IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2021, 08:56   #1
Standart Elini hızara kaptırdı.

Ömür boyu bir elini kullanamama durumu var.

Bayburt’ta odun doğrarken parmağını hızara kaptıran 17 yaşındaki genç kızın ameliyattan sonraki mutluluğu kısa sürdü. Ameliyatla kopan parmak yerine birleştirildi ancak bir süre sonra sinirlerden ötürü parmak eğri kaldı. Eğri parmakla elini tam kullanamayan ve maddi imkanları yeni bir ameliyata müsait olmayan genç kız, hayırsever ve devlet büyüklerinden yardım talebinde bulundu.

Bayburt’ta müstakil bir evde yaşayan 8 nüfuslu ailenin 17 yaşındaki kızları Habibe, yaklaşık 5 ay önce sobada yakmak için hızarla odun doğrarken kazara parmağını kesti. Habibe Büyükdağ, kopan parmağıyla birlikte ailesi tarafından Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü ilk müdahalenin ardından Erzurum’daki hastaneye sevk edildi. Habibe Büyükdağ’ın parmağı 4 gün dinlendirildikten sonra ameliyata alındı.

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ
Ameliyatla kopan parmağının eline dikildiğini ancak mutluluğunun kısa sürdüğünü ifade eden Habibe Büyükdağ, sonraki gelişmeleri şöyle anlattı:

“Ameliyat geçirdim. Ameliyat başarısız olmuş. Damarlar, sinirler kopmuş. Kemiğin telini çekerken koparmışlar parmağım yamuk tuttu. Daha sonraki süreçte Trabzon’daki hastaneye gittik, birçok hastaneyi gezdik. Ama bir sonuç alamadık. Ya keselim dediler yada donduralım dediler. Parmağımın düz olmasını istiyorum, elimi tam kullanabilmenin umuduyla yaşıyorum. Konya’da bir hastane varmış. Orayla irtibata geçtik. Bizim için çok para istediler. 15- 20 bin arası tutuyormuş masraf. Maddi durumumuz olmadığı için yaptıramıyoruz.” dedi.

Yeniden elini tam kullanmayı çok arzuladığını kaydeden Habibe Büyükdağ, Konya’daki hastanede ameliyat olabilmek için kendilerine hayırsever veya devlet büyüklerinin destekte bulunmalarını istedi.

Elini hızara kaptırdı.



kaynak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 21 Mayıs 2021, 09:14   #2
Standart

Çok kötü birşeyy. Odun hızarını bırak tekstil hızarlarının bile 10 km ötesinden geçerim ben hep korkumdan.
Allah yardımcısı olsun.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:33.