IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Security-Bot


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2021, 18:39   #1
Standart "Meyve suyu içmeyin" diyerek paylaşılan video yetkilileri harekete geçirdi! Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iddiayı yalanladı

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çürük portakallardan meyve suyu yapıldığı iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan görüntülerin gerçeği yansıtmadığını, çürük ve bozuk meyvelerin biyogaz taşımacılık üretim tesislerine ham madde olarak verildiğini belirtti.


Popüler sosyal medya platformu TikTok'ta, Mehmet Demir isimli bir kullanıcı tarafından 2 gün önce paylaşılan videoda meyve suyu yapımında kullanılacak meyvelerin taşınma anları kaydedildi. Adana'da çekilen görüntülerde, meyve suyu yapan bir firmanın, meyveleri sokak ortasına döktüğü görüldü. Çoğu çürümüş vaziyetteki meyvelerin iş makineleriyle taşındığı görülen skandal videoya kullanıcı, "Meyve suyu içmeyin" uyarısını da ekledi.

VİDEONUN ÇEKİLDİĞİ ALANDA İNCELEME YAPILDI

Tepki çeken görüntülerin ardından Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntünün çekildiği alanda incelemede bulunulduğu belirtildi.

"İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİCİ BİR UNSUR BULUNMUYOR"


Merkez Yüreğir ilçesindeki ıskarta ve döküntü meyvelerin toplandığı, yaklaşık 4-5 ton ürünün bulunduğu alanın gıda ekiplerince incelendiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Denetim sonucunda, narenciye bahçelerinden ıskarta ve döküntü meyvelerin kendileri tarafından veya çiftçiler tarafından söz konusu yere getirildiği ve özelliklerine göre ürünlerin tasnif edilerek, temiz olanların hayvan yemi olarak değerlendirildiği, çürük ve bozulmuş olanların da biyogaz taşımacılık üretim tesislerine ham madde olarak verildiği belirlenmiştir. Ürünlerin meyve suyu üretimi için satılmadığı, insan sağlığını tehdit edici bir unsurun bulunmadığı tespit edilmiştir."

"Meyve suyu içmeyin" diyerek paylaşılan video yetkilileri harekete geçirdi! Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iddiayı yalanladı

kaynak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 20 Şubat 2021, 18:40   #2
Ben şarap kadınıyım, şarap bir kültürdür. O sever bu sevmez, beni ilgilendirmez.
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İyice zıvana dan çıktı ülke.

 
Alt 20 Şubat 2021, 18:41   #3
Naz
Naz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Adanadan sonrasını okumadım

________________

Too glam to give a damn
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:05.