IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 2 Post By aL-yazmaLi


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2023, 01:45   #1
🧿 💜 hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey 💜 🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günlük burç yorumları (29 Ağustos 2023)


KOÇ

Etrafınızdaki insanlara karşı sıcak olun, bu şekilde ne yaptığınızla ilgili belirli sorulardan kaçınırsınız ve diğerleri hikayelerinize daha fazla ilgi gösterir.

BOĞA

Bugün nedense açgözlülük sizi bazı manasızlıklar yapmaya itecek ve bu da bazı sosyal ilişkilerinizi de bozabilecek gibi görünmekte. Konuşmalarınıza kesinlikle çok dikkat!

İKİZLER

Herhangi bir ilişkinizin geleceğini düşünüyorsanız, karşı tarafı da unutmayın. Kararların birlikte alınması gerektiğini öğrenmelisiniz.

YENGEÇ

Aile üyeleriyle çok fazla zaman geçirmelisiniz, bu nedenle önümüzdeki birkaç ay boyunca kendinizi yalnızca size en yakın olan insanlara ayırın. Size iyi gelecek.

ASLAN

Başkalarının sizin düşünce ve yaşam tarzınıza uyum sağlamasını bekleyemezsiniz. Bu, aynı zamanda bir saygı meselesidir. Bunu düşünün derim.

BAŞAK

Uzun vadede devam edecek bir şey tasarlamak için asla erken değildir, bu yüzden ilk engelde durmayın, daha pek çok şeyle karşılaşacaksınız. Çalışmaya devam.

TERAZİ

Oldukça huzurlu geçeceğini vaat eden gökyüzü, bugünü sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi tavsiye ediyor. Bunu yaparsanız harika bir gün olacak.

AKREP

Birkaç günlüğüne dağlara çıkmak harika bir fikir olur, bir düşünün, sağlıklı hava zihninizi yeni destinasyonlara açacaktır. Bunu bu aralar mutlaka yapın.

YAY

Gerçekte hiçbir değeri olmayan ama çok takdir edeceğiniz küçük bir hediye alabilirsiniz çevrenizdekilere. Bu iyi gelecektir size.

OĞLAK

Geleceğiniz için ciddi bir şekilde bir şeyler inşa etmeye başlamanın zamanı geldi, bu yüzden biraz sorumluluk almanın ve fedakarlık yapmanın zamanı.

KOVA

Gün boyunca enerjiyle dolup taşacaksınız. Hiç durmayabilir ve kendinizi yorgun hissetmeyebilirsiniz. İradenize ve cesaretinize hayran kalınacak.

BALIK

Bir şeyi başarmak istiyorsanız, kendinizi adamalı ve başkalarına gelişmelerinizi ve iradenizi göstermelisiniz. Aksi takdirde kayıplar yaşarsınız diyebilirim.




keyifLe

















kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:23.