IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2021, 00:09   #1
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Daha Canlı Bir Göz Makyajı için 5 İpucu



Daha Canlı Bir Göz Makyajı için 5 İpucu


Güçlü Formüller


Özellikle pembe, lila gibi mavi alt tonlu farların ve parlak renklerin formülizasyonu diğerlerine göre daha zordur. Eğer renkli göz makyajınızın daha canlı olmasını istiyorsanız; kat kat uygulamanız gerekmeyen hızlı ve pratik bir sonuç için paletinizi yüksek pigmentli ve kremsi yapıya sahip ürünlerden tercih edin.

Özellikle canlı renkler için sıkıştırılmış pigmentler de oldukça iyi bir seçenek. Ancak bu formüllerin normal farlardan daha farklı bir karaktere sahip olduğunun ve dağıtmak için bir miktar pratik gerektiğinin de altını çizelim.

Far Bazı

Çıplak cilt üzerine uygulanan farlar hem rengini tam vermez hem de kalıcılığı azalır. Bir far bazı kullanarak ürünün cilde daha iyi tutunmasını ve pigmentin daha yoğun bir şekilde ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Bazı uyguladıktan sonra ürünün cilde oturması için kısa bür süre bekleyin. Ciltte sabitlenmiş ama yapışkan bir doku kaldığında farı sürün.

Beyaz Kanvas
Bazı renkler, özellikle elektrik-neon tonlar cilde uygulandığında far paletinde durduğu gibi görünmezler. Renklerin canlılığı kırılabilir ve bir tık daha sönük durabilir. Ultra parlak bir sonuç için göz kapağınıza beyaz baz sürün. Beyazın canlılığı rengin gerçek tonunu kaybetmemesini sağlayacaktır.

Eğer bu renkte far bazınız yoksa yumuşak dokulu bir göz kalemi de kullanabilirsiniz.

Doğru Fırça
Farların rengini daha iyi bir şekilde verebilmesi için doğru fırçayı kullanmak oldukça önemli. Öncelikle fırçanın sentetik kıllara sahip olduğundan emin olun. Doğal kıllar yapılarında daha çok ürün saklar ve pigmentten tam anlamıyla faydalanamazsınız.

Fırçanın şekli de dikkat etmeniz gerekenlerden. Kubbe biçimli fırçalar ürünü dağıtmak ve geçiş vermek için kullanılırken yassı yapılı fırçalar ise farı stoklamak için elverişlidir. Süpürme hareketiyle değil, tampon hareketler kullanarak farınızdan en etkili şekilde verim alabilirsiniz.

Sabitleyici Hilesi
Farı paletten fırçaya daha iyi bir şekilde almak, ürünü kolayca göz kapağında stoklamak ve farın rengini daha iyi bir şekilde vermesi için makyaj sabitleyici spreylerden de faydalanabilirsiniz.

Ürünü fırçaya almadan önce uzaktan 1-2 fısla fırça kıllarını ıslatın. Farın kıllara daha güçlü tutunduğunu, uçuşmadığını ve göz kapağına daha yoğun bir şekilde oturduğunu göreceksiniz. Bu teknik metalik ve simli farların ışıltısını daha iyi yansıtması için de oldukça etkili.




*Alıntı
________________



per aspera ad astra ✨
 
Alt 23 Nisan 2021, 00:11   #2
Standart

simdi bunu hangi erkek okuyopta anladim der :)))

________________

Daha Canlı Bir Göz Makyajı için 5 İpucu
 
Alt 30 Nisan 2021, 20:56   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Far Bazı göz makyajını gün boyu daha canlı tutuyor.

________________

~ E & B ~
 
Alt 30 Nisan 2021, 21:07   #4
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Far Bazı

En önemlisi bu bence

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:13.