IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 01:28   #1
Standart 3 Doğal Yaşlanma Karşıtı Yağ

İnce çizgiler ve kırışıklıklar ile mücadele etmek için en iyi uçucu yağları ve taşıyıcı yağları paylaşıyoruz. Sardunya Yağı, Lavanta yağı ve Kuşburnu Yağı!



1. Sardunya Esansiyel Yağı
Menopoz öncesi ve sırasında östrojen seviyelerini düşürmek cildinizde ve saçınızda dramatik değişikliklere neden olabilir. Sardunya esansiyel yağı , bu etkileri çeşitli şekillerde azaltmaya yardımcı olabilir !

Çalışmalar, sardunya yağının hem iltihabı hem de sebum üretimini azaltabildiğini ve bu da kırışıklıklar, kafa derisi ve diğer sorunlara karşı savaşmaya yardımcı olabileceğini göstermiştir. Ayrıca yaşlanma sürecini hızlandırabilen serbest radikallerle savaşan bir antioksidan etkiye sahiptir



2. Kuşburnu Yağı
Kuşburnu yağı, hassas ciltler için en iyi taşıyıcı yağlardan biridir. Cildi besleyen ve nemlendiren vitaminler ve yağ asitleri ile doludur ve hızla emilen hafif bir kıvama sahiptir.

İyi bir taşıyıcı yağ olmanın yanı sıra, kuşburnu yağı kendi yaşlanma karşıtı özelliklere sahiptir. 2015 yılında yapılan bir çalışmada, kuşburnu ürünü kaz ayağı görünümünü azalttı ve katılımcılarda hem cilt nemini hem de esnekliğini arttırdı.



3. Lavanta Esansiyel Yağı
Bu yatıştırıcı yağ, çeşitli cilt koşullarını iyileştirme kabiliyeti nedeniyle cilt bakımı uygulamaları için tek tercihtir


Yaşlanma Karşıtı Serum
Damlalıklı şişeye 3 damla lavanta yağı ve sardunya yağı ekleyin. Üstünü kuşburnu yağı ile doldurun kapağı kapatın ve birleştirmek için sallayın.

Serumu temiz bir yüze yatmadan önce uygulayın, serumu parmaklarınızın ucuyla ince çizgilere ve yaşlılık lekelerine sürün. Faydalı bileşenlerin kilitlenmesine yardımcı olmak için en sevdiğiniz nemlendiriciyi uygulayın.



Alıntı
 
Alt 19 Ocak 2023, 08:49   #2
Standart

Bunu deneyeceğim, kremlere dünya para vermektense doğal şeyler denemek daha iyi.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:34.