorumları ( 4 Aralık / 10 Aralık 2023)

KOÇ

Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafta, duygusal olarak daha derin ve yoğun bağlantılara ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkilerde sadakat ve güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı projelerde derinleşme eğiliminde olabilirsiniz. İş hayatında stratejik ve kararlı bir yaklaşım benimsemek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yatırım ve tasarruf konularında dikkatli olunmalıdır.

BOĞA

Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Bu hafta, ruhsal olarak daha denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerde daha adil ve hoşgörülü olma eğiliminde olabilirsiniz. Sanatsal ve estetik konulara ilgi gösterebilirsiniz. İş hayatında ekip çalışmasına ve işbirliğine daha fazla odaklanma isteği vardır. Parasal konularda dengeli bir yaklaşım benimsemek önemlidir.

İKİZLER

Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu hafta, kendinizi manevi anlamda gergin hissedebilirsiniz. Aşk hayatında ise bazı savrulmalar da söz konusu olacak diyebiliriz. Kendinizi daha yorgun hissetme potansiyeliniz söz konusu olacak, beslenmenize ve uykunuza özellikle bu hafta dikkat edin derim.

YENGEÇ

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Bu hafta, duygusal olarak daha yaratıcı ve tutkulu olma arzusu yükselebilir. Aşk hayatında heyecan arayışı içinde olabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı projelere yönelme eğilimi gösterebilirsiniz. İş hayatında liderlik özelliklerinizi daha fazla ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda risk alma eğilimi artabilir, bu nedenle dikkatli olunmalı.

ASLAN

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Bu hafta, daha sakin ve istikrarlı olma arzusu yükselebilir. İlişkilerde daha fazla empati ve anlayış gösterme eğiliminde olabilirsiniz. Ailevi konular ve evle ilgili meseleler öne çıkabilir. İş konularında pratik ve mantıklı bir yaklaşım benimsemek, olumlu sonuçlar doğurabilir. Finansal konularda tutumlu olma ve geleceğe yönelik planlar yapma isteği vardır.

BAŞAK

Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Bu hafta, detaylara daha fazla dikkat edebilir, eleştirel bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı projelere olan ilginiz artabilir, ancak gerçekçi olmayan hayallerden kaçının. İlişkilerde derinleşme ve bağlılık arzusu yükselebilir. Finansal konularda genişleme ve büyüme potansiyeli vardır, ancak aniden yapılan harcamalara dikkat edilmelidir.

TERAZİ

Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu hafta, manevi düzeyde daha sağlam temeller oluşturma arzusu artabilir. Sanatsal ve spiritüel aktivitelerde daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İlişkilerde derinleşme ve bağlılık arayışı içinde olabilirsiniz. Finansal konularda genişleme ve maddi büyüme potansiyeli vardır, ancak lüks harcamalara dikkat edilmelidir.

AKREP

Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Bu hafta, duygusal anlamda hassasiyet artabilir, detaylara odaklanma eğilimi yükselebilir. Sanatsal ifadelerde ve romantik bağlantılarda hayal gücü zenginleşebilir. İlişkilerde derin bağlar kurma ve tutku dolu anlar yaşama arzusu yükselebilir. Finansal konularda genişleme ve büyüme mümkündür, ancak aşırı harcama konusunda dikkatli olunmalıdır.

YAY

Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Bu hafta, daha hassas ve empatik bir tutum içinde olabilirsiniz. İlişkilerde romantizme ve derin bağlantılara vurgu yapma eğiliminde olabilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı projelere ilgi gösterebilirsiniz. İş hayatında duygusal zekanızı kullanma ve işbirliğine önem verme arzusu vardır. Finansal konularda duygusal harcamalardan kaçınılmalı ve dengeli bir bütçe oluşturulmalıdır.

OĞLAK

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Bu hafta, daha bağımsız ve yenilik arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerde özgürlüğe saygı gösterme ve partnerin bireysel alanını anlama isteği vardır. Teknoloji ve yenilikçi projelere ilgi gösterebilirsiniz. İş hayatında yaratıcı ve ileriye dönük projelere odaklanma arzusu gösterebilirsiniz. Maddi konularda risk alma eğilimi dikkatli bir şekilde değerlendirilmelidir.

KOVA

Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Bu hafta, daha sorumluluk sahibi ve ciddi bir tutum içinde olabilirsiniz. İlişkilerde uzun vadeli planlar yapma ve kararlılık gösterme eğiliminde olabilirsiniz. Ailevi konular ve evle ilgili meselelere odaklanma ihtiyacı vardır. İş hayatında disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerleme arzusu gösterebilirsiniz. Finansal konularda tasarruf ve planlama önemlidir.

BALIK

Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta, daha özgür ve macera arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerde heyecan verici deneyimlere açık olabilirsiniz. Seyahat planları veya yeni şeyler deneme isteği yükselebilir. İş hayatında yeni projelere odaklanma ve kariyerde ilerleme arzusu gösterebilirsiniz. Finansal konularda genişleme ve yatırım fırsatları arayabilirsiniz.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 05 Aralık 2023, 17:12   #2
Standart

Yay bakalım bakalım :)

________________

https://megaresim.com/upload/5232d0a2.gif
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:50.