IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Haziran 2022, 10:30   #1
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

Karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak oldukça zor oluyor. Karın ve bel çevresindeki yağlanma vücudun diğer bölgesindeki yağlanmalardan daha fazladır. Aynı zamanda karın ve bel çevresinde bulunan fazla yağlar, kalça çevresinde bulunanlardan daha tehlikelidir… Peki bu yağlardan nasıl kurtulabiliriz? İşte karın yağını cayır cayır yakan o besin…


Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

Karın yağını kaybetmek, yaygın bir kilo verme hedefidir. Karın yağı özellikle sağlık için oldukça zararlıdır. Araştırmalar, tip 2 diyabet ve kalp hastalığı gibi hastalıklara yol açtığını gösteriyor. Bu nedenle, karın yağlarından kurtulmak sağlığınız ve iyiliğiniz için önemli faydalar sağlayabilir. Öyle gelin birlikte karın bölgesini anında yok eden besinin neler olduğuna bakalım.

Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

KAHVE

Kahve, dünya çapında en popüler içeceklerden biridir. Ruh halini iyileştirebilen ve zihinsel ve fiziksel performansı iyileştirebilen harika bir kafein kaynağıdır. Ayrıca, yağ yakmanıza fazlasıyla yardımcı olur. Yapılan araştırmalar kafeinin, tüketilen miktara ve bireysel tepkiye bağlı olarak metabolik hızı etkileyici bir şekilde %3-13 artırdığını göstermiştir.


Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

YUMURTA

Araştırmalar, yumurta bazlı kahvaltıların açlığı azalttığını ve aşırı kilolu ve obez bireylerde birkaç saat boyunca tokluk hissini artırdığını göstermiştir. Ayrıca yumurta harika bir yüksek kaliteli protein kaynağıdır ve çeşitli araştırmalara göre yemekten sonraki birkaç saat boyunca metabolizma hızını yaklaşık %20-35 oranında artırıyor.

Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

YEŞİL ÇAY

Yeşil çay, sağlık için mükemmel bir içecek seçimidir.Kilo verme ve metabolizmayı hızlandırmak için bu çay mutlaka tüketilmelidir. Ayrıca yapılan araştırmalar, kalp hastalığı riskini azaltmaya ve kanser türlerine karşı koruma sağlamaya yardımcı olabileceğini söylüyor.


Karın bölgesindeki yağları parçalıyor!

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesi, kanıta dayalı sağlık yararları olan eski bir halk ilacıdır. Diyetinize elma sirkesini dahil etmek, vücut yağını kolayca kaybetmenize yardımcı olabilir. Günde 1 çay kaşığı suda birkaç damla damlatarak başlayın ve olası sindirim rahatsızlığını en aza indirmek için yavaş yavaş günde 1-2 yemek kaşığı kadar almaya çalışın.



Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:10.