IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2022, 15:47   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Düşük Göz Kapağı Makyajı Nasıl Yapılır?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Göz kapağı düşük olanlar için makyaj, doğru tüyolarla sanıldığı kadar zor değil. Sonuçta böyle bir göz şekline sahip olabilir veya yaş almanın doğal süreci içinde bu durumu yaşayabilirsiniz. İyi haber şu ki, onları kamufle etmek için deneyebileceğiniz düşük göz kapağı makyaj hileleri var!

Kirpiklerinize odaklanın
Kirpiklerinize odaklanarak gözlerinizi daha açık göstermelisiniz. Düşük göz kapakları için makyaj önerileriyle onları olabildiğince uzun ve gür hale getirin:

Maskara uygulamadan önce kirpiklerinizi daima kıvırın. Kıvrılan kirpikler her zaman gözleri öne çıkarır.
Maskaranızı bir değil birkaç kat uygulayın.
Alt kirpiklerinize de maskara sürün.
Günün sonunda her zaman göz makyajını çıkarın, kirpiklerinizde maskara bırakmanız enfeksiyonlara neden olabilir. Bu noktada Simple Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi’nden yardım alabilirsiniz. Suya dayanıklı makyajı bile çözer ve cildinizi nemlendirir, kirpiklerinize daha sağlıklı bir görüntü verir.
Kapatıcı ile karanlık gölgeleri kapatın
Hepimizin gözleri farklı. Bazılarımızın gözlerinin iç köşelerinde gölgeler (ben!), bazılarımızın ise gözlerinin altında koyu halkalar var. Bu gölgeler, gözümüzün çekilmesine neden olur, bu da pek hoş bir görüntü oluşturmayabilir. Buradaki anahtar, gölgeleri kapatmak için mükemmel kapatıcıyı bulmak. Kapatıcı konusunda cildinizden bir ton daha açık olması ideal. Ayrıca onu her zaman parmak uçlarınızla noktalar halinde uygulayın ve orta parmağınızla hafifçe bastırın.
Vurgulayıcı ile gözlerinizi kaldırın
Düşük göz kapağı makyaj hilelerinden bir diğeri de parıltılı göz farı veya kalem kullanmak. Hiçbir şey, gölgelerin olduğu alanlara ışık eklemekten daha fazla anında yüz germe etkisi sağlayamaz. Bu nedenle gözleri görsel olarak kaldırmak için kaşların altına fosforlu kalem veya parıltılı göz farı kullanılabilir.

Üst kapak numarası

Göz kapağı düşük olanlar için makyaj konusunda genel bir kural, eyeliner'ı yalnızca üst göz kapağı ile sınırlı tutmak. Ayrıca kalın, ağır çizgilerden de kaçının. Elbette güzellik tüyoları, herkes için geçerli değil. Eyeliner’ı alt kısma da uygulamayı seviyorsanız likit eyeliner yerine kalem kullanın ve çizginin sert görünmemesi için parmağınızla dağıttığınızdan emin olun.

Kolay eyeliner nasıl çekilir öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Işıltıyı atlayın

Düşük göz kapağı makyaj hilelerine devam ediyoruz. Bu noktada ışıltılı göz farı kaz ayaklarını öne çıkardığı için ışıltı en büyük düşmanınız olabilir. Bunun iyi çalıştığı tek alan, gözün iç köşesi. Bu yüzden gözlerinizin öne çıkması için iç köşelere bir nokta şeklinde parıltılı far uygulayın.

(Alıntıdır)
________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 18 Eylül 2022, 15:51   #2
Standart

kamuflash (:

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:17.