IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2022, 16:24   #1
AbC
AbC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Cilde İyi Gelen Doğal Yağlar Ve Faydaları

Cildimizin için kullanılabilecek en doğal ürünlerin başında gelir bitkisel yağlar. Bitkisel yağları yüzünüze direkt uygulayabileceğiniz gibi nemlendiricilerinizin içine karıştırarak da uygulayabilirsiniz. Peki bu yağlar nelerdir?

1- Lavanta Yağı
Mis kokusuyla sizi mest edecek lavanta yağı, cildinizde akne oluşumuyla savaşacaktır. Ayrıca cilt kuruluğunuzu ve buna bağlı sedef, egzama gibi hastalıklarınızı önlemeye çalışacaktır. Kızarıklık, döküntü ve kaşıntı gibi cilt şikayetlerinin etkilerini de azaltır ve rahatlama hissi verir.

2- Badem Yağı
Badem yağı ciltteki renk eşitsizliğine karşı iyi bir çözümdür. Ciltteki koyu lekeleri engelleyerek eşit cilt tonu elde etmenizi sağlar. Akne oluşumu ile savaşan badem yağı, göz çevrenizde oluşan şişkinlikleri de dindirecektir.

3- Argan Yağı
Argan yağı tıpkı bir güneş kremi gibi güneşin cildinizdeki zararları etkilerini önler. E vitamini açısından zengin olması sebebiyle cildinizi nemlendirme görevi de görür. Sebum salgısını önleyerek akne oluşumunu da engelleyici bir rolü vardır.

4- Çay Ağacı Yağı
Çay ağacı yağı ciltte akne ve kızarıklık oluşumunun önüne geçmektedir. Ayrıca ciltte yağlanma dengesini sağlama rolü çok önemlidir. Aşırı yağlanma veya cilt kuruluğuna karşı bir çare arıyorsanız çay ağacı yağı iyi bir çözüm.

5- Zeytinyağı
Zeytinyağı bünyesindeki A, D, E ve K vitaminleri ile cildin yenilenmesini ve iyileşmesini sağlar. Güneşten gelen kanser yapıcı ışınlara karşı cildi korur ve bakteri oluşumunu önleyerek akneler ile savaşır.

6- Kamelya Yağı
Cildinizin bebek gibi olmasını ve yenilenmesini istiyorsanız kamelya yağı tercih etmelisiniz. Cildinize katacağı kadifemsi etki ve yağ dengeleyici özelliği sayesinde cildiniz daha bebeksi olacak.



Siz hangi yağları kullanıyorsunuz?
________________

AdrenaLin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 23 Ekim 2022, 13:33   #2
Standart

Argan ve çay ağacı yağlarını kullanıyorum. Efsaneler

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:07.