IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sean
  • 1 Post By ZaLim
  • 1 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Mayıs 2021, 18:51   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Sofuoğlu, Ferrari’sini yarı fiyatına aldı!

Sofuoğlu, dünyanın en hızlı Ferrari’sini yarı fiyatına aldı

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu garajına yeni bir lüks araç ekledi. Sofuoğlu'nun yabancı uyruklu eşinin üzerine alınan SF90 model araç dünyadaki en hızlı Ferrari olarak biliniyor.

Sofuoğlu,  Ferrari’sini yarı fiyatına aldı!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Sakarya Milletvekili ve eski Dünya Supersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu, yeni bir araç satın aldı. Yurt dışında ortalama fiyatı 680 bin Euro (7 milyon lira) olan Ferrari marka aracı Sofuoğlu’nun eşi Julia Looman Sofuoğlu üzerine aldığı öğrenildi.
Lüks araç ‘MA-MZ harf grubuna' tescil edildi yani misafir araç statüsünde… Sofuoğlu'nun lüks aracına ÖTV (Özel Tüketim Vergisi) ve MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödememek için bu yöntemi izlediği belirtiliyor. Bu sayede milyonlarca lira vergi ödemekten de kurtulan AKP’li Sofuoğlu’ndan satın aldığı 2021 model Ferrari SF90 Stradale aracın Türkiye fiyatı vergiler dahil 16 milyon lira civarında.
Ferrari F90 Stradale’de 4.0 litrelik çift turbolu bir V8 motor ile 3 adet elektrik motoru bulunuyor ve bu motor sistemi toplamda 1000 beygir güç ile 800 Nm tork üretiyor. Aracın 0-100 km/s hızlanma değerinin 2.5 saniye, maksimum hız değerinin ise 340 km/s olduğu da belirtiliyor.
Meclis’e Lamborghini ile gitmişti
1983 yılında Sakarya Akyazı’da dünyaya gelen Kenan Sofuoğlu, 12 Mayıs 2018’de İtalya’daki Imola Pisti’nde düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası'nda aktif sporculuk kariyerini sonlandırdı.
Beş kez dünya şampiyonu olan ve 24 Haziran 2018 yılında AKP Sakarya Milletvekili seçilen Kenan Sofuoğlu, mazbata almaya Lamborghini Aventador otomobili ile TBMM’ye gitmişti. Sofuoğlu’nun aracının ‘misafir araç’ plakalı olması dikkat çekmişti.
Sofuoğlu, lüks otomobilin eşi Julia Looman Sofuoğlu üzerine kayıtlı olduğunu açıklamıştı.
Kenan Sofuoğlu’nun, Lamborghini Aventador model otomobili, Düzce’de motosiklet satışı yapan arkadaşına ait bir firma tarafından 385 bin euroya satışa çıkarmıştı. İlanda otomobilin plakası kapatılırken, ‘Yabancıdan yabancıya’ satışın yapılacağı bildirildi.
Sofuoğlu,  Ferrari’sini yarı fiyatına aldı!
SADECE BİR KANUN TEKLİFİNDE İMZASI VAR
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun Meclis’teki ‘performansı’ ise dikkat çekici… 2018 yılından bu yana TBMM Genel Kurulu’nda kürsüye sadece iki kez çıkan Sofuoğlu birinde yemin etmiş yine aynı yıl 2019 yılı bütçe görüşmelerinde söz almıştı. O tarihten bu yana Meclis’te hiç konuşmayan Sofuoğlu’nun bugüne kadar da sadece bir tek kanun teklifinde imzası bulunuyor. 30 Haziran 2020’de gündeme gelen Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nde imzası yer alan Sofuoğlu, hiç genel görüşme önergesinde bulunmadı. Meclis’te sadece Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda görev alan Sofuoğlu, orada da tek bir kez konuştu ve özgeçmişinden bahsetti.
kaynak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 19 Mayıs 2021, 19:10   #2
Standart

tabi eşinin üzerine (yabancılar da ) vergi den muaf tutmak için yapmış olduğunu bilmiyoruz sanki , Süleyman'a kalmadı bir kamera bir tripoda yenileceksiniz oğğlimmm

 
Alt 20 Mayıs 2021, 14:28   #3
YGT
YGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yani Yine torpill acık acık vergi kacırma yöntemi

 
Alt 21 Mayıs 2021, 22:17   #4
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

adam dünya şampiyonu bırakında birazda o çalsın

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


Bir yudum mutluluğa bir ömür istediler . . .
 
Alt 22 Mayıs 2021, 00:58   #5
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yaa işte böyle kardeşlerim sizler 12 saat mesai yapıp alacağınız maaştan kesilen %35 i ni devletimize peşin öderken esnafımız daha bismillah dükkanını açıp ayak bastığında belli bir gider ile işine gücüne başlayıp her ay tıkır tıkır kazanmamış olsa bile ödediği stopajı ile emekli olmuş insanlarımız bir sağlık ocağına gidip ilaç yazdırıp ilacını almak için gittiği eczanede belli bir oranını peşin öderken öğrenci kardeşlerimin içtiği su da bile ödediği peşin vergileri bu vekil olmuş arkadaş ödenen bu vergiler den maaşını her ay tıkır tıkır alır her kapı kendisine sonuna kadar açılır hürmet görür hatta Ferrari ye biner onuda yabancı uyruklu eşi üzerine yapar ki bu maaş aldığı devlete vergi ödemesin diye uyan artık uyan gaflet uykusundan uyan artık elde Kur'an dil de yalan ile kanına girerek ayakta uyutup seni alay ediyor oy verdiklerin seni beni hepimizi ayak üstü 99 yalan ile kendilerine etraflarına bir tek faydaları yok uyanın (;

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:07.