IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2023, 22:39   #1
🧿 💜 hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey 💜 🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günlük burç yorumları (10 Ağustos 2023)



KOÇ

Bugün tatlı tatlı gösteriş yapmak için bazı güzel fırsatları kaçıracaksınız. Dışarıya çıkacak, telefon görüşmesi yapacak bir arkadaşınızı bulmalısınız bugün.

BOĞA

Kendinizi mutluluğun zirvesinde hissetmiyorsunuz, bu nedenle kafa karışıklığına dayanamayacağınız için partilerden veya kaotik olaylardan uzak durun.

İKİZLER

Bugün bir teslimiyet durumunu yetiştiremeyen kişilerden yardımınız istenecek. Bu, bir arkadaşınız veya bir meslektaşınız olabilir, yardım etme konusunda tereddüt etmeyin.

YENGEÇ

Son zamanlarda çok fazla sorumluluk aldınız ve artık herkes size güvendiği için durumu idare edemiyorsunuz. Daha relaks olmaya ihtiyacınız olabilir.

ASLAN

Başka cephelerde yer aldıysanız, her iki cephede de baştan net olmak daha iyidir, aksi takdirde kendinizi hoş olmayan durumların içinde bulabilirsiniz.

BAŞAK

Gökyüzü bugün, daha huzurlu bir şey öneriyor size, örneğin birkaç yakın arkadaşla birlikte olmanın sıcaklığını yaşamak için bir akşam yemeği?
TERAZİ

Sevgilinizin karakterini daha iyi anlamanız ve gerçekten düşündüğünüz tüm ortak paydaların olup olmamasını anlamak için faydalı olacaktır.

AKREP

Biraz gevşemeye, bazı işleri ve sözleri başkalarına yüklemenin zamanı geldi. Bugün evde tek başına kalmak çok iç karartıcı, dışarı çıkman iyi olur.

YAY

Bugün hayatınızdaki insanla, onunla henüz yapmadığınız veya bir süredir yapmadığınız farklı bir şey yapın. Bu sizi de onu da mutlu edecektir.

OĞLAK

Bir köşede oturup olup biteni izlemelisiniz, belki bu şekilde başkaları sizin bağlılığınızı daha çok takdir edecek ve siz de rolünüzü küçültebileceksiniz.

KOVA

Sizi iyi hissettirebilecek yeni biriyle tanıştıysanız, özellikle de ciddi bir ilişki hakkında düşünmeyeli uzun zaman olduysa, onu daha iyi tanımaya bakın bugün.

BALIK

Çevrenizde olup bitenleri, değer verdiğiniz insanları fark edemeyecek kadar hayatınıza odaklanmış durumdasınız. Biraz kafanızı dağıtın artık.





KeyifLe























kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:13.