IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Ocak 2022, 15:05   #1
dae
Gothicum Est Pulchrum
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bob Saget hayatını kaybeti.

Ülkemizde de oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Full House dizisi ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bob Saget hayatını kaybetti.
Özellikle 70 ve 80'li yıllara damga vuran isimlerin bir bir aramızdan ayrıldığını görmeye başladık. Bugün ise yine çocukluğumuza damga vuran dizilerden biri olan Full House (Bizim Ev) ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bob Saget'in hayatını kaybettiği açıklandı. 65 yaşındaki Amerikalı ünlü oyuncunun kaldığı otel odasında ölü bulunduğu belirtildi.
Bob Saget, ülkemizde de bir dönem büyük bir hayran kitlesine sahip olan Full House (Bizim Ev) dizisinde canlandırdığı Danny Tanner karakteri ile hafızalara kazınmış ve bir nevi bu rol ünlü oyuncuya şöhreti getirmişti. Daha sonra kariyerinde birçok yapımda irili ufaklı rollerde yer alan oyuncu Fuller House dizisinde de rol almıştı.

Oyuncunun Orlando'da kaldığı otel odasında ölü bulunduğu açıklanırken ölüm sebebine dair bir açıklama ise yapılmadı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı ve ölüm sebebinin araştırıldığı ise gelen haberler arasında. Yine de konuyla ilgili gelen ilk belirlemeler ve raporlara göre oyuncunun ölümünün uyuşturucu ya da olağan dışı bir sebeple olmadığı da belirtilmiş. Tabi kesin sonuçlar yapılacak soruşturma sonrasında ortaya çıksa da oyuncunun kalp krizi gibi bir nedenle ölme ihtimali de bulunuyor.
Bob Saget hayatını kaybeti.

alıntıdır.
________________

 
Alt 12 Ocak 2022, 13:24   #2
Standart

icmeyin su illeti ya

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:12.