IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2021, 11:14   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Adana'da karısını öldüren adamın ifadesi ortaya çıktı

Adana'da karısını öldüren adamın ifadesi ortaya çıktı

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşayan çift, kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı.

Tartışmanın boyutu ilerleyince cani koca mutfaktan aldığı bıçakla çocuklarının gözü önünde yataktaki eşini defalarca bıçakladı.

Olayın ardından yaralı eşini odaya kitleyerek iki çocuğuyla ablasının yanına giden şahıs, ablası tarafından polise ihbar edildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
Eve giden ekipler kadının öldüğünü belirlerken bir yandan da kaçan kocanın peşine düştü. Kısa zaman içerisinde yakalanan adam gözaltına alındı. Talihsiz kadın ise yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Emniyete götürülen katil Burhan Dursun’un ifadesinde şu sözler yer aldı:

“10 yıldır tartışırız ancak büyüklerimiz araya girer ve barışırdık. Bugüne kadar hiç karakolluk olmadık. Ama son zamanlarda bana hakaret ediyordu ve onurumu kırmaya başlamıştı. Ben işteyken bakımlı ben evdeyken bakımsızdı. Mesaiye kaldığım geceleri ne zaman kontrol etsem sosyal medyada çevrimiçi olduğunu görüyordum. Telefonunu kontrol edince telefonda başka birisinin attığı mesajı gördüm. Mesajı ona sorunca ağlamaya başladı. Araya tekrar büyükler girdi ve barıştık” dedi.

"BIÇAĞI KAÇ KERE VURDUĞUMU HATIRLAMIYORUM"
Maddi açıdan sıkıştıkları için para biriktirmekte zorlandığını söyleyen zanlı şöyle devam etti: “Tuğba, ‘sen bize bakamıyorsan ben bize bakacak birisini bulurum’ dedi. Gururum incindi. Mutfağa giderek bıçak aldım ve yatak odasına döndüm. Daha sonra yatakta uzanan eşimin boğazından, karnından ve elinden bıçakladım. Bıçağı kaç kere vurduğumu hatırlamıyorum. Oğlum bana ‘Baba’ diye seslenince kendime geldim ve durdum. Bir anlık öfkeyle cinayet işledim. Çok pişmanım” dediği öğrenildi.İfadesi alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

alıntı
________________

Adana'da karısını öldüren adamın ifadesi ortaya çıktı
 
Alt 25 Eylül 2021, 06:17   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çocuklara yazık öyle bir baba ile baş başa kalıcaklar. Erkek sanki geceleri çevrim içi olmuyor mu, erkek sanki eşine bağırıp, diğer kadınlara kibar olmuyor mu. Erkek sanki evine bakmayıp diğer kadınlara ev tutmuyor mu.? Niye bunlara katlanan kadınlar insan değil mi. Neden bunlar erkekleri öldürmüyor da bu erkekler bu kadar basit miş gibi. Eline bıçağı, silahı alan kadın öldürüyor.

Erkekler bu kadar rahat olmamalı, küçük yaşta bu denli her dediği yapılmamalı. Kadına saygısı olmayan erkek topluma zerre saygısı olmaz.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:07.