IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Şubat 2020, 19:29   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kusursuz görünüm için büyülü düğün makyajı

Özel gününüz için mükemmel düğün makyajını seçmek çok zor olabilir. Birçok stil, seçenek ve güzellik algısı karar verme sürecinizi zorlaştırabilir. Her tür gelin için özel gününüzü planlamayı daha kolay hale getirecek en güzel makyaj stillerini içeren bir rehber hazırladık.

Kusursuz görünüm için büyülü düğün makyajı

Doğal düğün makyajı
Özel gününüzde düşünmek isteyeceğiniz son şey, makyajınız ve hala yeni ve uygulandığı gibi kalmaya devam edip etmeyeceği konusunda endişelenmektir. Doğal makyaj, nemli cilde ve nötr göz farına odaklanarak gün boyu taze bir görünüm sağlamak için idealdir. Nude tonlarında bir dudak, törensel bir öpüşmeden sonra renkli bir leke olmaması adına harikadır ve düzenli olarak rötuş yapamıyorsanız, fark edilmeyecektir. Doğal bir gelin makyajı görünümü, yüzünüzü vurguladığı için mükemmeldir ve özel gününüzde harika görünmenizi sağlar.

Kusursuz görünüm için büyülü düğün makyajı

Klasik düğün makyajı
Klasik bir makyaj görünümü; zarif ve zamansız olduğu için büyük gününüz için mükemmel bir seçenektir. Bu görünüme ulaşırken, kadifemsi kahverengilerle basit göz makyajı yapın ve göz şeklinize bağlı olarak temiz bir göz kalemi kullanın. Görünümü daha da yumuşatmak için pembe rujla birlikte siyah yerine koyu kahverengi bir eyeliner deneyin. Bronzlaştırıcıda da aşırıya kaçmayın. Tüm gün boyunca klasik bir cazibe için doğal özelliklerinizi ön plana çıkarın ve maskelenmeyin.

Kusursuz görünüm için büyülü düğün makyajı

Dramatik düğün makyajı
Daha dramatik bir stil için dumanlı kahverengi tonlarını kullanın ve kalın kirpiklere, göz kalemi kullanın. Daha büyük gözler ve göz vurgusu için bir kalem eyeliner kullanın. Dramatik temaya uygun olarak, nude bir dudak tercih edin, çünkü kalın bir dudak tuvaliniz için çok fazla olabilir. Bitirmek için, koyu tonlarda göz farı kullanın ve bu görünümü yüzünüzün çerçevesine hafif bir bronzlaştırıcı uygulayarak tamamlayın.

Kusursuz görünüm için büyülü düğün makyajı

Çekici düğün makyajı
Güzel düğün makyajının anahtarı nispeten yumuşak ama yine de kadınsı ve çekici olmasıdır. Göz kamaştırıcı bir makyaj, gelinliğinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak ve düğününüzde bir yıldız gibi parlamanızı sağlayacaktır. Zamansız bir gölge için kaşları gür ve doğal tutun. Hem üstte hem de altta kalın kat maskara uygulayın ve daha kısa kirpikliyseniz yapay kirpik kullanmaktan korkmayın. Yumuşak, boğucu bir dokunuş ve ekstra derinlik için üst kirpik çizgisi boyunca bakır bir göz kalemi kullanın ve karıştırın. Sorunsuz bir sonuç için dudak ve yanak gölgenizi göz farı tonlarınızla eşleştirdiğinizden emin olun.

Kusursuz görünüm için büyülü düğün makyajı

Bohem düğün makyajı
Bohem gelin makyajı, düğün gününüz için mükemmel bir romantik stildir ve yapılması çok kolaydır. Cildi doğal ve nemli tutun, ve parlak bir cilt için bir aydınlatıcı ile hazırlayın. Biraz ışıltı eklerken yüzünüzdeki özellikleri vurgulamak için yüzünüzün yüksek noktalarına dikkat edin ve makyajı yumuşak tutmak için pastel bir gül tonlarında ruj kullanın. Bir çiçek taç takıyorsanuz, göz farı için çiçek aranjmanına benzer tonlar kullanın.



Alıntı..
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:14.