IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YiLDiZ


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2022, 05:23   #1
Lightbulb 22 - 28 Ağustos Haftalık Burç Yorumları


22 - 28 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Bu hafta yılın ilk ayında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek. Koç’lar sizlerde arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının korkusu ile kendinizi geri planda tutmayın ve Şemsi Tebrizinin bu güzel sözünü hatırlayın.’’ "Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi yürekli olana yakışır."


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : İş hayatınızda uzun süredir üzerinde çalıştığınız işlerinizin karşılaşarak istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi manevi mutlu edecek. Aşk hayatınızda ki bu güçlü etkiyi güçlü etkiyi sonuna kadar değerlendirin ve iç sesinizin size fısıldadığı her şeyi can kulağı ile dinleyerek hareket edin. Şemsi Tebrizin sözüne kulak verin.’’ Hak Yolu'nda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil.Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstündeki kafan değil. Nefsini bilenlerden ol silenlerden değil!’’


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Bu hafta gezegensel enerjiler yorgun yılgın ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Özel yaşamınızda da olan sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar ilişkilerini sonlandırırken uyumlu bir beraberlik içinde olanlar evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık ya da yatırımdan kaçınmalı cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız. Bekar yeni bir ilişkiye adım atabilir yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun korkularınızı keşkelerinizi ardınızda bırakın ve isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Bu hafta iş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız başarılı girişimlerde bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacak ve bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceksiniz. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. Hafta sonuna kadar sabırlı davranarak fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Hz.Mevlanın bu güzel sözü ‘’ Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun. Dikkate alın ve mühürlü kalbinizin mührünü açmak için ruhunuza yönelin. İnandığınız projelerinizin emeğinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler eşinizle ilgili konularda sezgilerinize güvenmeli ve hissettiklerinizi sınırlamadan kararlar almalısınız…. Bekar Yengeç’ler sizlerde sezgilerinize güvenerek hareket edin ve bırakın aşk kalbinizden ruhunuza süzülsün.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Bu hafta aşk hayatınızda olumlu gelişmeler uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek uzun süredir devam eden bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Bekâr Aslanlar ise seyahatleriniz esnasında ruh eşinizle tanışabilir kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Bu hafta gezegensel enerjiler çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları içinde oldukça olumlu etkilere sahip. İş hayatınızda ise Birlikte çalıştığınız insanları yönetmeye kalkmak her yaptıklarına bir mana bulmak zararlı çıkmanıza neden olabilir. Öfke hırsa hırs davranışlarınıza yansırsa kaybeden siz olursunuz. Oto kontrolünüzü sağlayın ve Hz. Mevlanın bu güzel sözünü aklınızın bir kenarına not edin.’’Kanaatten hiç kimse ölmedi, hırsla da hiç kimse padişah olmadı.’’


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Bu hafta eviniz ve ailenizle ilgili konularla daha yoğun bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Problemli bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafında isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir ya da yine ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu Bu hafta gezegensel enerjiler sizler için aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçları temsil etmekte. Yine bu Bu hafta gezegensel enerjilerin etkisiyle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Bu süreçte yaşanan her şey sizin ilerlemeniz kendi farkındalığınızın artması içindir. Arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hz.Mevlanın bu güzel sözü ’’Yüz binlerce birbirine benzeyenleri seyret de aralarında ki yetmiş yıllık farka dikkat et. İki şey birbirine benzeyebilir: Acı su da berraktır, tatlı su da… Şimdi bu felsefe ile seçimlerinizi yapın ve şans sizle yürürken ona ayak uydurun.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Bu hafta her konuda iletişime daha çok önem verecek ve hemen her konuda kendinizi ifade ederek destek göreceğiniz olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Öğrenme gücünüzün çok kuvvetli olduğu zamanlara giriyorsunuz merak ve ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı çalışmalar yaparak kolayca istediklerinizi öğrenebileceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda ise yaşanan sorunlar hafiflemeye başlıyor her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor. Özel yaşamınızda Bekar ve ilişkisi olmayan Terazi’ler Aşkta yüzünüz gülecek yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Bu hafta maddi konularda harcama yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacaksınız. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçlerdesiniz. Yatırımlar için Perşembe gününü beklemeniz çok daha karlı alış verişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi yeteneklerinizi yeniden keşfedecek Aşk hayatınızda ise bitiş ve başlangıçlar söz konusu olabilir. Hastalıklı bir hal almış sizi size yabancılaştıran umutlarınızı hayal kırıklıklarına döndüren ilişkiniz bir anda karşı tarafın isteği ile bitebilir. Bırakın bitsin korkularınızın kaygılarınızın esiri olmadan yitirdiğiniz umutlarınıza sarılın ve yeni başlangıçlara sağlıklı bir ruhun güçlü enerjisi ile yürüyün. Bunu yapmak ilk etapta sizleri zorlasa da bu ilişki boyunca yaşadıklarınızı hatırlayın ve Şemsi Tebrizinin bu güzel sözünü ‘"Kendini ancak bir başka insanın aynasında tam olarak görebilirsin." Kendinize ilke edinin.


YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Özel yaşamınızda köklü değişikler yaşamanız olası bir haftadasınız. İlişkilerinizde yeni yapılanmalar biten ilişkilerin başlangıcı olabileceği gibi uzun yıllardır devam eden huzursuz birlikteliklerin sonu anlamına da gelebilir. Kendinize zaman ayırıp yakın çevrenizle ilgili kendi arzu ve iradenizle değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Yıllardır kendi içinizde çözümleyemediğiniz ruhsal ve düşünce bazındaki konuları ele alarak daha bilinçle hareket edeceğiniz bir sürecin içine giriyorsunuz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Gökyüzü bu hafta göksel enerjiler fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize her zamankinden daha fazla önem verecek kendiniz ve ailevi mutluluğunuz için daha sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. İşinizle ilgili seyahatler fazlasıyla gündeminizi meşgul edebilir ve seyahatler kariyerinizle ilgili konularda büyük faydalar sağlayabilir sizlere. Kendinizi yeni olan her şeye açık tutmalı hem iş hem de kişisel gelişim yönünde kendinizi geliştirmelisiniz. Bu hafta Hz. Mevlananın bu güzel sözüne kulak verin ‘’ Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, Sevmek ve sevilmek için çareler arayın. Kararlarınızı da bu doğrultuda verin ve uygulamak için bir an evvel harekete geçin. İş hayatınızda da uzun zamandır belki yıllardır devam eden olumsuzluklar silsilesi sizleri bir hayli yordu belki tembel boş vermiş bir ruh hali içine girdiniz. Bırakın bu hal dünde kalsın ve siz Bu hafta gezegensel enerjilernın güçlü enerjisini derin bir nefesle yüreğinize çekip günün getirdiği güzelliklerin farkına varın ve yeniden yapılanmak için zümrüdü anka kuşları gibi küllerinizden yeniden doğun!


KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Gökyüzü bu hafta sosyal hayatınız canlanacak arkadaş ve dostlarınızın desteği ile yapmaya cesaret edemediğiniz plan proje düşüncenizi hayata geçirebilirsiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabileceğiniz toplantı gezi gibi yerlerde mutlaka yer alın. Yeni insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle aşkı aşkla taçlandırabilmiş olmanın kendinizi doğru sözlerle anlayışla ifade edebilmenin büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz aşk size kat kat sevgi olarak geri dönecek bekar kova’lar sizlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir, kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Gezegensel enerjiler bu hafta iş arıyorsanız yeni bir iş bulmanızı sağlayabilir ya da bulunduğunuz şartlardan memnun değilseniz daha üst bir mevkii ye gelebilirsiniz. İş hayatınızda oldukça önemli ilerlemeler kaydedebileceğiniz bu süreçte enerjinizi aklınızı tamamen işinizi ilgilendiren konulara yönlendirin. Doğru zamanda doğru yerde olmanın faydalarıyla karşılaşacaksınız. Gezengensel enerjiler ile dostu düşmanı birbirinden ayırarak kendi kalbinizin sesine kulak vererek hareket edin. ‘’Kalp deniz, dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur.’’Finansal anlamda da şanslı etkiler söz konusu zam yada terfi alabilir beklenmedik gelirler elde ederek biriken borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise; Beraberliği olmayan Balıklar yine bu dönemde içinde beraber olacağınız insanı siz seçeceksiniz. Güçlü kendinden emin yanında güven duyacağınız o özel insan karşınıza hiç beklemediğiniz bir şekilde çıkabilir. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşamadığınız heyecanlar sizleri karşılamakta…

( Alıntıdır )
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 22 Ağustos 2022, 06:52   #2
Standart

Bitişler ve yeni başlangıçlar beni bekliyor anlaşılan.

 
Alt 23 Ağustos 2022, 22:49   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz.

önemli mi bilmem ama aldim orali olmadim
yarin tekrar görürüm ins

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 23 Ağustos 2022, 22:52   #4
1903 ∞
Zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR : Bu hafta yılın ilk ayında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek. Koç’lar sizlerde arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının korkusu ile kendinizi geri planda tutmayın ve Şemsi Tebrizinin bu güzel sözünü hatırlayın.’’ "Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; sevgi yürekli olana yakışır."


Harikaa emeğine sağlık nutisimmmm

________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 23 Ağustos 2022, 23:00   #5
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Unutma; sevgi yürekli olana yakışır."
Emeğine sağlık canım

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:39.