IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2020, 12:32   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Evinizdeki bu yaglar ile Turkan Soray kirpiklerine sahip olabilirsiniz!

Kirpikler bir kadinin en etkili silahidir. Uzun ve bakimli kirpikler gencinden yaslisina herkesin hayallerini susler. Kadinlar dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmak icin farkli yollara basvurur. Her yolu denerken bile kirpiklerin azalmasi, kirilip dokulmesi caninizi sIkabilir. Evde kendiniz dogal yaglarla bakim yaparak kirpiklerinizin gucunu arttirabilirsiniz.
Daha uzun ve bakimli bir gorunum elde etmek icin bircok rimel kullanip hicbir fayda gormemis olabilirsiniz. Imdadiniza yetisen takma kirpiklerin de yapay gorunumu iyice moralinizi bozmus olabilir. Goz alici kirpiklere sahip olmak icin artik cebinizdeki paradan ve zamaninizdan olmayin. Size verecegimiz bakim sirlariyla uzun ve dolgun kirpiklerin keyfini cikarin!


UZUN VE HACIMLI KIRPIKLER ICIN BAKIM YAGLARI
Moda dunyasinin degismesiyle farkli bakim cesitleri hayatimiza girdi. Kadinlar uzun kirpiklere sahip olmak icin cogu zaman guzellik merkezlerine giderek bilmedikleri islemleri yaptirir. Kirpik liftingi, ipek kirpik gibi islemler kalici olmamakla birlikte kirpiklerinize ciddi zararlar vererek dokulmelerine yol acabilir. Sagliksiz olan bu yontemleri bir kenara birakarak dogal yaglarla kirpiklerinizin istediginiz hacme kavusmasini saglayabilirsiniz. Sizin icin hazirladigimiz listeyle icinizdeki Turkan Soray etkisini ortaya cikarin!

ZEYTINYAGI

Zeytinyagi, kirpik ve kas uzamasinda etkili olur ve goz kapaklarinizin vitamin ihtiyacini karsilar. Her gece uyumadan once kirpik ustlerinize birer damla zeytinyagi damlatarak yedirin. Olasi zararlara karsi tedbirinizi almak icin sabah uyandiginizda nazikce durulamaniz yeterlidir. Zeytinyagi bakimini gunluk rutininize dahil ederseniz kirpiklerinizdeki degisimi fark edeceksiniz.

HINT YAGI MASKESI

Bir yemek kasigina denk gelecek kadar limon rendeleyin ve kurumaya birakin. Hint yagini ve zeytinyagini bir kap icerisine alarak karisiminiza onceden kuruttugunuz limon kabuklarini ekleyin. Kurunuzu birkac gun dinlenmeye birakin. Hint yagi maskenizi geceleri uyumadan once surup sabahlari durulayin. Bu bakim kuruyle kisa zamanda etkili sonuclar alacaksiniz.


BADEM YAGI

Doymamis yag, E vitamini, magnezyum acisindan son derece zengin olan badem yagi kirpiklerinizin ihtiyaci olan tum vitaminleri karsilar. Duzenli olarak badem yagi surmek kirpiklere bakim yaparak gurlestirir.

FINDIK YAGI

Aktarlarda kolayca bulabileceginiz findik yagini, bitmis rimelinizin icine dokebilirsiniz. Her gece uyumadan once firca yardimiyla kirpiklerinize surun. Findik yagi icindeki ozler sayesinde kirpiklerinizi besleyerek saglikli uzamalarini saglar.

LAVANTA YAGI

Hos kokusuyla kendine asIk eden lavanta yagini gece yatmadan kulak cubugu yardimiyla kirpiklerinize surun. Lavanta yagi kirpiklerinize bakim yaparken daha kivrik bir gorunum elde etmenizi saglar. Ayni zamanda antibakteriyel bir ozellige sahiptir. Bir kapak kadar lavanta yagini rimelinizin icine dokerseniz firca uzerinde biriken bakterileri temizlemenize yardimci olur.

KIRPIK BAKIMI ICIN IPUCLARI
A vitamini, B ve E vitaminleri hem cilt sagliginiz hem de kas ve kirpik bakiminiz icin cok onemlidir.
Makyajinizi temizlemeden uyumak kirpiklerinizin kopmasina ve dokulmesine neden olur. Gun sonunda makyajinizi temizlerken rimelinizi tamamen cikardiginizdan emin olun.
Rimel surmeden once kirpiklerinizi taramak kirpiklerinizin birbirine yapismasini engeller. Bu sekilde kirpikleriniz daha gur gozukur.
Takma kirpik kullanimini azaltmak kirpiklerinizin sagligi icin cok onemlidir. Bu kullanimi belirli gunlerle sinirlamaya dikkat etmelisiniz. Eger kullanmak zorunda kalirsaniz gun sonunda kalintilari en iyi sekilde temizleyerek kirpiklerinizi arindirin.
 
Alt 25 Şubat 2022, 06:40   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Evde zor iş onlar.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:40.