IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2021, 19:45   #1
Standart Saç Bakım Maskeleri


Saçlar bakımı için birbirinden farklı saç bakım maskeleri söz konusu. Bu maskelerin çoğunu da evde kendi imkanlarınız doğrultusunda da hazırlama şansı var. Bu noktada da sizler için saçlarınızı çok daha güçlü tutup zinde bir görünüme kavuşturacak maskeler hakkında birkaç öneride bulunmak istiyoruz.

Saç Bakım Maskeleri


Zeytinyağı Maskesi

Zeytinyağı her zaman saçın yapısına çok iyi gelen yağların başındadır. Uygulayacağınız zeytinyağı maskesi sayesinde de saçlarınızın daima parlak ve aynı formda olmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için de yarım çay bardağı zeytinyağı, yarım çay bardağı bal ve 1 çay kaşığı toz tarçını bir kase içerisinde karıştırmalısınız. Sonrasında ise karışımı saç diplerinize iyice yedirip en fazla yarım saat boyunca beklemelisiniz. Bu maske işlemini banyo esnasında yapmanız yani uygulamaya koyulduktan sonra duş almanız önerilir. Hatada en az iki defa uygulayacağınız bu maske sayesinde, saçlarınız çok daha canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilir.


Biberiye Yağı Maskesi

Biberiye yağı da en az zeytinyağı kadar saç diplerini besleyip çok daha etkili bir görünüme kavuşmasını sağlayacak ürünlerden birisidir. Bunun için de sizlerin 2 tatlı kaşığı biberiye yağı ile yarım fincan zeytinyağını karıştırıp saç diplerinize sürmeniz gerekir. Biberiye ile zeytinyağının uyumu o kadar yoğun olacaktır ki, saçlarınızdaki etkileşimi kısa süre içerisinde hissetmeyi başarmış olacaksınız. Bu formülü saçlarınıza uyguladıktan sonra en fazla 15 dakika beklemeli ve ardından da saçlarınızı ılık bir suyla yıkamalısınız. Haftada en az üç defa gerçekleştirilecek olan bu maske formülü sayesinde de sarı saçlarınız çok daha etkili bir görünüme kavuşabilir.


Badem Yağı Maskesi

Son olarak sizler için önereceğimiz doğal saç maskelerinden birisi de badem yağı maskesidir. Bu yağ da diğerleri gibi saçların beslenip daha parlak bir görünüme kavuşmasında etkiler oluşturmaktadır. Özellikle de yıpranan saçlarınız için uyguladığınızda saçların kısa süre içerisinde eski görünümüne kavuşmasını başaracak, bu sayede de çok daha parlak bir saç görünümüne erişim sağlanacaktır. Bunun için de bir adet muz, bir çay kaşığı badem yağı yeterli olacaktır. Her ikisini ezip karıştırarak saçlarınıza uyguladıktan sonra 15 dakika beklemelisiniz. Sonrasında ise ılık suyla yıkayın. Haftada en az 3 kere uygulayacağınız bu saç maskesi sayesinde saçlarınızın çok daha parlak ve kaliteli bir formda olması da mümkün hale gelecektir.

Sonuç itibariyle sarı saçların bakımı daima önemsenmeli ve bu unsurların üzerine gidilmelidir. Bu sayede çok daha parlak ve çok daha güzel bir saç görünümüne erişim de sağlamış olacaksınız. Unutmamak gerekir ki, güzel saçlar sağlam bakım aşamalarıyla kendisini gösterir.

Alıntı
 
Alt 05 Eylül 2021, 09:07   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben o yağları şampuanın içine atıyorum öyle daha iyi oluyor.

________________

~ E & B ~
 
Alt 05 Eylül 2021, 09:38   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

sac bakim maskeleri hicbi ise yaramiyo.
dogru sampuan + sac kremi en iyi cözüm

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:26.