IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Google Admob ve Adsense Google adsense ve admob ile alakalı tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2020, 23:10   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Google Adsense hesabı olanlar için koronavirüs uyarısı

Google Adsense hesabı olanlar için koronavirüs uyarısı



Adsense hesabı olan kullanıcılarına mail yolluyor. Bu mail'de Adsense çatısı altında yapılan güncellemeler anlatılırken, koronavirüs salgını süresince Adsense hesabı olanların bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceğine açıklık getiriliyor.
İşte Google'dan Adsense hesabı olanlara gönderilen o e-posta:

"COVID-19'dan kaynaklanan belirsizliklerin hakim olduğu bir ortamda çalışmalarımızı sürdürürken sizi, iş arkadaşlarınızı ve yakınlarınızı her zaman düşündüğümüzü bilmenizi isteriz. Geçtiğimiz birkaç hafta ve ay boyunca, çoğunuz iş yaşamınızla artan kişisel sorumluluklarınız arasında denge kurmak zorunda kaldığınız zor günler yaşadınız.

COVID-19, içinde bulunduğumuz ortamı hepimiz için değiştirdi ve bu süreç yeni gelişmelerle devam ediyor. Her işletmenin kendine özgü zorlukları olsa da bu durumdan hepimiz bir şekilde etkileniyoruz. Kimimiz talep ve trafik bakımından yaşanan değişikliklerle, kimimiz evden etkili bir şekilde çalışmanın getirdiği zorluklarla karşılaşıyor.

Çevremizde bütün bunlar yaşanırken, benzeri görülmemiş bu dönemde işletmenize yön vermenize yardımcı olmak için yanınızda olduğumuzdan emin olabilirsiniz. Kullanıcılarınızla bağlantı kurmanın ve iletişimde kalmanın yollarını aradığınız bu süreçte, işletmenizi destekleme konusundakisürekli kararlılığımızı tekrar vurgulamak istedik.

Platformlarımızı müşterilerimiz için güçlü tutuyoruz

Google'ın altyapısı, dünyanın her yerindeki kullanıcıların her gün başvurduğu işletmeleri destekliyor. Koronavirüs salgınının tüm dünyaya yayıldığı ve daha fazla kullanıcının evden çalışma düzenine veya evden öğrenime geçiş yaptığı bu dönemde, ağ altyapımızın bu yükü kaldırıp kaldıramayacağını doğal olarak merak edebilirsiniz. Bu soruyu kısaca "Evet" diyerek yanıtlayabiliriz.Platformlarımızı müşterilerimiz için güçlü tutuyoruz

Böyle bir dönemde Google hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve talebi karşılayabilmek için ağ altyapımızın kapasitesini artırmaya devam ediyoruz. Özel global ekiplerimiz, gereken her yerde ağ kapasitesini artırıyor. Kesinti yaşanan durumlardaysa hizmetin en kısa süre içinde tekrar kullanıma sunulmasını sağlıyorlar. Tüm dünyada belirsizliklerle dolu bir süreç yaşanıyor olsa da Google'ın altyapısının gece ve gündüz, işletmeler ve tüketiciler dahil olmak üzere herkesin yanında olmasını sağlamak için çok çalışıyoruz. Altyapımızı güçlü tutmak için neler yaptığımız hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.



Alıntı..
________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:04.