IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

22Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2020, 19:15   #1
Standart Okullar tatil mi sorusu yanıt buldu

Dün, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olduğu açıklanan ve 2020 yılının kabusları arasına giren corona virüsü ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Geçtiğimiz Salı gecesi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan “pozitif vaka” açıklaması sonrası, en çok merak edilen sorular arasında ‘okullar tatil mi’ ve 'hangi üniversiteler tatil edildi' yer alıyor. Türkiye’de corona virüs vakası görülmesi sonrası hem devlet hem de bireyler tarafından kritik önlemler alınmaya başlandı. Bugün ise, Türkiye’deki son duruma ilişkin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katılacağı bir toplantı düzenleniyor.

Küresel bir salgın haline gelen corona virüsün neden olduğu COVID-19 hastalığı nedeniyle dünyada birçok ülkede hayat durmuş durumda. Salı gecesi de, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Türkiye'deki ilk corona virüs vakası duyuruldu. Bu duyurunun ardından şüphesiz ki en çok merak konusu olan okulların durumu oldu ve öğrenciler okullar olacak mı sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Bugün, birçok ilgili bakanın katılımı ile yapılacak olan corona virüsü toplantısı Külliye'de gerçekleştirildi. Bu toplantı sonrasında yapılan açıklama ile koronavirüs nedeniyle okullar tatil mi sorusu da cevabını buldu.

OKULLAR 16 MARTTAN İTİBAREN TATİL EDİLDİ

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL!

Üniversitelerin ve okulların tatil edilmesi hakkındaki beklentiye yönelik ilk olarak Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk tarafından bir açıklama yapılmış ve coronavirüs tedbirleri kapsamındaki sürecin değerlendirilmesi için Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerin devam edildiğini bildirilmişti. Bu noktada, büyük bir merakla beklenilen üst düzey koronavirüs toplantısı öğleden sonra başladı.

OKULLAR TATİL Mİ? KORONAVİRÜS TOPLANTISI SONA ERDİ

Öğleden sonra başlayan Ankara'daki üst düzey coronavirüs zirvesinden okullar ile ilgili karar çıkacak. Birçok uluslararası ve yurtiçi organizasyonun iptal edildiği günde eğitim ile ilgili verilecek karar merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı aldıkları tüm önlemleri tek tek sunumla anlatıyor. Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri alınıyor.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________




biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:27.