IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Malefiz


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Kasım 2022, 23:20   #1
Standart 28 Kasım - 4 Aralık Haftası Burç Yorumları

28 Kasım - 4 Aralık Haftası Burç Yorumları


28 Kasım - 4 Aralık Haftası Burç Yorumları



Koç


Sevgili Koç burçları, güçlenerek ilerleyeceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Kariyer, hedef ve planlarınız açısından geçen sene kış aylarında yaşadığınız bazı çıkmazların yoluna girdiğini fark ettiğiniz bir hafta olacak. Değiştirdiğiniz ya da değiştirmeye çalıştığınız düzeniniz açısından karşınıza çıkacak olan fırsatları kararlı olarak ele alma vaktinizin geldiğini fark edeceksiniz. Sınav hazırlığı aşamasındaysanız ya da eğitim görüyorsanız odak noktanızı hayallerinizin merkezine koyabilirseniz eğer başarı sizinle birlikte olacak. Önemli mahkeme ve devlet dairesini ilgilendiren bir başvuru ya da almayı beklediğiniz sonuç bulunuyorsa bu hafta gelişmeler özellikle parasal konularla ilgili sizinle birlikte olacak. Bu süreç içerisinde yalancı şahitlere karşı dikkatli olurken, en yakınlarınıza bile güvenmemeniz gerektiğinin altını çiziyorum. Sırlarınızı dilden dile yaymaya çalışan kişilere karşı, bu kişiler en yakınlarınız olabilir, temkinli olunuz. Kardeş, yakın arkadaş ve eşinizin ailesinin tepkileri hiç beklemediğiniz şekilde olabilir. Gelişen olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemezken sonradan pişman olmamak için düşüncelerinize ileride küslükler olmaması açısından dikkat etmek oldukça önemli. Akrabalarınız arasında ameliyat ya da rahatsızlığı bulunanlar varsa onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca kısa - uzak seyahatlere gitmek isteyeceğiniz bir haftadan geçeceksiniz. Yoğun temponuz arasında ruhunuza odaklanmak, dua, meditasyon ve enerji çalışmalarıyla ilgilenmek içsel anlamda size iyi gelebilir. Seyahat ve şehir içi yolculuklarınızda bu hafta daha dikkatli araç kullanmak önemli. Kalbi uzunca zamandır boş olan Koç burçları karşınızdaki kişiye hemen evet demek yerine biraz daha tanımaya çalışmak ya da başlayan bir beraberlik bulunuyorsa biraz gizli ve gizemli olmasını arzu edebilirsiniz. Uzun süren kopma aşamasındaki beraberlikler açısından ise bu hafta karar zamanı.

Boğa


Sevgili Boğa burçları, maddi kaynaklarınızı planlamak isteyeceğiniz ve bu konuda üst düzey yöneticilerinizle görüşmek isteyeceğiniz bir süreçten geçebilirsiniz. Bu durum öğrenci Boğa burçları içinde geçerli. Eğer ki öğrenciyseniz ve burs başvurusunda bulunmak istiyorsanız gökyüzü size destek verecek türden. Tek sıkıntıysa artan masraflarınız karşısında dengede kalabilmek. Kariyeriniz açısından ilmek ilmek ördüğünüz ancak zorlandığınız koşullar bulunuyorsa biraz daha sabır etmek ve deneyim kazanmak önemli. Finansal konularda bir konunun daha altını çizmek istiyorum, kredi ve kredi faiz yapılandırmalarına karşı temkinli olmalısınız. Önemli bir gayrimenkul alım -satım süreci içerisindeyseniz değerinden düşük fiyatlara satım işlemleri yapmamaya dikkat etmelisiniz. Dış görünüşünüzü değiştirecek ameliyat ve bakım işlemleri açısından bu hafta destekleyen enerjiler sizinle birlikte olacak. Eğer ki önemli bir operasyon geçirecekseniz hızlıca toparlayacaksınız. Bu hafta beraberliğiniz, ortaklarınız ya da evliliğiniz önemli bir testten geçebilir. Hayallerinize sahip çıkmak önemliyken, bilmediğiniz sırlarla yüzleşmek belki de hayattan beklediklerinizi fark etmek ruhunuzu şifalandıracak. Kalbiniz boşsa kalabalık ortamlarda karşınıza çıkacak biri olabilir. Bu kişiyi belki de geçmişten tanıyor da olabilirsiniz. Hızlı ve romantik adımlar atmak isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizle yaşadığınız sıkıntılar bulunuyorsa özellikle hafta sonu önemli kararlar alıp kendi planlarınızı hiç beklenmeyen bir şekilde uygulamaya başlayacaksınız.

İkiz

Sevgili İkizler burçları, zihninizden geçenleri uygulamak konusunda istikrarlı ama bir o kadar da gizemli olmanız gereken bir haftadan geçmektesiniz. Bu konular özellikle son 2 yıldır uğraştığınız, emek verdiğiniz mücadele alanları olabilir. Önemli bir mahkeme günü belirlenebilir. Davalarla ilgili beklediğiniz karar süreçleri bulunuyorsa sonuca bağlanması için süreç başlayabilir. Mahkeme süreci evliliğinizle ilgiliyse eşinizle aranızdaki çıkmazları sakin kalarak çözmek oldukça önemli gibi görünüyor. Özel hayatınızla ilgili gelişen konular açısından önümüzdeki sene Mart ayına doğru daha rahat enerjilerle birlikte sizi özgürleştirecek diyebiliriz. Beraberliğini kurtarmak isteyen çiftler ise evlilik danışmanlarıyla birlikte psikolojik bir süreçten geçerlerse daha rahat edebilirler. Evliliğinizi kurtarmanız için size bir tüyo vermemi isterseniz eğer bir çıkış yolu daha bulunduğunu belirtmek isterim. Bu süreç yerleşim alanınızı değiştirmek olabilir. Tayin ya da yurtdışına yerleşme fikri olan beraberlikler açısından bu süreç ilişkinize iyi gelebilir. İlişkilere değindik ancak sizi hayatınızın merkezine toplayacak olan esas konuya götürmek istiyorum. İş hayatınızla ilgili yeni iş fırsatları, plan ve projeler açısından ses getirecek nitelikte fırsatlar karşınızda olacak. Uzunca süredir hayalini kurduğunuz planlarınız kendiliğinden gelişecek ve çevrenizdeki kişiler arasında ses getireceksiniz. Hem sizin hem de çevrenizdeki kişilerin sağlığıyla ilgili üzüldüğünüz ne varsa bu hafta kendiliğinden şifalanacak.

Yengeçler


Sevgili Yengeç burçları, günlük hayat akışınız değişirken, maddi anlamda umutsuz hissettiğiniz konular kendiliğinden bu hafta çözülüyor. Eğer ki çalışıyorsanız, finansal anlamda ufak zam haberleriyle birlikte mutluluk yaşayabilir ya da yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Önemli bir vergi borcu ya da banka kredinizin bitişi ya da yapılandırılmasıyla rahatlayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda gizli düşmanlarınızın planları bu hafta gözlerinizin önünde olacak. Bazen bilmemezlikten gelmek ve hamle yapmamak eğlenceli olabilir. Bu hafta evcil hayvanlarınızın sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Günlük hayat akışınız içerisinde çıkış yolu bulamadığınız problemler açısından zihninizi toparlamak zor oluyorsa eğer kendinizi iş dünyasındaki hedef ve ideallere adamak ruhunuza iyi gelebilir. Aile bireyleriniz içerisinde sizi sarmalayacak enerjiler bulunurken, anne ya da babanızın arasında geçen sorunlar ya da sağlık problemleriyle ilgilenmek isteyeceksiniz. Bu hafta evinizin güvenliğini arttırmalı, eşyalarınızın çalınma riskine karşı önlemlerinizi almalısınız. Mümkün olduğunca bildiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle birlikte sosyal ortamlarda bulunmak sizi güvende tutacaktır. Özel hayatınız açısından geçmişi düşünmek yerine yeni bir süreci inşa etmek için kendinize zaman tanımak oldukça önemli. Problemlerinizi çözmek için azıcık daha zamana ihtiyacınız bulunuyor. Kalbi yalnız olanlar ise yeni bir sürece hazırlanmaya başladı bile.

Aslan


Sevgili Aslan burçları, özel hayatınızı derinden etkileyecek bir haftaya hoşgeldiniz. Beraberliğiniz devam etse de bitse de, her ikisi açısından da çok yakın zamanda zorlandığınız zaman döngüsünden geçmiş olabilirsiniz. Bazen güzel giden ilişkiler içerisinde alınan sorumluluklar ağır gelirken, bazen de biten bir aşkın sonrasında kendini toparlamak zor gelebilir. Ancak bu hafta enerjiler değişiyor ve kalbinizi sıcacık hissederken kendinizi ansızın bulabilirsiniz. Kalpte tamam ama zihnen bu ilişki nasıl ilerleyecek peki? Uzun soluklu planlar içerisinde şüphelerinizle boğuşmak yerine akışta kalmak kıymetli. Bu arada beraberliğiniz açısından eğer ki sorumluluk almaya ve bazı ideallerinizden fedakarlık etmeye karar verirseniz, ilişkinizi bu haftadan sonra hızlı bir şekilde ilerlerken görebilirsiniz. Bu süreç birlikteliğinizi eleştiren insanları da beraberinde getirecek. Çevrenizdeki pek çok kişiyse şaşkınlığını gizleyemeyecek. Evliliğiniz içerisinde bu süreç yeni bir bebeğin doğumu ve evlat sahibi olup sorumluluk duygunuzu güçlendirirken, çocuklarınız bulunuyorsa onların hayatında gelişen özel problemlerle ilgilenmenizi beraberinde getirebilir. Kariyer hayatınız açısından umulmadık fırsatların karşınıza çıkacağı bir sürece de hızlıca ilerlediğinizi söyleyebilirim. Bu hafta çevrenizdeki otorite niteliğindeki kişilerin desteğiyle birlikte yön değiştiren şanslı fırsatlar kapınızda olacak. Popülerliğiniz artarken, ideallerinizi kimseyle paylaşmamak önemli. Yurtdışında yaşama kararı almak ve hane değişikliği yapmak istiyorsanız gelişen fırsatları akıllıca değerlendirmek oldukça önemli.

Teraziler


Sevgili Terazi burçları, bu hafta yeni anlaşma ve sözleşmeler yapmak, şanslı teklifleri değerlendirmek için fırsatlı zamanlar. Sözleşmelerinizin içeriği yurtdışı, yabancılar, medya, eğitim ve seyahatlerinizle ilgili olabilir. Güzel paralar kazanabilirsiniz. Olası iptaller ya da aksilikleri engellemek için süreçlerin hukuki konulara uygun olup olmadığını değerlendirmek önemli. Bu hafta taşınmak ve yer değiştirmek isteyenler aradığı evi bulabilir, hızlı bir şekilde yeni bir düzene geçebilir. Kısa - uzak seyahat planları yapabilirsiniz. Ayrıca araba alım - satım işlemleri için fırsatlı gibi görünen konular bu hafta gerçekleşirse bilin ki önümüzdeki günlerde daha fazla kar elde edeceğiniz fırsatlar gündeminizde olacak gibi görünüyor. Özel hayatınız açısından şahane vakitler geçireceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Eğer ki kalbiniz boşsa bu hafta sürpriz haber ve karşılaşmalarla birlikte kendinizi aşk dolu hissedeceksiniz. Ancak karşı tarafın aile büyükleri tarafından bazı karışıklıklar ya da çıkmazlar olması da muhtemel, bunlara hazırlıklı olun. Konu sizin geçmiş beraberlikleriniz ya da belki de önceki evliliğiniz olabilir. Kimseye bu süreçler hakkında en ufak bir bilgi vermemenizi tavsiye ederken, en yakınlarınızın kıskançlıkları sebebiyle istemediğiniz bazı sırlarınızın açığa çıktığını fark edebilirsiniz.

Başaklar


Sevgili Başak burçları, kendi kabuğunuza çekilirken hayatınızın fırsatını yakalayacağınız plan ve projeleriniz kapınızda. Şimdi ayağa kalkma ve yeni projeleri planlamak için doğru hamleleri yapacağınız fırsatları değerlendirme vakti. Hızlı bir çıkış yakalayacaksınız. Belki başlarda çok yoruluyorum, elime ne geçiyor diye zihninizden geçse de bu hafta gelişen fırsatlar büyüyen enerjiyle birlikte size maddi anlamda kapıları kendiliğinden açacak. Özel hayatınızla ilgili şanslı ancak bir o kadar da ailenizin içerisindeki ilişkinizi eleştiren aile büyüklerinizin sıkıntıları sebebiyle huzurunuzun kaçtığı olaylar yaşamanız muhtemel. Zihninizi yormadan ilişkinize odaklanmanız ve birlikte geleceğe dair planlar yapmanız ruhunuza iyi gelebilir. Hayat akışınız açısından yerleşim yerinizle ilgili köklü bir değişiklik planlıyorsanız bu hafta maddi anlamda atacağınız adımlarla birlikte süreç sizin için başlayabilir. Bebek tedavisi gören ya da uzunca zamandır evlat hasreti çeken bir aileyseniz bebek sahibi olacağınızın haberini alacağınız müjdeli haberler sizinle diyebiliriz. Aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili özel bir süreç sizinle birlikte olacak gibi görünüyor, özellikle çifte organlarda olabilecek sağlıksal problemler karşısında operasyon geçirmeleri durumunda onlarla ilgilenmek ruhunuza iyi gelebilir.

Akrepler


Sevgili Akrep burçları, bu hafta parasal konularla ilgili olası borçlarınız bulunuyorsa karşınıza çıkan yeni kariyer yolculuğuyla birlikte bu süreci rahatlatabilirsiniz. Ancak yine de temkinli olmalısınız çünkü ödenmemiş vergi borcu, banka kredisi ya da hukuki anlamda alacaklı birinin sizinle iletişime geçtiğini fark edebilirsiniz. Geleceğinizi planladığınız kariyer hedeflerinizle doğru orantılı bir şekilde sizinle yeni ticaret yollarını açan, iş kurmak isteyen ortaklarınız bulunuyor olabilir, önemli bir parayı ortaya koymak durumunda kalırsanız eğer bu paranın elden gidebileceğini ve zarar etme olasılığınızın olduğunu bilerek ilerlemek önemli. Para ve kariyer konularınız haricinde, sizin ya da aile büyüklerinizin önemli bir rahatsızlığı bulunuyorsa bu hafta ameliyat ya da operasyon geçirebileceğinizi ancak hızlıca toparlayacağınızı söyleyebilirim. Evinizin içerisinde zorlandığınız önemli bir tamirat ile evinizi güzelleştirmek, büyük bir kış temizliği yapmak ve eşya satın almak için de güzel bir hafta. Özel hayatınız açısından eski beraberliğinizin zihninizden geçtiği günleri yaşıyorsunuz diyebilirim ancak bu süreç içerisinde karşınıza yeni çıkan adaylar da bulunuyor. Karşınıza çıkan kişilere şans vermeden kimin ileride sizi mutlu edeceğini bilemeyebilirsiniz. Aşkı biraz akışta yaşamak ve karşınıza çıkan sürprizleri değerlendirirken, hayat belki de sizi hiç beklemediğiniz bir yolculuğa götürüyor olabilir. Yandım bittim derken, küllerinizden yeniden doğmak üzeresiniz.

Yaylar


Sevgili Yay burçları, hayatınızın merkezine kendinizi koyduğunuz bir haftaya merhaba. Kendi isteklerinizi, hedeflerinizi, ideallerinizi ve hayattaki
yorgunluklarınızı geriye atarak ilerleyeceksiniz. Gücünüzü yeniden kazandığınız günlerden geçerken, çevreniz tarafından da tüm gözler üzerinizde olacak. Venüs ve Merkür’ün sizin burcunuzda ilerlemesi flört enerjinizin artmasına ve çevrenizdeki pek çok kişinin size hayran olmasına sebebiyet verecek gibi görünüyor. Bu hafta imaj, stil ve saç renginizde yapacağınız değişiklikler, yeni kıyafet ve makyaj tarzınızla ışıltı saçacaksınız. Artan enerjiniz size zarar vermek isteyenleri kızdırıyor. Olası çekişmelere ve gerginliklere de hazırlıklı olun derim. Özellikle katıldığınız davet ve organizasyonlarda eski düşmanlarınızla karşılaşabilir ve olası haberler alabilirsiniz. Sessizliğinizi koruyarak ilerlemek önemliyken, konu sadece kıskançlık olmayabilir. İş hayatınızda arkanızdan çevrilen oyunları fark edebilirsiniz. Özel hayatınız açısından beraberliğinizdeki çekişmeleri bitiremeseniz de ilişkinize biraz zaman tanımak isteyebilir ve kısa seyahat planları yapabilirsiniz. Ayrılıyorum derken, sürpriz hamileliklere açık olduğunuzun altını çizmek isterim. Aşktan yana bir beklentim yok diye düşünenlerse geçtiğimiz ay tanıştığınız biriyle yaşayacağınız özel zamanlar bulunuyor, haberiniz olsun. Başka bir eve yerleşmek, gayrimenkul almaya niyetlenmek ve yurtdışı planları yapmak için şahane zamanlar.

Oğlaklar



Sevgili Oğlak burçları, bu hafta iç dünyanızda kopan fırtınalara karşı dayanıklılık kazanacağınız bir sürece giriş yapıyorsunuz. Güçlü olmanız sebebiyle belki çevrenizdeki kişiler çok fazla ancak bunlardan hangileri dostunuz hangileri düşmanınız? Hepsini fark edeceksiniz. Gizli düşmanlarınızı fark ettiğiniz ancak sessiz kaldığınız bir dönemden geçeceksiniz. Bu kişiler iş hayatınızla ilgili gizli rakipler olabilir. İş birlikteliklerinizin devamı için hem bu kişilerle sessiz savaş hem de yeni projeler üretmek durumunda kalabilirsiniz. Alamadığınız haklarınız bulunuyorsa hukuksal bir süreç de sizi bekliyor diyebiliriz. Ancak maddi kazançlarınızla ilgili olan kısıtlamalara yeni çözüm yolları arayarak ilerlemek önemli. İş hayatınızı ilgilendiren projeler için yolculuklar gündeminizde olacak gibi görünüyor. Hep kariyer ve para konularına değindik. Peki ilişkileriniz nasıl ilerleyecek? Özel hayatınız açısından zihninizi toparlayamıyor olabilirsiniz. Gizli ve gizemli olmak ruhunuza iyi gelirken, karşınızdaki kişinin geleceğe dair atacağı adımları takip etmek ve zaman tanımak oldukça önemli. Eğer ki yol ayrımından geçmeyi planlıyorsanız mahkemesel süreçler bu hafta başlayacak olabilir. Sağlığınızla ilgili kendinize özen göstermeniz gereken özel bir haftadan geçerken özellikle diş, deri, sinir sistemi ve cinsel sağlığınızı önemsemelisiniz.

Kova


Sevgili Kova burçları, bu hafta ideallerinize yaklaştığınızı hissettiğiniz bir döngüden geçeceksiniz. Özellikle iş hayatınız açısından yeni hedeflerinizi gerçekleştirmeye başlayacaksınız. Uzunca zamandır üzerinizde sizi baskıladığını düşündüğünüz ne varsa geriye bırakarak, hayallerinizin gerçek olmasını sessizce izleyeceksiniz. Parasal konularla ilgili artış, umulmadık fırsat ve şans sizinle birlikte olacak. Tüm bu şanslı fırsatları, sözleşme yaparak ve hukuksal süreçlere uyarak ilerlemek önemli. Dijital mecralar, yabancılar ve yurt dışından destek alabilirsiniz. Özel hayatınızı değerlendirecek olursak eğer, aslında içsel anlamda kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Bekarsanız çevrenizde pek çok kişi bulunuyor olabilir ya da evliyseniz sorumluluk sahibi olmak ruhunuzu yormuş olabilir. Bu hafta hayattaki ideallerinize göre bir yön çizeceksiniz. Gelecekte tam anlamıyla kimi yanınızda görmek istiyorsunuz karar verme zamanı şimdi sizin için. Kimileri için ise kendini bulma vakti.Evliliğiniz içerisinde yaşadığınız sıkıntılarsa hemen çözümlenemeyecek olsa da belki de çocuklarınızın sorumluluğu ağır gelmiş olabilir. Aile büyüklerinizden destek almak oldukça önemli. Bunların haricinde aile büyüklerinizle ilgili önemli bir rahatsızlık geçirme ihtimali olan bir yakınınız bulunuyor olabilir. Büyüklerinizle ilgilenmek ruhunuza iyi gelecektir.

Balık


Sevgili Balık burçları, bu hafta iş hayatınızla ilgili kendinizi göstereceğiniz şahane bir gökyüzü bulunuyor. Hem uluslararası hem de çevrenizdeki pek çok kişi tarafından takdir edileceğiniz ve isminizi duyuracağınız projelere başlayabilirsiniz. Kariyer hedeflerinize yaklaşırken tek sıkıntınız özel hayatınızı dengelemek olabilir. Ailenizin içerisindeki bir rahatsızlık, anne ve babanızın arasındaki geçmişe dayanan problemler, yer değişikliği kararsızlıkları ya da sizin kronikleşmiş rahatsızlıklarınız bulunuyorsa bu süreçler enerjinizi yorabilir. Aile bireylerinizin özel hayatınıza karışması, eşiniz ve aileniz arasında kalmak da istemiyor olabilirsiniz. Tüm bu süreçleri dengelemek adına belki de köklü değişikliklere hazırlık yapmak isteyebilirsiniz. Evliliğiniz içerisinde bir diğer konuysa beklenmedik hamilelikler. Belki de kariyer planlarken çocuk sahibi olma fikri yorucu gözüküyor olabilir. Sağlığınız açısından rahim ve üreme kanallarındaki enfeksiyon, miyom ve kist oluşumuna açıksınız. Bu hafta doktor kontrolünden geçmek, önümüzdeki günlerde yaşayacağınız sıkıntıların önüne geçebilir gibi görünüyor. Estetik operasyonla dış görünüşünüzü değiştirmek istiyorsanız bu hafta Cuma günü gökyüzü uygun görünüyor. Belki sağlığınız sıkıntılı ya da iyileşme aşamasındasınız ama artan enerjiniz yerinde olacak merak etmeyin. Dışarıdan hem çok şanslı hem de bir o kadar artan ışıltınıza hayran olacak olan insanlarla çevreniz dolu olacak. Kalbiniz boşsa hafta sonu sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir ve kalbinizin attığını tekrar hissedebilirsiniz.

Alıntı
________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


28 Kasım - 4 Aralık Haftası Burç Yorumları
 
Alt 27 Kasım 2022, 23:24   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gizli düşmanlarınızı fark ettiğiniz ancak sessiz kaldığınız bir dönemden geçeceksiniz

Kimse dost değil zaten alıştık.

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 28 Kasım 2022, 06:16   #3
Standart

Başak ta hiç güzel şeyler yok ya.

 
Alt 28 Kasım 2022, 07:44   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İş hayatınızı ilgilendiren projeler için yolculuklar gündeminizde olacak gibi görünüyor.

Yeni bir iş daha kurma heyecanım, o yüzden projelerim çok nokta atışı olmuş.

________________

~ E & B ~
 
Alt 28 Kasım 2022, 08:17   #5
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hmm hadi bakalim

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:29.