IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2023, 19:59   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Uygun fiyatlı akıllı saat Redmi Watch 3 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Hepimiz akıllı saatlere giderek alışıyor ve kullanıyoruz. Xiamio’de uygun fiyat politikasını devam ettirerek yeni akıllı saatini tanıttı. Peki yeni tanıtılan Redmi Watch 3 özellikleri neler sunuyor? Redmi Watch 3 Türkiye fiyatı ne kadar? İşte yeni uygun fiyatlı akıllı saatle ilgili detaylar…
Redmi Watch 3 Özellikleri

Yeni uygun fiyatlı Xiamio Redmi Watch 3 fiyatına göre iddialı özellikler ile karşımıza çıkıyor. Saat ilk olarak rakiplerine kıyasla renk olarak daha canlı bir ekran ile geliyor. Xiamio Redmi Watch 3 1.75 inc amoled ekrana sahip. Bu ekranın tazeleme hızı ise 60 Hz. Ekran çözünürlüğü de 390×450 piksel.
Uygun fiyatlı akıllı saat Redmi Watch 3 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri! Belki de akıllı saatler için en çok sorulan bir diğer özellik bataryası. Xiamio Redmi Watch 3 289 mAh bir bataryaya sahip. Bu batarya başta küçük gelebilir. Ancak saat tam şarj ile size 12 gün kullanım imkanı sağlıyor. Kullanım şeklinize bağlı olarak şarj süresi 14 gün yani 2 haftayı da bulabilir.
5 ATM basınca kadar su geçirmezliğe sahip olan saat dalış sporları yapan müşterileri için de kullanım imkanı sağlıyor. Saat kolunuzdayken saatin özelliklerini de kullanarak 50 metre suya dalma imkanınız bulunmakta. Spor özelliklerin bu limitler içerisinde tam kapsamlı olarak kullanabilmektesiniz.
Saatin sağlık özellikleriyse kullanıcılar için tatmin edici. Saatte yer alan SpO2 ölçer sayesinde kanınızdaki oksijen yoğunluğunu görebiliyorsunuz. Nabız ve uyku takibi özellikleri de olan saatte bu fiyat segmentinde beklenilmeyen bir özellikte yer almakta. Stres ölçer. Düşük fiyat segmentinde yer alan Redmi Watch 3’te stres ölçme özelliği birçok kullanıcının deneyimlemediği yeni bir özellik.
Uygun fiyatlı akıllı saat Redmi Watch 3 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri! Saat tüm bunlara ek olarak 121 spor moduna sahip. Saatin 2 kasa rengi ve 4 kordon rengi seçeneği var. Saatinizi ister beyaz isterseniz de siyah kasa ile satın alabiliyorsunuz. Kordon renkleriniyse siyah, beyaz, deniz mavisi veya misket yeşili olarak seçebiliyorsunuz.
Xiamio Redmi Watch 3 Türkiye fiyatı

Türkiye’ye bugün giriş yapan Redmi Watch 3 fiyat performans segmentine göz kırpıyor. Saatin özelliklerine göre kıyaslama yapıldığında fiyat/performans puanının yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Saat Türkiye’de resmi olarak 1999 TL’ye satılacak.
Uygun fiyatlı akıllı saat Redmi Watch 3 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 
Alt 06 Nisan 2023, 08:52   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Benimde vardı, artık yok

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:06.