IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2023, 06:09   #1
Lightbulb 16 - 22 Ocak 2023 Haftalık Burç Yorumları


16 - 22 Ocak 2023 Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Bu hafta ağırlıklı olarak parasal konularla ilgili olacaksınız. Ödemeler dengesini ele alabilir, bir faturanız bir borcunuzla uğraşabilirsiniz. Yatırmanız ya da almanız gereken beklediğiniz bir para varsa bu konular öne çıkabilir.

Çarşamba günü Güneş ve Plüton kavuşumu iş hanenizde, meslek alanlarınızda önemli bazı güçlü insanlarla bir araya gelme potansiyelinizi artırırken insanlar üzerinde gücünüzü kullanmak isteyebilirsiniz ya da patronlarınızın sizi bazı noktalarda manipüle ettiğini baskıladığını düşünebilirsiniz. Çünkü iş hayatınızda ve meslek alanlarınızda zorlanıyormuş ve üzerinizde bir güç varmış gibi hissedeceksiniz.

İletişimsel konular çok hareketli alacağınız haberler karşısında iş konularında nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair zaman zaman kafa karışıklıkları, stresler devreye girebilir, stres yapmayın çünkü bu haftanın genelinde hareketli enerjiler devrede olacak. Merkür’ün düzelmesiyle beraber iş, sağlık ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlarken burada yaşadığınız problemler geride kalıyor.

21 Ocak Cumartesi sosyal çevre alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşecek. Arkadaşlarınız ve ortak amaçlar için bir araya geldiğiniz kişiler, gruplar, dahil olduğunuz dernekler alanında önemli bazı kararlarınız girişimleriniz varsa bu Yeni ayla beraber bu girişimlerinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz artabilir aynı zamanda çevresel alandan yana sağlayacağınız şans ve destekler de yüzünüzü güldürecek. Şimdi geleceğinizi oluşturmanın gelecekle ilgili adımlar atmanın ve bunları yaparken de kendi çevrenizi belirlemenin tam zamanı. Bu hafta ağırlıklı olarak bu konularla uğraşacaksınız. İlişkilerde sıkıntı yok ama büyük etkiler de yok. Bu hafta sevdiğiniz insanla bol bol sosyalleşmeye özen gösterin.



BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : İkili ilişkiler ve özel hayatınız bu hafta sizin için önemli olacak. Koşullar ve şartlar karşı tarafın elinde olabilir, sevdiğiniz insanın düzenine göre davranmak durumunda kalabilirsiniz ya da onunla daha fazla vakit geçirmek diğer insanlarla sosyalleşmek ve yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Diğer taraftan bu hafta eğitim konuları, dış ortamlardan gelecek haberler, uzak yerlerden alacağınız haberler ve seyahat alanlarınızda önemli ve güçlü insanlarla bir araya gelme potansiyeliniz var. Üzerinizde bir güç hissedebilirsiniz ve bu gücü de kullanmak isteyebilirsiniz. Ama sizi yönlendiren, sizi farklı yöne çekmeye çalışan, manipüle etmek isteyen insanlara karşı da dikkatli olmakta fayda var.

Bu haftanın en önemli konusu Merkür düzeliyor, seyahat, eğitim, ticari faaliyetler, hukuki alan ve yurtdışı bağlantılı işler alanınızda gerileyen Merkür bu hafta itibariyle size derin bir nefes aldıracak. Hem eğitim konularında hem de iş hayatınızda kendinizi çok daha doğru bir şekilde ifade edecek ve işleriniz için gönül rahatlığıyla harekete geçebileceksiniz.

Cumartesi günkü Yeni ay meslek ve kariyer alanlarınızda gerçekleşecek. Önemli atılımlar, girişimler Cumartesi günü oluşacak Yeni aydan sonra yapılmalı. Kariyerinizde, amaç ve hedeflerinizde yaşayacağınız son Yeni ay bu. Burada vereceğiniz kararlar önemli olacak ve uzun bir müddet kariyerinizde ne yapmanız gerektiğine dair size güzel bir ışık yakacak ya da bir tünelin sonundaki ışığı çok net bir şekilde görebileceksiniz O yüzden Cumartesi gününü bekleyin ve Cumartesi gününden sonra önemli kararlarınızı almaya çalışın. Daha az tanıdığınız insanlar yapılacak olan işlerinizde bu hafta gergin hissedeceksiniz kendinizi hem Salı hem de Cumartesi günü sinirsel gerginliklerinizi kontrol etmeye çalışın.



İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Gündelik hayatın ritmi, yapılması gerekenler, koşturmalar ya da sağlıkla ilgili konularla haftanız başlıyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi. İş hayatınızda her şey üzerinize geliyor olabilir hala tamamlanması gereken işlerle uğraşıyor olabilirsiniz ama bu hafta ağırlıklı olarak iş konuları hayatınızda hızlı akacak.

Para ile ilgili konularda önemli bir güç elde edeceksiniz. Hem güç sahibi olma yolunda ilerleyeceksiniz hem de para ile ilgili konulardaki yaşadığınız değişim ve dönüşümler bu gücü farklı bir şekilde kullanmanıza neden olabilir ya da başka insanların parasal konularda üzerinizde güç uygulama olasılığı bu hafta devrede olabilir. Diğer taraftan para ile ilgili konularda gerçekten istediğinizi yapacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Kendi üzerinizdeki bu güç bu değişim sizi çok ama çok değiştirebilir, hayata da farklı gözlerle bakabilirsiniz.

Ortak müşterek para alanlarınızda gerilemekte olan Merkür’ün Çarşamba günü itibariyle düzelmesi ile beraber para ile ilgili konularda çok daha net kararlar alacaksınız. Önünüzdeki süreçte parasal konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemlere daha rahat çözümler üretebileceksiniz.

Cumartesi günkü Yeni ay seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler yurtdışı bağlantılı işler alanlarınızda gerçekleşecek. İki buçuk yıldan bu yana Satürn de bu alanlarınızda ilerlemekteydi size bu alanlarda yapmanız gerekenleri gösterdi. Şimdi artık Satürn Mart ayında buradan çıkar çıkmaz bir daha bu alanda Satürn’le beraber yaşayacağınız bir Yeni ay olmayacak bu yılın aslında bu alanlarınızdaki son Yeni ayını yaşamış olacaksınız. Hala gözden geçirmeniz gerekenler olabilir hala kendinizce almanız gereken başlatmanız gereken iyi kararlar olabilir, işte bütün bunları bu Yeni ay ile beraber az önce saydığım alanlarda çok net bir şekilde başlatabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda vereceğiniz kararlar hem başarılı hem de uzun soluklu kararlar olabilir. Seyahatle, turizmle ilgili konularda, ticari faaliyetlerde, hukuki alanda atacağınız adımlar önemli olacak. Bu hafta başında sağlığınıza gereken özeni gösterin onun dışında konu ve olaylar parasal konularla, çalışma düzeninizle ilgili olacak bu hafta daha çok bu alanlara kendinizi vereceksiniz.



YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Keyif dolu etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar bekarsanız, aşk hayatınızla ilgilendirecek durum ve olaylarla haftanız başlayacak. Sanatsal ve kreatif işleriniz, hobileriniz hayatınızda daha önemli olabilir bu hafta genelinde ya da hayatı bir şekilde yaşıyor olsanız bile arada kendinize eğlence yaratmaktan da geri durmayacaksınız.

Çarşamba günü Güneş’in Plüton ile kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşecek, bu da hayatınızda bir insan varsa o insan üzerinde bir güç ve kontrol etme arzunuz yüksek olacak. Sevdiğiniz insanı manipüle etme, kıskanma ya da onun gücünü değiştirme arzunuzla hareket edebilir ya da tam tersi karşı tarafın size bu şekilde yaklaştığını görebilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda ya da ortaklı işlerinizde bu etki Çarşamba günü devrede olacak.

Yine Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda gerilemekteydi şimdi burada düzeliyor olması artık ilişkilere dair verilecek çok daha rahat kararları bize gösteriyor. Ortaklı işlerinizde de gönül rahatlığıyla harekete geçebilir anlaşma ve sözleşmeleriniz varsa Çarşamba gününden sonra çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Müşterek para alanlarınızda oluşacak bu Yeni ayla beraber banka işlemleri, kredi çekme, vergi ile ilgili konuları ele almak konusunda şanslı olacaksınız. Kafanızdaki planları başlangıçları oluşturmanın ve adım atmanın tam zamanı olacak. Spiritüel konularla ilgilenme, bu alanda eğitim alma ya da mirasla, nafaka ile ilgili birtakım konu ve olayları başlatma bu gibi kararları da destekleyen bir Yeni ay olacak bu. Para ile ilgili almanız gereken önemli sorumlulukları, dersleri bu Yeni ay size son kez gösteriyor olacak. Karşınıza geleni alın tam da bu Yeni ay zamanı ve bu alandaki adımlarınızı hızlandırın.

Bu hafta çok hareketli haftalardan bir tanesi hem ikili ilişkiler hem ortaklı işler diğer taraftan enerjinizi doğru kullanamama üzerinizde bazı tedirginlik ve endişeleri de tetikleyebilir ya da hayatınızdaki insanın bu dönem sağlığında ya da işinde zorlanmalarına şahit olabilirsiniz.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Evinize, ailenize, yuvanızı odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Ağırlıklı olarak bu hafta aile ortamınızda halledilmesi gereken konu ve olaylarla haftanız başlıyor.

Çarşamba günü, Güneş ve Plüton kavuşumu iş alanlarınızda, gündelik yaşantınız ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu da beraber çalıştığınız insanların üzerinizde bir güç oluşturma arzusunu tetikleyebilir ya da tam tersi siz yanınızda çalıştırdığınız insanlara bu gücü uygulamak istiyor olabilirsiniz.

Bu hafta bazı krizler önemli çekişmeler bu noktadan devreye girecek o yüzden sağlığınıza, iş ilişkilerinize ve gündelik hayatınızın ritmine dikkat edin, herhangi bir insanla konuyu ve olayları çok fazla uzatmayın, gücünüzü doğru kullanın ve gücü sizin üzerinizde doğru kullanacak insanlarla bir araya gelmeye özen gösterin.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. 18 Ocak itibariyle Çarşamba gününden sonraki dönem iş hayatınızda çok daha rahat kararlar alacağınız, aklınızın doğru çalışacağı, doğru projelere yöneleceğiniz, iş görüşmelerinizi hızlandıracağınız, işinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride bırakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınızda bu dönem önemli zorlanmalar olduysa Çarşamba günü ve sonrası bu zorlanmaların geride kalması da söz konusu olabilir.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Yeni ay var bu Yeni ay sizin ilişkiler alanınızda gerçekleşecek ve ilişkilere dair çok önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde sizin neyin mutlu edip etmediğini görebilir ve kafanızda resmen neyin ne olması gerektiğini netleştirebilirsiniz. Taşınma ile ilgili konuları hızlandırabilirsiniz, biriyle tanıştıysanız ilişkiye adım atabilirsiniz ya da sevdiğinize haykırmak onunla beraber önünüzdeki dönem yürümek istediğinizi kendisine söylemeniz ya da nişan, söz gibi bazı konular varsa kafanızda bunları hareketlendireceğiniz bir Yeni ay sizleri bekliyor. Cumartesi gününden sonraki 15 gün sizin için çok önemli. Ortaklı işler, iş birlikleri ve taşınma ile ilgili konularda da önemli kararlarınızı başlatabilirsiniz.



BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : İletişimsel işleriniz, yakın çevrenizden alacağınız önemli bilgilerle haftanız başlıyor. Bu hafta oldukça hareketli haftalardan bir tanesi. Hayatınıza hem aşkı hem keyfi koymak istiyorsunuz ama bu aralar iş hayatınız ya da kariyerinizdeki koşturmalar stresi körüklüyor. O yüzden hem çocuğunuz ya da aşk hayatınızla ilgili konular hem de kariyeriniz arasındaki gelgitler bu hafta sizi gerçekten yorabilir, anksiyetelerinizi artırabilir ama biraz sakin olmaya özen gösterin çünkü kendinizi dinlediğinizde aslında olayların hiç de öyle sıkıntılı olmadığını göreceksiniz.

Güneş Plüton kavuşumu aşk evinizde, Merkür gerilemesi aşk evinizde. Çarşamba gününü bekleyin çünkü Çarşamba günü Merkür’ün düzelmesi ile beraber işleri yoluna koyma potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Diğer taraftan hem aşk hayatınızdaki insanın hem de varsa çocuğunuzun üzerinizde sizin üzerinizde bir tahakküm bir güç uygulama ya da sizi değiştirme dönüştürme, sizi manipüle etme gibi etkiler devreye girecek. İnsanlardan çok kolay etkilenebilirsiniz ya da gücü üzerinizde hissediyor gibi görebilirsiniz ama aslında durum hiç de öyle olmayabilir. Eğer bir de borsada yatırım yapıyorsanız bu hafta ekstra dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü bu gücü kontrol etme arzunuz sizi çok farklı noktalara taşıyabilir. Sanatsal ve kreatif işleriniz varsa bir yandan da o gücü sanatınıza ya da işinize çok rahat bir şekilde yansıtabilirsiniz. Neyse ki aynı gün Merkür de düzelecek, artık önünüzdeki dönemi çok daha rahat okumak çok daha rahat kararlar almak ve güvenilir bir şekilde yolunuzda ilerlemek adına hayat size gülümsüyor.

Cumartesi günkü Yeni ay iş hayatınızda verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirecek. Getirmese bile siz belki de işinizle ilgili konularda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. İşinizi değiştirmek, yeni bir işe başvurmak, işinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak, bir projeye dahil olmak ya da sağlığınızı gözden geçirmek istiyorsanız bu Yeni ay bütün bunları yapmak adına sizi destekliyor. İşleri ertelemeyin burada 2 yıldan beri sıkıldıysanız her tür sorumluluk üzerinize gelse bile artık burada verilmesi gereken önemli kararları devreye sokmaya özen gösterin. Bu sizin iyiliğiniz için olacak önünüzdeki dönemi hem çok net göreceksiniz hem de vermiş olduğunuz kararlarla artık ne isteyip ne istemediğinizi çok net anlamış olacaksınız. Hem işte hem sağlıkta bu hafta bu kararlar devreye giriyor.



TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Bu hafta para ile ilgili konular sizin için önemli olacak. Hafta başında halledilmesi gereken önemli para meselelerinizi toparlamak isteyebilir ya da bu alanda yaşayacağınız krizlere el atmak isteyebilirsiniz. Bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi bir taraftan önemli iş projeleri konuşmaları ya da seyahatlerle ilgili konu ve olaylar eğitim alanlarında atılması gereken önemli adımlarınız devrede olurken diğer taraftan aile hayatınızda yaşanılanlar ya da ailenizle olmak zorunda olmanız arada kalmanıza neden olacak. Bir yandan bir yerlere gitmek isteyeceksiniz ama aile ortamlarınızdaki baskı ya da aile büyüklerinizi bırakamama, onlara vermiş olduğunuz sözler arada gerilimlere neden olabilir. Bu hafta anksiyeteyi ev ortamlarınızda, yetiştiremediğiniz işlerde ve konularda çok net bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Diğer taraftan Güneş ve Plüton kavuşumu ev hanenizde önemli güç çekişmelerini karşınıza getirebilir. Sevdiğiniz insanla birbiriniz üzerinde takışmalar, çekişmeler, inatlaşmalar, kıskançlık gibi etkiler devreye girerken birbiriniz üzerinde kontrol sağladığınızı ya da sağlamaya çalıştığınızı fark edebilirsiniz. Yine ailenizde annenizle, babanızla vakit geçiriyorsanız onların sizin hayatınızı manipüle etmesi ya da sizin hayatınıza çok fazla dahil olması gibi etkilere karşı bu hafta dikkat edin. Ev ortamlarınızda gücü siz koymak isteyeceksiniz ortaya ve eğer koyamazsanız başkaları tarafından yönlendirildiğinizi de çok net görebilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür’ün düzelmesi ile beraber evle, emlakla alakalı verilmesi gereken önemli kararlarınızı devreye koyabilirsiniz. Mesela bir inşaat işi olabilir, bir şeyler yaptırmak istiyor olabilirsiniz burada çeşitli sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz şimdi artık bütün bunlar rahatlıyor. Gönül rahatlığıyla evle, yuvanız ile, taşınma ile alakalı ya da aile büyüklerinizin hayatına dair verilecek kararları bu dönem uygulayabileceksiniz. Evle alakalı ailenizle alakalı ya da onlarla yaşadığınız bazı sıkıntı ve sorunları gidermek adına çözüm odaklı bir döneme merhaba diyorsunuz.

Bu hafta Güneş Kova burcuna geçiyor ama bir gün sonra da bir Yeni ay gerçekleşiyor. Siz bu Yeni ayı aşk evinizde, keyif evinizde yaşayacaksınız. Aşka dair atılması gereken önemli adımlar, flörtleşmeler, hayatın tadını çıkarma, sportif faaliyetler, tiyatrolar, gezme, sinema ile alakalı konularda önemli adımlar devreye girebilir ya da çocuğunuz varsa ona dair verilmesi gereken önemli kararlarla uğraşabilirsiniz. Son 2 yıldan beri Satürn bu alanlarda dolanırken size aslında aşka, çocuk sorumluluklarına dair, geleceğe yönelik her tür işinizde ne yapmanız gerektiğine dair çok önemli bilgiler öğretti. Şimdi bu bilgileri uygulayacağınız ve buna göre kararlar alacağınız ve yaşayacağınız bir Yeni ay sizi bekliyor. Bu Yeni ayla ile beraber aslında artık neyi isteyip neyi istemediğinizi çok net bileceksiniz. Bu hafta aile ortamları gezmeler arasındaki dengesizlikler sizi yorabilir. Bağışıklık sistemimizi kuvvetli tutmaya özen gösterin ama onun dışında daha fazla yakın çevrenizdeki insanlarla irtibat halinde olacak ev ortamlarınızdaki olayları çözecek ve yolunuza devam edeceksiniz.



AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Hayatınız için vereceğiniz önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Kendi istek ve beklentilerinizi önemli olurken bu hafta ağırlıklı olarak sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Hafta ortasına kadar para ile konular gündemimize yerleşecek sonrasında ise yakın çevrenizden gelecek haberlere göre haftanızı planlayacaksınız.

Bu hafta yakın çevrenizden alacağınız haberler önemli olurken kısa vadeli planlar para engeline takılabilir. Bir yerlere ödemeniz olabilir bu konuları daha fazla önemserken bir yandan da gezmek dolaşmak kendinize vakit ve para harcamak istiyor olabilirsiniz. Bu ikisi arasındaki dengesizlik agresyonu yüksek bir hafta olarak karşınıza gelecek tehlikeli yerlerden durumlardan koşullardan mümkün olduğunca uzak durun, kazalara da davetiye çıkarmayın.

Çarşamba günü Merkür’ün düzelmesi ile beraber iletişimsel işlerinizde rahatlıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda bazı sıkıntı ve sorunlar olduysa iletişim kaynaklı olarak bütün bunların geride kaldığı da bir dönem olacak. Aynı zamanda satış, reklam, pazarlama alanlarında yaşadığınız aksilik ve sorunlar da geride kalmaya başlıyor. Yakın çevrenizden bir insanın üzerinizde baskı kurmak istediğini çok net görebilirsiniz ya da gücünüzü yakın çevrenizdeki insanlar üzerinde kullanmak isteyeceksiniz. İnsanlara çok fazla baskı uygulamayın çünkü bazı konuların ters teptiğini de görebilirsiniz.

Cumartesi günü Kova burcundaki Yeni ay ev, aile ve yuva ile ilgili konularda önemli adımları karşınıza getirebilir. Evinizi değiştirmek, bir yerden bir yere taşınmak istiyorsanız bu Yeni ayı hayatınıza alabilirsiniz. Aile ortamlarında, baba tarafında alınması gereken önemli kararlar bu Yeni ayın önemli konularından olacak. Son iki yıldan bu yana aile hayatınızda önemli sorumlulukları üstlendiniz, alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı değiştirdiniz şimdi kendi hayatınıza dair alacağınız önemli kararlarınızı devreye koyacak ve aydınlanacağınız da bir Yeni ay yaşayacaksınız.



YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz ama Salı akşam 20:32 itibariyle birkaç gün boyunca daha rahat hareket edecek enerjinizi çok daha rahat harcayacak sağlıkla ilgili konularla ilgili olacaksınız. Para ile ilgili konularda Merkür’ün düzelmesiyle rahatlıyorsunuz. Çarşamba günü maddi konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemler olduysa ya da almakta zorlandığınız bazı paralar olduysa şimdi bunları çok daha rahat toparlayacağınız, sıkıntı ve problemleri çok daha rahat ele alacağınız, kazançlarınızı artıracağınız, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Çarşamba günü Güneş ve Plüton kavuşumu para evinizde olacak. Para ile ilgili bir konuda gücün sizde olduğunun en önemli göstergesi yani bir konuda kendinizi çok kuvvetli ve güçlü hissedebilirsiniz. Başkalarının sizi parayla ilgili konularda manipüle etmesine izin vermeyin tam tersi istediğiniz bazı paralar varsa size bir teklifte bulunuluyorsa bu istediklerinizi gerçekleştirmek üzere karşı tarafa taleplerinizi çok net bir şekilde bildirmeye çalışın.

Cumartesi günkü Yeni ay sizin iletişim alanınızda gerçekleşecek. İletişime dair her tür işinizde başlatmak istediğiniz önemli kararlarınızı bu Yeni ay ve sonrası hareketlendirmeniz çok daha doğru olabilir. Her tür girişim konusu, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital alanda atılacak önemli kararlar, eğitim, seyahatle ilgili, radyo televizyonculukla alakalı konularda önemli adımlarınızı bu Yeni ayla beraber devreye koyabilirsiniz. Önünüzde 15 gün var. Önemli toplantılar, görüşmeler için bu 15 gün şartlarınızı zorlayın çünkü burada verilecek önemli kararlar sizi mutlu edebilir ve bir sonraki döneme çok daha rahat ve keyifli bir şekilde başlayabilirsiniz.

Diğer taraftan hem Salı hem Cumartesi günleri bir yandan para kazanmanız için koşturmanız gerekiyor ama diğer taraftan özel hayatınızdaki insan ona vakit ayırmadığınızdan şikâyet ediyor olabilir. Tam da bu nedenden kaynaklı olarak ya ortağınız ya özel hayatınızdaki insanın istekleri yüzünden iki arada bir derede kalma, anksiyete gibi problemlerle uğraşabilirsiniz. Siz bu dönem mümkün olduğunca para kazanma üzerine gidin ama özel hayatınızdaki insana da vaktiniz kaldığınca enerjinizi vermeyi ihmal etmeyin. Bu süreç tamamlandıktan sonra hem karşı tarafın gönlünü alabilirsiniz hem de para kazançlarınız arttığı için belki de kendinizi mutlu ve iyimser görebilirsiniz.



OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Arkadaş ortamınızda bazı krizleri bu hafta iyi yönetmeniz gerekecek. Gücü, kontrolü üzerinizde tutacağınız bir hafta Çarşamba günü çok önemli başka insanları yönlendirebilme ve kendi gücünüzü karşı tarafa kabul ettirebilme etkiniz devrede olacak. Bu hem sizi vazgeçilmez kılabilir hem de bazı insanlar için itici olabilirsiniz o yüzden ikisi arasındaki dengeyi iyi ayarlamanız gerekiyor.

Merkür Çarşamba günü düzelecek 3 haftadan beri yaşadığınız her tür sıkıntı ve problemin geride kaldığını göreceksiniz. Şimdi hayatınızı yeniden ele alma, düzenleme, önemli anlaşmalar konuşmalar, görüşmeler yapma, kararlar alma, kendinize her tür konuda ne hissettiğinizi sorma anlamında Merkür’ün düzelmesi size göz kırpacak. Kendinizi güçlü kuvvetli hissedebilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza ve iş koşturmalarına dikkat edin. Tamamlanması gereken işler üst üste binmiş olabilir bazı işlerinizin çakıştığını görebilirsiniz. Tam da kendinize vakit ayırmanız gerektiğini düşündüğünüz bir dönemde burada oluşacak bazı sıkışıklıklar sağlığınızda sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Anksiyetelere ya da telaşlı hallere endişeli durumlara karşı bu hafta dikkat edin, sinirsel gerginlikleriniz yüksek olacak. Bu yüzden uykusuzluk gibi problemlerle de karşılaşabilirsiniz.

Cumartesi günkü Yeni ay para alanlarınızda gerçekleşiyor, para ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşiyor. Bu Yeni ayla beraber maddi alanlarda atılacak önemli kararlar karşınıza gelebilir. Para ile ilgili kafanızda ne düşünüyorsanız ne tür adım atmak, neyi başlatmak istiyorsanız işte bu Yeni ayla beraber bütün bunları başlatacak gücü kendinizde bulacak ve bununla ilgili konuları hızlandıracaksınız. Ev, aile ve yuva alanlarınızda şans ve fırsatlarınız yüksek ama bu hafta ağırlıklı olarak iş koşullarınız, gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konulara ekstra özen gösterin.



KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Kariyer ve meslek alanlarınızda verilmesi gereken önemli kararlar, zaman zaman krizlerle haftanız başlıyor. Annenizle olan bağlantılara dikkat etmeniz gerekecek. Hafta ortası itibariyle sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız fazlasıyla hareketli olacak, davetler, aktiviteler, organizasyonlara her zamankinden daha fazla vakit ayıracaksınız.

Bu hafta Güneş ve Plüton kavuşumları kadersel alanınızda oluşuyor korkularınız tetiklenebilir, üzerinize bazı endişeleri çekiyor olabilirsiniz ya da bazı insanların üzerinizde kontrol sahibi olduğunu fark edecek, nazar gibi konulara biraz daha ilginizin arttığını ya da bu alanda bazı zorlanmalar yaşadığınızı göreceksiniz ama içsel olarak aslında bir gücünüz var bunu yabana atmayın. Başka insanların ne yaptığının önemi yok siz kendi içinizde bir bütün olabilir ve her şeyi olması gerektiği gibi görebilirseniz. Kendi hatalarınızı da fark edebilirsiniz bu haftadan çok güzel bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin kadersel alanınızda gerilemekteydi o yüzden arkanızdan bir sürü olay dönmüş olabilir, sinirleriniz çok bozulmuş olabilir şimdi artık biraz daha rahatlayacaksınız olayları daha farklı bir perspektiften göreceksiniz.

Diğer taraftan güneşin Kova burcuna geçmesiyle beraber Cuma günü itibariyle keyfiniz yerine gelmeye başlayacak. Sağlığınız gözle görülür bir şekilde güzelleşebilir aynı zamanda kendinize olan güveniniz yerine geldiği için artık her konuda çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Cumartesi günü sizin burcunuzda bir Yeni ay var ki bu sizin Yeni ayınız. Bu Yeni ayla beraber hayatınızı yeniden yapılandıracak önemli adımlar atacak her tür konuda harekete geçeceksiniz ve bu başlattığınız işlerin de karşılığını çok net bir şekilde alacaksınız bu da size yarayacak. Sağlığınızla da ilgili önemli kararları bu Yeni ayla beraber verebilirsiniz. Bu hafta size keyif veren konu ve olaylar aynı zamanda görev sorumluluklar arasında bazı gelgitleriniz olabilir, kendinizi endişeli görebilirsiniz ya da bazı arkadaşlarınızın bazı konularda sizi anlamadığını görebilirsiniz, endişelerden mümkün olduğunca uzak durun. Cuma gününden sonra hayat size gülümsemeye başlayacak.



BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Dış ortamlardan alacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Uzak yerlerden gelecek haberler kendinizi dış mekanlara atma isteği özgürlük arzunuzun yüksek olması, bazı krizlerin hayatınıza yansıması gibi etkiler devreye girebilir ama bu hafta güzel haberler de var.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerilemekteydi. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler gerilimler oluşmuş olabilir ya da kendinizi sosyal ortamlarda yeteri kadar ifade edemediğinizi düşünmüş olabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra bu alanlarda çok daha güzel adımlar devreye girecek önemli konuşmalar, anlaşmalar, arkadaşlarla bir araya gelmeler, durum ve olayları toparlama etkisi devrede olacak. Bir arkadaşınızın ya da bir ortamda bir kişinin üzerinizde bir baskı kurduğunu da görme potansiyeliniz var. Krizler sosyal çevre alanlarınızdan gelecek bu hafta hem bu krizleri iyi yönetmeniz gerekecek hem siz de düşüncelerinizle gücünüzle aslında karşı taraf üzerinde etki bırakabilirsiniz. Aynı zamanda onların da sizi etkilemeye çalıştığını görebilirsiniz.

Bu hafta aynı zamanda sosyal ortamlarda ve çevrelerde bir sürü aktivite olabilir ama diğer taraftan enerjinizi ve gücünüze ev ortamlarınızda harcamak istiyor olabilirsiniz. Ev, aile ve sosyal çevreniz arasındaki bu gelgitler anksiyetelere ve sinirsel gerginliklere neden olabilir. Biraz daha sakin düşünmeye sakin adımlar atmaya özen gösterin.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Yeni ay var ki bu Yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiği konusunun altını çiziyor. Ne yapabilirsiniz? Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz, yurt dışı bağlantılı işlerde vereceğiniz önemli kararlar varsa bu işler devreye girebilir, partnerinizin işi ya da sağlığı ile ilgili konularda verilmesi gereken kararlarda siz de fikirlerinizi söyleyebilirsiniz ama genel itibariyle hayatınızı, sağlığınızı ilgilendirecek önemli girişimler ve başlangıçlar konusunda bu Yeni ay zamanı destekli olmayacaksınız. Spiritüel konuları öğrenmek, ruhsal konulara kendinizi açmak aynı zamanda enerji çalışmaları yapmak anlamında bu Yeni ay size güç ve kuvvet ve verebilir.




( Alıntı )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Ocak 2023, 08:08   #2
Standart

Hem işte hem sağlıkta bu hafta bu kararlar devreye giriyor.

Cumartesi bi gelsin de.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:56.