IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 1 Post By She
  • 1 Post By KuzenKit
  • 1 Post By Yazgı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2020, 12:28   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karbonat Ile Sac Bakimi Nasil Yapilir?

Karbonatin sac ve vucut icin ve karbonatin sac bakimina pek cok faydasi bulunur. Bu faydalarindan en cok goze carpani ise saclar olmaktadir. Kadinlar ya da erkekler icin en onemli seylerden biri elbette ki saclardir. Saclarin saglikli ve bakimli gorunmesi insanin tum havasini degistirip cok daha guzel gorunmesini saglar. Dokulen, cansiz ve sagliksiz saclar icin karbonat ilac gibi bir yontem olacaktir. Karbonat daha cok hamur islerinde kullanildigi icin sac uzerindeki faydalari pek bilinmez. Fakat arastirip sac uzerindeki inanilmaz faydalari ogrenildikten sonra herkes sac bakimi icin karbonat kurlerini kullanmaya baslar. Sac bakiminda ozellikle sac dokulmesine cok iyi geldigi bilinir. Bu sebeple asiri bir sac dokulmesi yasayan kisilerin mutlaka karbonat kullanmasi gerekir. Karbonatin en rahat ve en etkili kullanim sekli genellikle sampuana karistirarak yapilmasidir. Sampuan sisesinin buyuklugune gore bir yemek kasigi ile 2 yemek kasigi arasinda karbonat konulmadi gerekir. Sampuan sisesine karbonat konulduktan sonra iyice karistirip, karbonatin homojen bir sekilde dagitilmasi saglanir.


Karbonatin Saca Faydalari
Insanlar daha cok evde yapilabilecek yontemler ile saclarini guclendirmeye ve daha canli bir gorunum yakalamaya calisirlar. Bu sebeple buyuk bir arastirmaya girerler. En ideal sac bakimi kurleri karbonhidrat ile yapilir. Karbonatin en iyi geldigi sey sac derisini derinlemesine temizlemesidir. Ozellikle sac derisi problemleri yapan kisilere cok iyi gelen bir sac bakim yontemidir. Saca diger bir faydasi ise sac derisinin kirli olmasindan dolayi olusabilecek kotu kokulari engelleme ozelligine sahiptir. Saclari sIk sIk yaglanan kisilerin karbonat kurleri kullanmasi seklinde sacin ph degerini duzenleyerek, saclarin yaglanmasini en aza indirmeye calisilir. Ayni zamanda sac derisinde olusabilecek kepek problemlerini de ortadan kaldirir. Bunlara ek olarak saca dogal bir isilti saglar. Sac rengini acmak isteyen kisiler icin de en ideal yontem olacaktir. Karbonatin saca faydalari cok fazladir. Saclari ile ilgili problem yasayan kisilerin mutlaka karbonat kurleri kullanmasi gerekir. Oldukca onemli ve yararli bir sac bakimi saglar. Ayni zamanda sac dokulmesi problemlerinin de bir numarali ilaci karbonat ile yapilan kurler olur. Karbonati duzenli bir sekilde kullandiktan sonra sacta guclenme, dokulmede durma ve daha canli gorunen saclara ulasmak mumkundur.



Sac Bakiminda Karbonatin KullanilmasiKarbonat ile Sac Bakimi Nasil Yapilir?
En pratik ve etkili yontemlerinden biri karbonati sampuan icerisine koyarak bu sekilde her dusta kullanmaktir. Bu sekilde sacin hem dokulmesi dururken hem de gunluk bakimi tamamlanmis olur. Diger bir yontem ise karbonat ile tonikler ya da kurler hazirlamak seklinde olacaktir. Sampuanin icerisine katilmadan once mutlaka karbonatin su ile hamur haline getirilmesi gerekir. Bu islem bittikten sonra sampuanin icerisine katilmasi gerekir. Fakat eklerken bir anda hepsini dokmek homojen bir karisim olmamasina sebep olur. Karbonati sampuanin icerisine yavas yavas ilave etmek gerekir. Sac icin karbonat kurleri de bu sekilde hazirlanir. Uc tatli kasigi karbonatin icerisine biraz su eklenir. Daha sonra ise saclari islatarak bu kuru diplerden baslayarak uclara dogru uygulamak gerekir. Uygulanan bu kur yaklasIk 10 ile 15 dakika arasinda bekletilmelidir. Bekletilme islemi tamamladiktan sonra ise temiz su ile durulamak lazim. Bu sekilde surekli karbonat bakimi yapildiktan sonra saclarda sIk sIk yaglanma problemi ortadan kalkacaktir.
 
Alt 10 Nisan 2021, 13:50   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Karbonatı yüz için duydum ama saç için ilk defa okudum

________________

~ E & B ~
 
Alt 10 Nisan 2021, 14:00   #3
Standart

Karbonatı diş için okumuştum da saç ilk oluyor. ;d

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 10 Nisan 2021, 15:16   #4
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Doğal yöntemleri hiç denemiyorum. Nedir bu üşengeçlik bu hazırcılık? Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım.

 
Alt 10 Nisan 2021, 16:31   #5
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tskler : )

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:39.