IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2021, 12:11   #1
Standart Maltepe sokakları temizlenmeye başlandı

Maltepe'de grevin sona ermesiyle iş başı yapan belediye personelleri sokaklarda temizlik çalışmalarına başladı..

Maltepe sokakları temizlenmeye başlandı

İş makineleri ile temizlenen çöpler kamyonlarla taşınırken. Çevreye yayılan çöpler işçiler tarafından süpürülüyor.

Gene ilçede bulunan konteynerler da çöp kamyonları tarafından boşaltılıyor. Ekiplerin kötü kokuya sebep olan çöpleri kaldırdıktan sonra bölgede ilaçlama çalışması yapması beklenirken. Mahalle sakinleri kötü kokunun virüse sebep olacağını düşündüklerini söz konusu sorumlular hakkında yasal haklarını arayacaklarını bildirdiler.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada ;

6 gündür çöpler alınmadı. Kimse elini sürmedi. Büyükşehir belediyesini aradık biz grev kırıcılık gibi eylem içinde bulunamayız mevzuata aykırı dediler. Asgari ücret belediyelerimizde şu kadar oldu derken söylediler ama işçilere zam vermedikleri için grev yapıldı. Yönetemeyeceğiniz belediyeleri neden alıyorsunuz. Bu çöpler yüzünden ortaya yayılan kötü koku ve mikropları nasıl temizleyeceksiniz. Hastalanan olursa bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz. Yetkililer hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız dediler.

Mahalle sakinlerinin toplu şekilde vekalet verdikleri bir avukatlık şirketi ise devletin tüm imkanlarını kullanması konusunda yapılan tüm girişimler geri çevrildi. Hastalık şu an tüm ilçede kol geziyor. Gün içerisinde savcılığa giderek gerekli şikayetlerimizi yapacağız. Maddi ise maddi manevi ise manevi her türlü tazmin haklarımızı sonuna kadar arayacağız açıklaması yaptı.



kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 01 Mart 2021, 12:26   #2
Standart

disk kendi bünyesinde uzman rütbesinde çalışanlarına 4800 lira verirken, belediyedeki niteliksiz çöpçüler için 5200 lira istemesi de oldukça komik. 1990 yıllarındaki grevlerde oluşan çöp dağlarının ekmeğini akp 20 yıl yedi tam 20 yıl.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.