IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Mart 2023, 05:37   #1
Standart Huawei Watch GT Runner, HarmonyOS 3 güncellemesini aldı

Huawei Watch GT Runner, HarmonyOS 3 güncellemesini aldı

Huawei, Watch GT Runner akıllı saatini HarmonyOS 3'e yükseltiyor ve kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Güncelleme, geçen yıl planlanmıştı ancak güncelleme ancak bu sene servis edilebildi.

Güncelleme, Çin'de kullanıma sunulmaya başlandı ve global tüketicilere de kademeli olarak sunulacak. HarmonyOS sürümü 3.0.0.73 ve paket boyutu 83.06 MB olan önemli bir yükseltme sunuyor.

Güncelleme, kullanıcıların kendilerinin bir resmini saatin yüzü olarak ayarlamasına olanak tanıyan yeni bir kıyafet kadranı ile birlikte geliyor. Yeni bir kaleydoskop saat yüzü, kullanıcının görüntüsünü kadranın içinde yepyeni bir temsil oluşturarak oluşturuyor. Güncelleme ayrıca, akıllı saati daha sezgisel ve kullanıcı dostu hale getiren yeni menü işlem hareketlerini ekliyor.

Huawei Watch GT Runner, HarmonyOS 3 güncellemesini aldı
HarmonyOS 3 güncellemesi ayrıca solunum sağlığı sorunlarını tespit eden yeni bir uygulama içeriyor, ancak şu anda yalnızca Çinli kullanıcılara sunuluyor. Fizyolojik göstergeler, vücut sıcaklığı ve solunum hızı gibi göstergeleri birleştirerek akciğer enfeksiyonu riskini aktif olarak tarayabilir ve anormal öksürük seslerinin akıllıca tanınması ve yargılanması ile teşhis edebilir. Ayrıca, güncelleme, parti ya da konser sahnelerinde bileklerdeki flaşı açarak parti atmosferini artıran yeni bir el feneri ve renkli ışık seçenekleri de ekliyor.

Güncelleme, akıllı saat ile akıllı telefon arasındaki aktarımın biraz zaman alabileceğini ve güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra saatin yeniden başlatılacağını belirtiyor. Ayrıca kullanıcıların Bluetooth bağlantısını korumak için akıllı saatlerinin ve akıllı telefonlarının yakın olmasını sağlamaları gerektiğini de hatırlatalım.

ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:23.