IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2023, 11:51   #1
🧿 💜 hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey 💜 🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günlük burç yorumları (22 Ağustos 2023)


KOÇ


Geçmişte yaptıklarınızı bugün düşünmemelisiniz, aksi takdirde tekrar hata yapma korkusu sizi bloke eder ve sonraki projelerinizi zedeler.

BOĞA

Bugün, işte ve hatta okulda karşılaştığınız sorunları veya endişeleri ailenizle paylaşmaya başlamalısınız. Yaşadıklarınızı diğerleri de anlayacak ve her şey yerine oturacak.

İKİZLER

Doğru yoldasınız ama alacağınız bir karar sizi tereddüte düşürecek ve buna izin vermemelisiniz. Çünkü bunları yaşarken fırsatı kaçırabilirsiniz.

YENGEÇ

Zor bir durumun veya size zor görünen ama belki de zor olmayan bir durumun üstesinden gelmek için yalnızca iç sesinizin yardımı olabilir.

ASLAN

Ne yapmanız gerektiğini düşünerek çok fazla zaman harcamayın, hangi seçimi yaptığınız önemli değil, ama seçim yapmak önemlidir.

BAŞAK

Yanlış bir şey yapmış olma ve düzeltememe korkusuyla körleşebilirsiniz, ancak yakınınızdaki insanlar sizi sakinleştirdiğinde her şeyi daha net görebileceksiniz.

TERAZİ

Her halükarda önünüze, sizi hiçbir şeyden pişman etmeyecek kapılar açılacaktır. Arkadaşlarınıza karşı bile kararlı olursanız sizinle dalga geçmekten vazgeçerler.

AKREP

Bugün büyük bir yapma ve keşfetme arzusuyla dolusunuz ve yeni insanlarla tanışmak, tamamen yeni bir yaşam projesine başlamanız için size başka teşvikler verebilir.

YAY

Her durumu düşünmekle iyi edersiniz, ama bir noktada harekete geçmeniz gerekir. Gökten bir şeylerin yağmasını ya da kapıyı çalmasını bekleyemezsiniz.

OĞLAK

Yolda karşılaşacağınız en müsrif insanları bile göz önünde bulundurun. Onların da size faydalı olabilecek belli bir hikmetin taşıyıcıları olmadıklarını bilemezsiniz.

KOVA

Çok gürültülü bir iletişim tarzınız var ve bugün bundan utanmak için doğru bir gün değil. Madem sizde böyle bir yan var, seni dinlemeyenlere karşı kullanın.

BALIK

Fikirlerinizi ileriye taşıma isteği güçlü olacak ve başkalarının bağnazlığının önünde durmamalısınız. Bu, karakterinizin en iyi şekilde kullandığınız yanı olmalı.



keyifLe
























kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:16.