IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2020, 12:14   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Iste harika bir cilt icin gunluk bakim rutini!

Parlak ve canli bir cilt icin yapmayacagimiz yok degil mi? Cilt tipiniz ne olursa olsun, yasam aliskanliklariniz gunluk cilt bakim rutinini size ozel kilar. Artan bakim urunleriyle cogalan kafa karistirici uzman tavsiyeleri gozunuzu korkutmasin. Hayat dolu, makyaj yapmiscasina canli bir cilt icin gereken cilt bakim rutini onerileri ile karsinizdayiz!

Her yas doneminin cilt yapisi ve dolayisiyla ihtiyac duydugu urun sayisi farklidir. Yirmili yaslar icin olmazsa olmaz iki urun varken, elastikiyetin giderek azaldigi yaslar icin daha fazla savasciya ihtiyac duyabiliriz. Gunluk cilt bakim rutininden kasit, banyonu yarim biraktigin urunlerle doldurmak olmamali. Ust uste urun kullanmanin sana bir faydasi olmaz. Cilt bakim urunlerinin faydasi, duzenli kullanim ile ortaya cikar. Uzmanlar, bir urunun fark yaratabilmesi icin en az alti hafta duzenli kullanim oneriyor. Cilt yuzeyinde meydana gelen pul pul dokulmeler, kizariklik ve gecmek bilmeyen sivilceler saglik sorununun bir isareti olabilir. Cilt sagliginizi tekrar kazanmaniza yardimci olacak dermatolog onayli kozmetik urunler, sizi kalici cilt hasarlarindan koruyacaktir.


UZAK DOGUDAN GELEN KUSURSUZ GUZELLIK
Gunumuzde guzellik endustrisinin merkezinde artik Kore var. Yuzyillar oncesine dayanan kadim guzellik sirlari kremler, losyonlar ve serumlar halinde kullanimimiza sunuluyor. Mermer gibi parlak ve canli ciltleriyle Koreli kadinlar, gune gunluk cilt rutini ile basliyor. Bu rutini, cilt guzelligine yaptiginiz yatirimin ilk adimi olarak dusunebilirsiniz. Baslangic olarak, sabahlari ve aksam uyumadan once uygulayacaginiz basit bir gunluk cilt bakimi rutini icin uc temel adim var:

1-TEMIZLIK



Yuzunuzu yikiyor musunuz? Ihtiyac duydugunuz nemin buyuk bir kismi suda gizlidir. Sabah kalktiginizda ilk isiniz yuzunu yikamak olmali. Sadece su ile temizlemek size yetmiyorsa, kopuk formundaki yuz yikama urunlerini tercih edebilirsiniz.

2-TONIK




Cildinizi canlandirmak ve gozeneklerini sIkistirmak icin, cildin pH seviyesine uyumlu bir tonik kullanmaniz gerekir. Termal kaynak suyu iceren tonikler, nemlendiricinin emilimini arttiracaktir.

3-NEMLENDIRME


En yagli cildin bile temel ihtiyaci aynidir: Nemlendirme. Nemini yitirmis bir cilt, parlak dokusunu ve sIkiligini yitirmeye mahkumdur. Gozenekleri tikamayan bir nemlendirici, gunluk cilt bakim rutini icin vazgecilmezdir. Jel ve krem formunda piyasada bulunan urunlerden gunes korumasi icerenleri secerek bir tasla iki kus vurabilirsiniz.


GUNLUK CILT BAKIM RUTINI ICIN UZAK DURULMASI GEREKENLER
Gordugun gibi, gunluk cilt bakim rutini olusturmak o kadar da zor degil. Bu basit ama etkisi kanitlanmis adimlarin size yetmeyecegini dusunerek ev yapimi recetelere basvurmak isteyebilirsiniz. Tercihinizi bu yonde kullanacaksaniz tahris edici etkileri nedeniyle limon suyu ve karbonat icerenlerden uzak durmalisiniz. Ayrica bir cildiye uzmanindan onay almadan hicbir maddeyi teninize surmemeye ozen gostermelisiniz. Aksi halde beklenmedik sonuclarla karsilasabilirsiniz.
 
Alt 25 Şubat 2022, 06:44   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Üşenmesek hiç bir rutin kaçmaz

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:17.