IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Google Adwords Google adwords ile alakalı tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 2 Post By She
  • 1 Post By Siyahizm


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2020, 15:45   #1
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Google Adwords ve SEO

Google Adwords ve SEO ilişkisi dediğimiz zaman bu iki sistemin arama motorlarında yükselmek açısından ne kadar birbirini tamamlayan unsurlar olduğunu sizlere anlatmak ve fikir edinmenize yardımcı olmak amacındayız. Son birkaç yıl içerisinde Google arama motorunun gelişimi ve insanlara gelir elde ettirmesi, web site sayılarının günlük 100.000 üstü şekilde aktif olmasına kadar yükseldi. Bu sadece ülkemiz için geçerli olan bir rakam. Dünya genelinde milyonu aşkın web sitesi açıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Şuan internet sektörünü Google firmasının koşturduğu yönündeki tezi hiçbir bilişimci inkar edemez diye düşünüyoruz.

Google hizmetleri, özellikle arama motoru sonuçları web sitelerinizin doğrudan insanlara ulaşabilmesi için en önemli sonuçlar olarak dikkat çeker. Google geliştirdiği projeler ile bugünün en mantıklı listeleme kurallarına SEO ismini getirmiş ve aynı zamanda reklamsal olarak online rekabet kapasitesini yükseltmek adına da Adwords sistemini kurmuştur. Peki bu iki sistem arasında ne kadar benzerlik var ve birbirini ne kadar tamamlıyor, bilginiz var mı?

Arama Sıralamaları Ziyaretçi Kaynağı Demektir

Web sitenizin ziyaretçi sayısında çok ciddi bir artış gözlemlemek istiyorsanız bunu yapmanızın en iyi ve kalıcı yolu kuşkusuz ki SEO konusunu önemsemek olacaktır. Ülkemizde bu sektör her geçen gün çok daha hızlı bir şekilde büyüme gösteriyor ve bu büyüme doğrultusunda ortaya çıkan gelişmeler de ciddi anlamda rekabet arttırıyor. Siteleriniz SEO kurallarına uyduğu ve mantıklı backlink çalışmaları yaptığı takdirde hele bir de özgün içerik sahibi bir web sitesi ise yükselmemesi imkansız.

Ancak yükselmemesi durumunda da değerlendirilmesi gereken en iyi yöntem Google Adwords sistemini kullanarak reklamlar sayesinde hem backlink almak, hem de ilgili arama sonuçlarında en üst kısımda yer alan reklamlarda çıkmak sitenizin ziyaretçi sayısının doğrudan yükselmesi ile alakalıdır. Adwords reklamları, organik ziyaretçinin en iyi yanlarından birisidir ve reklam veren web siteleri, en çok sevilen web siteleridir.


Alıntı
 
Alt 16 Eylül 2020, 21:24   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık kardeşim.

________________

~ E & B ~
 
Alt 18 Eylül 2020, 12:15   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık kardeşim.
Teşekkürler kardeşim cansın.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:25.