IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2021, 07:44   #1
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cilt Bakımı.

Temiz bir cilde uygulanmış maskeden maksimum fayda sağlarız. Çünkü gözeneklerin açılması demek, cildimizin nefes almasi demektir.

Unutmayın önce temizlik yapılmalı. İkinci bir önemli konu da, maskelerimizin, tek kullanımlık hazırlanmasıdır.

ELMA SIRKESI MASKESI: Şayet yağlı ve parlak bir cilde sahipseniz kesinlikle bu kürü uygulamanızı tavsiye ederim. Cilt bakımı ile ilgili elma sirkesinin bazı özellikleri şunlardır.

Ciltteki ton farkını düzenler, cildi ölü hücrelerden arındırır, daha genc ve canlı görünmesini sağlar. Düzenli kullanimda yağlanmayı önler.

Sivilce ve akne oluşumunu engeller, yağlanmayı önler. Yaşlılık ve güneş lekelerini azaltır.

Malzemeler ve hazırlanışı: 1 kahve fincanı sade maden suyu, 1 kahve fincanı doğal elma sirkesi.

Maden suyunu ve elma sirkesini bir kapta karıştırın. Pamuk yardımı ile günde 2 defa sabah ve akşam olmak üzere cildinize uygulayın. Yarım saat sonra da durulayın.

YEŞİL ÇAY MASKESI: Yaşlanma belirtileri ve cilt kanseri gibi pek çok derde deva olan yeşil çay tüm cilt tipleri için uygundur.

Cilt bakımı için mükemmel bir temizleyicidir. Cildin nefes almasını, canlı ve genç görünmesini sağlar. Bu maskenin uygulaması da çok kolaydır.

Kullandığınız yeşil çay poşetlerini çöpe atmayın. Buzlukta bekletin. 4-5 adet sallama çay poşetini gözlerinize ve yüzünüzün değişik yerlerine bırakın. Poşetler ılıyıncaya kadar bekleyin. Sonra durulayın.
________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 26 Mayıs 2021, 13:16   #2
florebo quocumque ferar
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yine mi elma sirkesi?
Ben yapamaaam.

________________

 
Alt 21 Aralık 2021, 18:15   #3
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çay poşeti en çok kullandığım şeydir gözüm için

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:31.