IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2021, 16:47   #1
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kız arkadaşından şans öpücüğü aldı, saatçide vurgun yaptı!

Isparta'da iki sevgili, hırsızlık yapmak için bir bijutericiye girdi. Soygun öncesi sevgilisine şans öpücüğü de veren kadın, iş yeri sahibini saat tamir ettirme bahanesiyle bir süre oyaladı. Bu esnada erkek arkadaşı ise 3 bin 500 lira değerinde 2 adet kol saatini çaldı. Hırsızlık anları anbean kameraya yansırken, polis ekipleri çifti yakalamak için çalışma başlattı.

Isparta'da, saat 18.30 sıralarında iki sevgili, 6 yıldır bijuteri işiyle uğraşan Ahmet Kerim Selçuk'a ait iş yerine girdi. Sevgilisine şans öpücüğü verdikten sonra çiftlerden biri iş yeri sahibinin yanına giderek kolundaki saati tamir ettirme bahanesiyle oyaladı.
3 BİN 500 LİRALIK 2 SAAT ÇALDI

Diğeri ise saat bölümüne giderek 3 bin 500 bin lira değerinde 2 tane kol saatini cebine koydu. Daha sonra kasaya gelen ismi öğrenilemeyen adam, kız arkadaşının saatinin tamiri için cebinden 5 TL çıkararak kasadaki adama verdi. İş yerinde biraz daha oyalanan çift daha sonra kız arkadaşından okey işareti aldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.

HIRSIZLIK ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

İş yeri sahibi Selçuk, daha sonra saat rafının boş olduğunu görünce şoke oldu ve hemen polis ekipleri arayarak hırsızların yakalanması için şikayetçi oldu. Polis ekipleri, 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

''Alıntı''
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:13.