IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2023, 19:17   #1
🧿 💜 hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey 💜 🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günlük burç yorumları (25 Ağustos 2023)


KOÇ


Yaptığınız işe her zaman inandınız, çevrenizdeki insanlar küçük çekinceler koydu diye şimdi şüphe etmeye başlayamazsınız. Kendinizden artık emin olun.

BOĞA

Gururunuzu daha fazla kontrol etmeye çalışın, bugün başlayın mesela. Her zaman başkaları için yaptıklarınızı ve size geri döndüğünü düşünmekten kaçının.

İKİZLER

Tavrınızı ve iradenizi göz önünde bulundurun, başarı çok çaba gerektirir. Bu nedenle sorumlulukları üstlenmeye hazır değilseniz çabalamayı bugün erteleyin.

YENGEÇ

Bugün pozitif düşünmeye çalışın, hayatın bize her zaman sürprizleri olduğunu unutmayın. Göreceksiniz ki sıra size de gelecek. Morali yüksek tutun!

ASLAN

Bugün bir tür sınavla yüzleşmeniz gerekecek. Bu yüzden sınavınızı maddi, manevi tamamlama cesaretine sahip olduğunuzdan emin olun.

BAŞAK

Eksik olan şey hayata ve başkalarına karşı biraz iyimserlik. Gerçekten yaşamaktansa şikayet ederek daha fazla zaman harcıyorsunuz. Yapmayın bunu.

TERAZİ

Ne yapmak üzere olduğunuzdan emin değilseniz, zamanında durmak en iyisi olacaktır. Bugünden çok şey öğrenecek ve uzun süre hatırlayacaksınız.

AKREP

Yaşadığınız hayat yeterince rahat değil mi? Bunu değiştirmek için bir şeyler yapın, sizde olmayanlar için başkalarını suçlamayın artık derim.

YAY

Elbette yeni durumları denemek heyecan verici ve çok üretken olabilir, ancak iradeniz dışında veya korkuyorsanız hiçbir şey yapmamalısınız. Korku ile barışın.

OĞLAK

Bazen o kadar hoşgörüsüzsünüz ki, yakınlarınız artık size tahammül edemiyor olabilir. Bu pozisyona düştüğünüzde biraz geri çekilip neden diye sorun.

KOVA

Korku normaldir, aksini söyleyenlere dikkat edin. Günümüzde asıl sorunlardan kaçmaktan kaçının. Bugün bu konular hoyratça önünüze gelebilir.

BALIK

Son zamanlarda vintage tarzı moda özellikle size çok yakışıyor, neden alışverişe çıkmıyorsunuz? Kendinizi kaybetmeden alışveriş iyi gelir.



































Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:12.