IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CeReN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2020, 12:33   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2020 Yilinin En Iyi Makyaj Malzemeleri

Kisin bitmesi ile bahar aylarinin makyaj trendleri yenilenmeye basladi. Kisin moda ve kozmetik dunyasinin uzerindeki kasvetli hava kalkarak bahar aylarinin flesligi ortaya cikmaktadir. Yazin gelmesi ile kiyafet dolaplari acik renkli kiyafetler ile dolmaktadir. Ayni zamanda yazin gelmesi ile makyaj malzemeleri de tazelenmektedir. 2020 trend makyaj malzemeleri asagidaki gibi siralanmistir.

Parlak Dudaklar
Kisin kullanilan koyu renkli rujlar bir kenara birakilarak yerini parlak ve canli renkteki rujlar almaktadir. Moda ikonlari genellikle siyah ve koyu bogurtlen renklerdeki dudaklarinda kullanmayi tercih ederler. Eskiden sIk sIk kullanilan mat rujlar mazide kaldi. 2020 yilinin en trend makyaj malzemesi parlak renkte rujlardir. Bu parlaklik ile yaz aylarinin isiltisini dudaklara yansitmak mumkundur. Bahar ve yaz aylarinin olmazsa olmazi lip gloss’tur.



Renkli Makyaj Malzemeleri
Far goz makyajinin olmazsa olmazi arasinda yer alir. Pek cok renk secenegi sunan farlar yazin cok fazla tercih edilir. Kisin kahve, gri ve taba tonlarinda renkler kullanilirken yazin gelmesi ile canli renkler ile goz makyaji yapilmaya baslamaktadir. Genel olarak turuncu, yesil, mavi, pembe ve mor renkler kullanilmaktadir. Ayni zamanda fosforlu renkler de gece makyajlarinda sIkca tercih edilir. Goz makyajini tamamlamak adina rimel kullanmak gerekir. Rimel kirpikleri kaldirmak, hacimlendirmek ve kivirmak icin kullanilir. Rimeli uygularken alttan uste dogru zikzak cizerek yapmaya dikkat etmek gerekir. Istege gore mavi rimel de kullanilabilir.

BB ve CC Kremler
Yazin gelmesi ile kisin kurulugunu ve kasvetini ustten atmak gerekir. Cildin rengini esitlemek ve dogal bir gorunum kazandirmak adina CC kremler sIklikla tercih edilmektedir. CC kremler cilt tonunun esitlenmesine yardim ederler. Sivilce ve kizariklik problemi yasayanlar icin kapaticilik ozelligi de gosterir. Daha sade ve dogal makyajlar icin ise BB krem onerilmektedir. 2020 yilinin trendi dogal ve hafif makyajlardir. Son yillarda BB ve CC kremlere olan talep artmistir. Hafif bir kapaticilik ve cildi agirlastirmayacak bir makyaj yapmak isteyenlerin fondoten yerine BB ve CC kremin kullanilmasi onerilmektedir.

Bahar Gibi Taze ve Yeni Makyaj Malzemeleri
En kaliteli ve en iyi makyaj malzemeleri ile isildayan ve saglikli bir gorunum yakalamak mumkundur. Oncelikle iyi bir cilt en onemlisidir. Bunun icin BB Crem ve CC Cremler oldukca idealdir. Cilt tonunu esitlemek ve canli bir cilt ortaya koymak icin ideal malzemelerdir. Ayni zamanda suya dayanikli kalici goz fari kullanimi onemlidir. Yazin sicakligindan dolayi goz makyajinin akmamasi gerektiginden suya dayanikli urunler kullanilmalidir. Goz makyajinin son dokunusunu ise suya dayanikli maskaralardir. Uzun ve dolgun kirpikler icin maskara kullanimi oldukca onemlidir. Dudaklar icin ise yogun bir sekilde renkli dudak parlaticilari yaz trendlerinin vazgecilmezidir.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:33.