IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
4Beğeni(ler)
  • 2 Gönderen Koray
  • 1 Gönderen ZeyNa
  • 1 Gönderen SosiN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2022, 13:13   #1
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanı
Koray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2 yeğenini silahla öldüren amca konuştu: Tehdit edildim


Bursa'da yeğenleri Ferman ile Şahin Gündüzeli kardeşleri tabancayla vurarak öldüren amca Mehmet Gündüzeli, oğlu U.G. ve yeğeni M.G. polis ekipleri tarafından yakalandı. Mehmet Gündüzeli ifadesinde, cinayeti tehdit edildiği ve aralarındaki husumet sebebiyle işlediğini söyledi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]



2 yeğenini silahla öldüren amca konuştu: Tehdit edildim
05.06.2022 12:56
Bursa'da yeğenleri Ferman ile Şahin Gündüzeli kardeşleri tabancayla vurarak öldüren amca Mehmet Gündüzeli, oğlu U.G. ve yeğeni M.G. polis ekipleri tarafından yakalandı. Mehmet Gündüzeli ifadesinde, cinayeti tehdit edildiği ve aralarındaki husumet sebebiyle işlediğini söyledi.

Mehmet Gündüzeli, bağ evine gelen ve aralarında alacak meselesi yüzünden husumet bulunan yeğenleri Ferman ve Şahin Gündüzeli ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüşünce, Mehmet Gündüzeli'nin tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan 2 kardeş ağır yaralandı. Olay sonrası Mehmet Gündüzeli kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesiyle, bağ evine çok sayıda ambulans ve polis ekibi yönlendirildi. İlk müdahaleleri yapılan Ferman ve Şahin Gündüzeli kaldırıldıkları Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

OTOPSİLERİ YAPILDI

Ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Şahin Gündüzeli'nin vücudunun çeşitli yerlerinde 8 kurşun, kardeşi Ferman'ın ise sol göğsünde tek kurşun izi tespit edildi. Otopsileri yapılan iki kardeş dün Altınşehir Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından Hasköy'de toprağa verildi.

YAKALANDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cinayetlerden sonra kaçan Mehmet Gündüzeli ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen oğlu U.G. ve yeğeni M.G.'Yİ. yakalayıp gözaltına aldı. İfadesinde Nilüfer ilçesi Gölyazı Mahallesi ile Eskişehir'de yarış atı çiftliklerinin olduğunu söyleyen Mehmet Gündüzeli'nin, "Yeğenim Şahin Gündüzeli beni sürekli tehdit edip para istiyordu. Aramızda husumet bulunuyordu.

ALINACAK İFADELER SONRASI MAHKEMEYE ÇIKARTILACAK

Geçen hafta hakkında suç duyurusunda bulundum. Olay akşamı yanıma geldi. Yine tehdit edince aramızda çıkan kavga cinayetle sonuçlandı. Üzgünüm" dediği öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri süren Gündüzeli, oğlu ve yeğeninin ifadelerinin ardından adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

ALINTIDIR...


👍 2
________________

"Sözünü tartmadan söyleyen, aldığı cevaptan incinmesin."
Hz.Mevlana
 
Alt 05 Haziran 2022, 13:19   #2
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angry

Allah cezanı versin inşallah
Ömür boyu vicdan azabı çek!

 
Alt 05 Haziran 2022, 13:22   #3
Standart

Bu adamı bana vereceksiniz dinime imanıma hücresini bırakmam piyasada.
Nasıl bi kansız, vicdansızsın sen.

👍 1
 
Alt 05 Haziran 2022, 13:31   #4
SosiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu adamı bana vereceksiniz dinime imanıma hücresini bırakmam piyasada.
Nasıl bi kansız, vicdansızsın sen.
İç sesim oldun

👍 1
________________


2 yeğenini silahla öldüren amca konuştu: Tehdit edildim
 
Alt 06 Haziran 2022, 11:26   #5
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tövbe Estf.

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..


 
Alt 06 Haziran 2022, 13:55   #6
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Önce Tehdit Edilmiş Daha Sonra İki Kişi Tarafından Evi Basılmış Ve Olay Büyümüş. Adam Haklı Olarak Kendini Korumaya Çalışmış. Alacaklıysan Eğer, Mahkemeye Verip Hakkını, Hukuk Ve Adalet Çerçevesin De Arayabilirsinn. Eşkiya Gibi Adamın Evini Basmazsınn, Haneye Tecavüz , Darp , Öldürmeye Teşebbüs Herşey Mevcut. Amcanın Öldürmekten Başka Çaresi Kalmamış Gibi Gözüküyorr . . .

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:39.