IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2020, 19:18   #1
Ben şarap kadınıyım, şarap bir kültürdür. O sever bu sevmez, beni ilgilendirmez.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Saçlarınız için en iyi saç kremi hangisi ?

Saç bakım kremi cephaneliğinizdeki en önemli araçlardan biridir. Kuru saçları en iyi şekilde görünmesini sağlayan ve gereken neme kavuşturmak için formüle edilmiş saç kremi, her zaman ve her şampuandan sonra daima kullanılması gereken bir saç bakım ürünüdür. İşte doğru saç kremini seçmenin yolları :
Basitçe söylemek gerekirse, saçlarınız için en iyi saç kremi, saçınızı ağırlaştırmadan nemlendirendir. Saç bakım rutininizde en iyi saç kremini bulmanıza yardımcı olmak için aşağıda birkaç saç bakım ipucunu sizin için özetledik.Saç kremi neden gereklidir?

Yukarıda belirtildiği gibi, saç kremi saç bakım rutininizde varlığı tartışılamaz bir üründür. Bunun nedeni, şampuanın; saçınızı temizlemek ve fazla saç yağlarını temizlemek gibi işlevler gösterse de, bunları yaparken saçınızı nemlendirmeye yardımcı olan doğal yağlardan da ayırmasıdır. Saç kremleri kaybolan hidrasyonun yenilenmesine yardımcı olmak için formüle edilmiştir, bu yüzden her şampuandan sonra bir saç kremi kullanmalısınız.Bunun nedeni, şampuanların ve saç kremlerinin, saçlarınız için istediğiniz sonuçları vermek üzere genellikle birlikte çalışmak üzere yaratılmasıdır.Tüm saç kremleri aynı amaçla kullanılırken; saçlar için nemi yenilemek ve saç tipinize ve özel endişelerinize bağlı olarak kullanılan formüller değişebilir.Örneğin, kalın, kabarık veya kıvırcık saçlarınız varsa, muhtemelen saçlarınızın ince, düz saçlara sahip olanlardan daha fazla neme ihtiyacı vardır.Ekstra neme ihtiyacınız varsa, yağlar ve kalın, zengin dokular içeren derin saç bakım formülleri aramalısınız.Shea yağı gibi yağlar, ekstra nemlendirmeye ihtiyaç duyan saçlarınız için harika bir bileşenlerdir.İnce telli ve hacimsiz saçlarınız varsa; zengin, ağır saç kremlerinden uzak durmalı ve bunun yerine saça hacim veren veya güçlendiren bir formüle sahip olanı seçmelisiniz.Bu formüllerin saçınızı aşırı nemle beraber ağırlaştırma olasılığı daha düşüktür ve bunun yerine ince saçların ihtiyaç duyduğu hafif nemlendirmeyi sunar.Son olarak, eğer renklendirilmiş saçlarınız varsa, ihtiyaçlarınıza uygun bir formül kullandığınızdan emin olmalısınız.


Alıntı
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:10.