IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Ağustos 2021, 08:29   #1
www.BizdeSohbet.Com
ErginN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 9 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları

9 Ağustos 2021 Pazartesi: Ay, Aslan burcunda ilerliyor ve saat 17.56 da Başak burcuna geçiş yapacak. Hayatınızda düzensiz ilerleyen durumları değerlendirebilirsiniz. Önceliklerinizi belirleyeceksiniz ve ertelediğiniz planları gerçekleştireceksiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Koç Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Sevdiğiniz kişinin ilgisini çekmek için uğraşıyorsunuz. Ancak bunun kesin bir çözüm olması için karşı tarafında size ilgisi olması gerekir. Bazı konularda öngörünüz eksik oluyor hatta bunun için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Sakin olun ve kendinizi özgür bırakın. Maddi konularda ise yakın zamanda önemli bir ödeme yapmak için hazırlıklı olun.


Boğa Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Eski sevgiliniz, sizinle görüşme talep ediyor ve siz bu durumda bir art niyet görmüyorsunuz ancak istemediğiniz sonuçlar söz konusu olabilir. İş hayatınızda başarılarınız devam ediyor ancak bu aralar disiplinli çalışmalarınızda biraz azalma söz konusu. Paranızın kıymetini biliyorsunuz ve harcamalarınızı ona göre yapıyorsunuz bu sizi zor durumda kalmaktan kurtarıyor. Aile içi bazı sıkıntılı günler söz konusu olabilir, bu kez alttan alması gereken kişi sizsiniz.



İkizler Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. İşlerinizde tekrar ettiğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.


Yengeç Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Sabrınız ve gücünüzü ilişkilerinize yansıtmayı iyi biliyor ve karşı taraftan da aynı şeyi bekliyorsunuz. Artık iş ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınızın karşılığını görmeye başlayacaksınız. Amaçlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Sizi zorlayanlar karşısında, diretme gücünüzü kullanmalısınız. Akşam saatlerinden sürpriz bir haber sizi bekliyor.


Aslan Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz.


Başak Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Eğitim hayatınızda yeni bir süreç sizi bekliyor. Bugün atacağınız adımlar bu sürecin şeklini belirleyecek. Sabırlı olun ve düşünerek karar verin. Maddi konularda ise problem yaşamamak istiyorsanız harcamanıza dikkat edin.


Terazi Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Aşk hayatınızdaki gitgeller sizi çok yordu. Aslında çoktan noktayı koydunuz ama hayır demeyi bir türlü beceremiyorsunuz. Oysa artık yapılacak çok da bir şey kalmadı, biliyorsunuz.İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Bu sıralar işinizde farklı düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.


Akrep Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
İşinizdeki değişiklikler sizi kaygılandırmasın. Yeni şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel duygularınızda samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Karşılaşacağınız her türlü engele zaten hazırlıklısınız. Partnerinize karşı sakin ve içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıktan dolayı onu şaşırtabilirsiniz.


Yay Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugünlerde bir hayli dalgın ve isteksizsiniz. İşe gelmek bile büyük eziyet halini almaya başladı. Ancak artık bu gidişe dur demek için bugün birçok nedeniniz oluşabilir. Öğlen saatlerinde üst üste iyi haberler sizi bekliyor. Silkelenin ve hayata yeniden enerjinizi katın. Maddi konularda her ne kadar sorun yoksa da harcamalarınızı hoyratça yapmak yerine birikim yapabilir ve istediğiniz tatil için olanak yaratabilirsiniz.


Oğlak Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Bugün işinizle ilgili konularda aklınızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Çevrenizdekilerin sadece önerilerini alın gerisi size kalsın. Özel yaşamınızda ise partnerinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta; yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz…


Kova Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
İşinizle ilgili sorunları artık rafa kaldırabilirsiniz. Artık zirveye oynamaya başlıyorsunuz çünkü. Aşk hayatınızdaki durgunluk ise sizden değil karşı taraftan kaynaklanıyor. Belki de doğru kişiyle birlikte değilsinizdir. Bu sıralar aile ziyaretleri söz konusu olabilir hatta aileniz ansızın çıkıp gelebilir sürprizler karşısında hazırlıklı olmalısınız.


Balık Burcu 9 Ağustos 2021 Günlük Yorumları
Son zamanlarda işinizdeki başarınız herkesin dilinde. Bu başarıyı takdir eden de var kıskanan da. Alkış da haset de sizi etkilemesin ve siz tedbiri elden bırakmayın ve işinize dört elle sarılın. Bugün akşam saatlerinde sürpriz bir misafiriniz olabilir. Tüm ailenin mutlu bir gece geçirmesi için güzel bir ziyaret olacak. Bugünlerde baş ağrılarınız artabilir, dikkat.
________________

(...)
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:55.