IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2023, 01:02   #1
🧿 💜 hiçbir şey için geç değil ve geç değil bir şey için hiçbir şey 💜 🧿
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günlük burç yorumları (19 Temmuz 2023)


Günlük burç yorumları (19 Temmuz 2023)





KOÇ

Belki de bugün bir şeyleri yaparken ortaya koyduğunuz tüm neşe, sessizliği tercih eden birini rahatsız edebilir. Bu gece insanlarla dışarıda eğlenebilirsin.



BOĞA


Bugün bazı konularda kararsızlıkta abartırsak durumumuzu uzun bir süre hareket etmeden düşünerek geçirebilirsiniz günlerinizi. Bu konuda daha dikkatli olun derim.



İKİZLER

Son zamanlarda çok yoğun bir tempo tuttunuz, öyle ki bazı önemli olayları kesinlikle unuttunuz. Sevdiklerinizi kaybetmek istemiyorsanız, yavaşlama zamanı.



YENGEÇ

Her zaman çok sakin ve düşüncelisiniz, neden bugün kendinizi biraz canlılığa kaptırıp kimsenin sizden beklemediği bir şey yapmıyorsunuz? Kalkın!



ASLAN

Bugün, geçmişi gündeme getirmeden kişinin hayatındaki seçimler üzerinde düşünmesi için doğru gün. Kötü deneyimleri arkanızda bırakın ve geleceği düşünün.





BAŞAK

Bugün meseleleri kendi elinize alın, fikirlerinizi dayatın ve ilerleyin, aksi takdirde yavaş olmakla suçlanacaksınız, bu size bağlı olmasa bile diretin.



TERAZİ

Bugün herkes senin hakkında konuşacak ve sen bunu asla kabul etmesen de bir süre ilgi odağı olmak gerçekten güzel olacak. Keyfini çıkarmaya bak.




AKREP

Sizi ilgilendirmeyen, televizyon veya radyodan gelen dış görüşlerden durup dururken rahatsızlık yaşamanız söz konusu olabilir. Oldukça tuhaf bir gün olacak




YAY

Bugün duygusallığa kapılmak iyi bir durumu anlatmaz. Olumsuz durumlarda bile soğukkanlılığınızı korumak önemlidir. Daha sakin olmaya bakın.




OĞLAK


Bugün enerjinizi test etmek için doğru gün, istediğiniz gibi kendinizi spor salonunda koşturabilirsiniz. Her alanda ilerleme kaydetmek için mükemmel bir gün



KOVA


İkinci kez düşünmeden veya pişmanlık duymadan anında ele geçirilmesi gereken fırsatlar var. Kendi talihimizin mimarı olduğumuzu da unutmamanızda fayda var.



BALIK

Hayatta ciddi olarak güvenebileceğiniz tek kişinin kendiniz olduğunu unutmayın. Çok saf olma, başkaları senin iyi kalbine sahip olmayabilir.







KeyifLe

















kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:36.