IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
Seçenekler Stil
Alt 11 Mayıs 2023, 10:10   #1
Post Onlar paraya para demeyecek! İş fırsatları bu burçların kaderini değiştiriyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

10 MAYIS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç Burçları bereketli bir gün olacak. Umulmadık sürpriz hediyeleri sabah saatlerinde alabilirsiniz. Akşam vakitlerinde yöneticilerinizle gerilmemeye dikkat.
Boğa: Sevgili Boğa Burçları, kendinizi göstereceğiniz her türlü konuda çok büyük destek alacaksınız. En yakın arkadaşlarınızın sizin yanınızda olması mutluluk verici. Hukuksal konulara karşı dikkat.

İkizler: Sevgili İkizler Burçları, düşüncelerinizi gerçekleştirmek için büyük destek alacaksınız. Eşinizi bekleyen iş fırsatları bulunuyor. Sağlığınıza ve çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki sıkıntılara dikkat.
Yengeç: Sevgili Yengeç Burçları, kalabalık ortamlar ve davetlerin içerisinde olmak ruhunuza çok iyi gelebilir. Gün içerisinde kazalara açıksınız temkinli olunuz.

Aslan: Sevgili Aslan Burçları, gün içerisinde kariyer hayatınızda gelişecek fırsatlara siz bile inanamayacaksınız. Yeni projeler kapıda. İş fırsatları bulunurken sağlığınızı ihmal etmeyiniz.

Başak: Sevgili Başak Burçları, günün en aşığı sizsiniz. Gelecek itiraflara kalbinizi açınız. Anne ve baba tarafından büyüklerinizin sağlığı sıkıntılı olabilir, yanlarında olmak iyi olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi Burçları, bebek bekliyorsanız müjdeli haberler yakında. Ev satmak İçin fırsatlarınız oluşacak. Eşinizle özel vakitler geçirebilirsiniz.
Akrep: Sevgili Akrep burçları, evinizi taşıma fikri oluşmaya başlayabilir. Eşinizle birlikte kısa seyahatler ve eğlenceli organizasyonların içerisinde bulunmak isteyebilirsiniz. Buradaki sıkıntı hukuksal konularla ilgili dikkatli olmalısınız.

Yay: Sevgili Yay Burçları, yapacağınız yeni projelerde maddi anlamda fırsatlar kapınızda. Aşk hayatınızda uzunca zamandır olan üzüntü ve keder bitiyor. Sadece kazalara ve maddi borçlanmalara karşı dikkatli olunuz.
Oğlak: Sevgili Oğlak Burçları, enerjiniz düşmesin! Ay sizin burcunuzda İlerliyor bu enerjiyi hayatınızda yeni adımlar atmak İçin kullanmanızı önerirken aşk konusunda oldukça mutlu olacaksınız. Düşmanlarınıza dikkat.

Kova: Sevgili Kova Burçları, iş hayatınızdaki belirsizliklerin son bulacağı bir gün. Ailenizden destek alacaksınız. Bugünlerde bağışıklığınızı güçlendirmelisiniz.

Balık: Sevgili Balık Burçları, arkadaşlarınızdan hediyeler alacağınız çok mutlu olacağınız şahane bir gün. Hayatınızda karşınıza çıkan kişilere çok ön yargılı bakıyorsunuz bunu yapmayın, hayat ne getirir bilinmez. Sürpriz bir itiraf kapıda !

(Kaynak)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:09.